homesick!

yes indeed, men nu äre bara en vecka kvar typ.. men jag saknar allt..

jag har dte bra iofs, det är varmt & skönt, men vädret har gàtt lite upp och ner. men jag ska la inte klaga ^^


ha de bra alla!!!


du gjorde min dag (A)

adios amigos!

Om 1,5 timme så åker vi upp till Jönköping, för att sedan flyga till Gran Canaria. Allting har gått så fort, och det känns ändå inte som om jag ska åka idag. Men det ska bli så jävla gutt :D Bara sola, bada, äta och ta det lugnt och inte tänka på ett skit alltså. Det är blandade känslor med att åka faktiskt, men jag ska göra det bästa utav situationen! Jag har tillgång till data, så bloggen kommer bli uppdaterad, och jag finns ju på mobilen. Skicka ett sms vettja, för jag kommer bli glad då!

Jag kommer sakna er en massa, ni vet vilka ni är, men vi ses om två veckor igen ;D

' den som väntar på något gott väntar aldrig för länge'

Have fun bitches ;)

// Hejdohejdo..


jag bara undrar om det var innan eller efter du ringde och sa att du älskade mig?

vänner!!

Detta inlägget vill jag tillägna alla mina underbara vänner som alltid finns där, jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Ni vet vilka ni är och vad ni betyder. De säger att ensam är stark, men utan er är jag inget.

Dagen började mindre bra, men slutade mycket bättre :) Hihi. Kick´n´box på idrotten, och det var jobbigt som fan. Men jag fick ut all min ilska och jävla vad vi slog :D Sen efter skolan kom Emma hit, jag var allmänt otrevlig och packade. Sorry <3 Sen kom Andreas en sväng med, eller han stannade rätt länge hehe. Men tack för allt <3 Du är verkligen bra!!

Imorgon åker jag, och det ska bli så jävla gutt :D Gonna miss me?


//Hejdohejdo..



mormor <3

Igår så hade vi kurs i skolan, permanentkurs för Goldwell. Det var en gammal bimbo som höll i den, och jag gillade henne iaf inte. Men KajsaBajsa satt modell för mig och Ebba & det blev jätte fint :) Tack för att du ställde upp <3
  Inatt sov jag hos mormor och morfar, det var evigheter sen. Men jag måste säga att jag har saknat det. Så när man gick ner idag stod bordet fulldukat med massa frukost. Söt mormor är :*
  Sen åkte vi till Nässjö för att hon skulle sitta modell för mig, dte gick bra :) Sen blev det mat på Coco Thai och efter det tandläkaren. Så nu kan jag inte äta :'( Drog hem och sen vidare till kiropraktorn, det går ju iallafall framåt..

Sista skoldagen imorgon.. Och jag kommer sakna allihopa <3


Människor förändras, men aldrig trodde jag att någon kunde ändra sig så mycket.
Jag känner inte igen dig längre.. Vem är du..?


//Hejdohejdo

sista helgen med gänget.

Nu är det söndag igen, sista söndagen innan jag åker och jag måste bara säga att min helg knappt kunde varit bättre.

I fredags satt vi färgmodell för tvåorna, jag blev lite ljusare bara och alla andra blev jätte fina :) Gick till Emma en sväng efter att jag kommit hem, sen när jag begav mig hemåt kom alla mina män ;D Haha. Andreas, Tommy, Robin, Daniel, Jakob och Max. Och som vanligt hade jag skitskoj! 
 I lördags åkte jag och mami in till Sävsjö, och jag köpte mig ett par nya jeans (: ' Shoppingfria mars ' gick inte så bra som jag hade planerat.. Mat hos mormor med :D Bättre kan det inte bli!! Sen kom Kajsa-bajsa, vi klippte henne och lite. Sen kom allt folk och Melodifestivalen började. Björn var bäst :D 
  Och idag så stannade Kajsa kvar, för permanentmodellen svek så Kajsa ställde :D Vi har varit ute och gått med Andreas och Tina sen så gymmade vi med :D Hurtiga vi har varit alltså.
  Så tack allihopa för en bra helg, ni är bäst :D Och jag har alltid så kul med er!


// Hejdohejdo!

hälsokontroll..?

Jo, jag visste att jag inte skulle gilla att gå dit. Men det blev fan värre än vad jag trodde.. Kärringen behöver ju inte göra så att jag mår ännu värre.. Dålig dag bara, inget vidare faktiskt. Blir till att träna ikväll och få ut lite aggrisioner!!
  Varför ska jag bry mig om dig, när du inte bryr dig? Visst, jag saknar det där. Men det är historia, och inget kommer någonsin bli som förr..


Imorgon är det fredag, och idag är det en vecka tills jag åker. Jag längtar verkligen nu, komma bort ifrån allt.





//hejdohejdo

..och allt var nog inte så bra som jag har inbillat mig.

dagens händelse.

