hejdå 2008, hej 2009.

sista dagen på året, och nu sitter jag här och väntar på att allt folk ska komma hit. och jag hoppas det blir en för jävla bra kväll! men ändå tycker jag att nyår är överskattat.

jag har ångrat mig, jag tänker inte vara som alla andra och ha nyårslöften. utan mål istället.
så målen med år 2009 är;
sluta äta godis + chips osv, alltså hej nyttiga livet!
skaffa körkort så snabbt som det går
skaffa mig långt hår igen
komma upp till expert på guitar hero (höhö)
träna mer (om jag hinner?)
åka till hultsfred och ha för jävla kul
åka till massa ställen, t.ex en roadtrip under sommaren
sluta bita på naglarna, igen
ta skolan på allvar
inte deppa över saker som inte är värt det
spara pengar
och leva ett för jävla bra liv helt enkelt!


nyårsoutfiten blev ändrad i sista minuten, och jag har håret som jag aldrig brukar ha det.
förändringar och det är början på år 2009!

30 december

när jag tittar på vad det är för datum kan jag knappt fatta att det verkligen är den 30 december, näst sista dagen på år 2008.
och jag ska göra som alla andra och skaffa mig nya nyårslöften, som jag ska hålla. ett av dom är att sluta äta godis, på allvar. så idag har jag köpt en 200 grams chokladkaka och ska bara njuta. sista frestelsen så att säga.

jag börjar jobba om en timme typ, och idag känner jag inte alls för det. la mig vid 3 inatt, igen. borde gjort mitt psykologi arbete med, men det har jag inte heller gjort. antar att jag måste göra det efter jobbet ikväll.

sen har jag bara en fråga; varför är det förbjudna mest spännande?

((hejdohejdo))

ordning och reda.

nu får det vara nog med julen, och allt som har med den att göra. igår åt jag en chokladkaka till frukost (det är ju bara jul en gång om året och då ska man inte bry sig om vad man äter) men nu mår jag så sjukt illa. har tränat, men mår dåligt ändå. imorgon är det ordning och reda igen. ska även till jönköping och handla, det blir gött. blev ingen fest ikväll, pga vissa saker...

Dagens lista;
Dagens humör: Riktigt jävla kasst
Dagens frisyr: Ruffsigt och okammat
Dagens klädsel: 100 % mjukis
Dagens smycken: Piercingarna
Dagens planer: Se klart säsong 1 på Sex and the City
Dagens längtan: Närhet, bekräftelse
Dagens fundering: Vad livet har för mening?
Dagens beroende: Sex and the City
Dagens tråkigaste: Äta middag med släkten, igen. Och att jag egentligen skulle festat. :(
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Pink - So what
Dagens tv-serie: Sex and the City
Dagens naglar: Sönderbitna
Dagens hemsida: Bilddagboken
Dagens mat: Julmat
Dagens borde: Städa klart rummet
Dagens roligaste: -
Dagens personer: Ulle, Andreas och Linn. (Ulle för att vi tränade tillsammans. Linn och Andreas för att de var snälla och höll mig sällskap)
Dagens saknad: År 2007, typ sommarn och framåt.

årets mest överskattade dag.

jag hade stora förväntingar på julafton, för stora kanske. har känt mig som ett barn vissa dagar, julbakat, rimmat på paketen osv. men allting är så jävla överskattat. tack och lov för att det bara är en dag om året.
fick iaf bra saker, guitar hero world tour, sex and the city boxen, pengar, paradis, ölglas, presentkort, filmer osv. sen fick jag ett halsband utav åse, och glas och lite annat ifrån statoil.

fest imorgon ;>

ullared.

som sagt, antingen hatar man det eller älskar det. men jag har nog en slags hat-kärlek. jag älskar själva stället, alla saker, billigt osv. men jag hatar allt folk, tjuriga tanter som kör på en med kundvagnen, idioter som trängs eller inte flyttar sig.
jag har köpt alla julklappar nu, och varit med när mamma köpte mina. köpte en hel del till mig själv med.. massamassamassa!

helgen har varit bra :) var med ulle i fredags. jobbade i lördags, sen var jag med männen och rökte vattenpipa. var med dom igår med + kajsa ;> alltid najs! och nu mår jag faktiskt bra.

jullov.

fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag - onsdag = julafton! nu är det inte långt kvar alltså. och jag börjar nog tappa mina julkänslor, känner inget för tillfället. eller jag vill inte känna något, det är för jobbigt då helt enkelt.
  har haft apu igår och idag, det har gått bra. sista dagarna med åse, och nu blir det en ny handledare, men det ska nog gå bra. färgade håret igår, lite mörkare och lite rödare, jag är nöjd som vanligt ;) haha.
  imorgon blir det att jobba, på söndag ska jag följa med tina till nässjö när hon ska tatuera sig, på måndag blir det ullared, tisdag jobbar jag, och ja, sen är det ju julafton. dagarna går fort, och jag har fullt upp. och tur är väl det, annars vet jag inte hur jag skulle klara mig.
  skönt med lov är det nu iallafall, kom på att jag gjort halva min gymnasie tid nu, det känns lite konstigt faktiskt. time goes by. men snart kommer ulle, filmmys och prat!



det gör ont, riktigt ont. och det är värre än vad jag trodde det skulle vara. men tiden läker alla sår brukar folk säga? men ärren finns alltid kvar. only time will tell..

((hejdohejdo))

tomhet,

jag är ensam och det skrämmer mig.
känns som ett stort hål någonstans,
någonting fattas.
det är tomt, och det är värre än vad jag trodde.
och jag förstår vad folk menar när de säger att när en person inte längre finns där, det är då man verkligen förstår hur mycket den egentligen betydde.

har varit hos tandläkaren, funderar på att sova nu, blev ju ingen sömn inatt. sen jobbar jag 14-21, får hoppas att det går bra. men nu orkar jag inte sitta här mer...


kommer sakna dig, men det var bäst såhär.

allting har en början, och allting har ett slut.
det är nog bäst såhär...
men tack emil, för dessa 8 månader.

fokusera anna, fokusera.

jag läser en sidan i boken, sen när jag är klar inser jag att jag bara har suttit och tänkt på annat. börjar om, och samma sak händer igen. detta provet kommer gå åt helvete, men jag kan inte koncentrera mig... men nu ska jag gå och skaffa mig ett liv, hej!

ena stunden faller jag utan att någon tar emot mig, och andra stunden blir jag så kvävd att jag knappt kan andas.

dubbel otur.

jag är ingen sådan person som tror på myter och liknande. men inatt tog jag sönder min spegel när jag skulle ta bort göte från sängen (min svarta katt) så jaha ja, otur i 7 år nu då. precis vad jag behövde, jappjapp.

bakade marsipan med lilla mormor idag :) måste ju hålla traditionerna i liv. någon dag när jag har tid ska jag göra julkola och rocky-road kakor, om jag har tid kanske jag skulle säga istället.

imorgon har vi samhällsprov och svenska redovisning, så man kanske skulle ta tummen ur röven och göra lite nytta. dock är det sista skoldagen imorgon, sen är det apu veckan ut. helt okej för mig,



jomen visst är det så, man vill alltid ha det man inte kan få. man trånar efter någonting, längtar och suktar efter det, men sen när man väl har fått det. då är det inte lika intressant längre. varför är det så? är vi människor kräsna eller har vi helt enkelt lärt oss att vi kan få och göra bättre? för visst är det så, det finns alltid något/någon bättre bakom husknuten. även om man inte vill erkänna det. kanske är det den där spännande jakten som är det roliga? ibland vet man inte vad man vill ha eller vad man vill göra med sitt liv, men man vet ändå att det kan bli bättre. det är bara ren och sann fakta, man kan alltid få bättre. det klingar så bra i mina öron ' du kan få bättre, du kan göra bättre '. eller borde man helt enkelt nöja sig? nöja sig med något man egentligen inte är nöjd med, bara för att det är så och bara för att vara säker. eller ska man ge sig ut i världen och våga chansa?

dags att plugga och göra lite nytta som sagt, tråkig kväll kommer det bli. ((hejdohejdo))

juldoft.

på statoil har vi julklistermärken som luktar jul om man skrapar på dom. jag förstår inte hur man kan konstruera något sådant?

och idag känns allting bara skit.

night out with the boys.

fredag; jobbade mellan 16.30-21.00 och var med emma.
lördag; jobbade mellan 10-18 och varit på bio med tommy, robin, max och babben. kan man ha roligare? nej.
söndag; jobba 3,5 timme, dock inte bestämt mig vilken tid