Back to school idag efter 4 dagars ledighet. Och som vanligt har jag kul i skolan :) Hantverk hela dagen, först klippte vi dockorna, sen schamponerade och stylade vi tvåorna, lunch och sen skulle vi rulla permanent på tid. Vi hade en timma på oss, och då skulle vi rulla så långt vi hann. Men jag var klar på 45 minuter :D Det gick as bra idag, nästan för bra. Kul att träffa mina älsklingar <3
  Efter skolan så åkte Tina och jag ut till stallet, vi gjorde stallet och sen tog vi in hästarna. Och jag red Villimey, asså satan vad kul det är :D Men idag kunde det gått illa. Sen har Tina och jag gymmat, ojoj vad hurtiga vi har blivit ;b Tss..

Tina: Vad fint det är ute med all dimma, nu fattas ju bara en älg. Haha
Jag: Kul Tina!
10 sekunder senare..
Jag: Tina.. Det står en älg där borta i kurvan..

Så det var bara till att vända Villimey, hade hon sett älgen hade jag fått mig en rejäl åktur, men det gick bra.


// hejdohejdo

what the föck, vart tog björn vägen..?

  Först vill jag bara börja med att säga: HÄRLIGT NORDMAN!! Så jävla skönt att den där diviga wannabe kristna Carola inte gick vidare. Det har blivit lite av en lördagstradition att vara hemma hos mig och se på melodifestivalen. Men ett stort minus var att Björn inte va med! Dåligt gjort SVT :(  Han är den bästa ju! Och jag tror att alla tjejer har en liten crush i honom. Iallafall jag ;b hihi.
  Men bra kväll i övrigt tycker jag, kan inte bli annat med alla sköna människor :P God mat, melodifestivalen, twister och andra lekar. Jag höll bokstavligt talat pån att kissa ner mig pga allt skratt.

  Idag har jag klippt min mormor, och hon var nöjd :) Så de kändes bra att höra, hehe. Sen ska jag nog ta tag i mitt liv och städa lite, och börja packa med tror jag..?

Och ja, smärtan är tillbaka.. Jag vet inte vad jag ska ta mig till snart asså :( Skjut mig tack (?)




//hejdohejdo



saknaden växer mer och mer för varje dag, varför kan jag inte bara släppa taget..?

brist på respekt

Ja, jag jobbar idag med och ärligt talat så suger det get-balle. Men det är pengar och det behöver jag. Idag har det varit segare än igår, fast idag har det varit med folk och jag har sålt en hel del. Men igår hade jag trevligt sällskap på msn ;)
 
Men just nu är jag så jävla lack alltså, kom in massa uppkäftiga snorungar förut, och de visar verkligen ingen respekt. Vilket fick mig att tänka på en annan sak. De äldre säger jämt att vi ungdomar inte visar någon respekt, men är det så konstigt?
  I affären kommer det in massa äldre, man hälsar och är allmänt trevlig. Men vad får man för det? Inte ett skit, de bara tittar och de hälsar inte tillbaka eller säger inte hej då när de går ut. Så varför ska vi visa respekt om de är så sura? Så jävla lack bara..

Ikväll blir det nog bara träning med syrran och kanske en film? Och imorgon ska vi träffas allihopa :) Det kommer bli kul hoppas jag! <3

//hejdohejdo!

utv.samtal.

Jag har aldrig haft ett utvecklingssamtal där mina lärare har klagat på mig, och det gick lika bra idag. Ingrid sa att jag var en väldigt stark och självständig person som kunde fatta snabba beslut. Hon tycker nog att jag är starkare än vad jag själv tycker, men det är positvit antar jag? Måste säga att det känns bra att få mycket positiv kritik. Min mamma borde vara stolt över mig, tss.
  Onsdagar är jobbiga i skolan, 2 sega lektioner på eftermiddagen. Men idrotten var faktiskt kul, även att jag var lite skeptisk till det först och trodde att det skulle bli en nära döden upplevelse. Men det var kul med trampetten, bara att jag fick ont i ryggen :<
  Imorgon är det studiedag och på fredag fick vi kompledigt. Så det är gött! Ska jobba på JOL båda dagarna, så ni finner mig vid msn ;) haha ^^




Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler,
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
kommer få ligga bredvid och kalla dig för min.

//hejdohejdo!

upp och ner!

Måndag idag igen, och sliten efter helgen kan man väl säga eller så..

I fredags åkte hela klassen till Vetlanda för att fixa modellerna inför en modevisning. Men först drog vi till stan och käkade mat! Sen gick vi och kollade på Gina Tricot, och jag brände över halva studiebidraget :S Detta ska bli en shoppingfri månad (?) Ska iallafall försöka. Sen var själva modevisningen, det var rätt. Ebban följde med mig hem och det var mys :*
  På lördagen var det feeeeeeeest :D Vi drog till Sävsjö på förfest och det var så jävla kul att träffa alla igen asså :D Vad jag har saknat dem!!! Jag orkar inte skriva om kvällen. Men grymt lyckad måste jag säga (Y) Lite upp och ner går det ju alltid.. Men tack alla <3
  Idag skulle vi klippa varandra, jag hade bara tänkt att klippa bort det slitna. Men det slutade med att jag klippte ena sidan kort med en polisong. Och jag är nöjd! Tack Ebban :D:*



ja, jag saknar dig.. vad mer ska jag säga?
och förresten är det en månad sen idag </3


//Hejdohejdo, impulsiva anna


hoppades att du hittade något intressant, mamma?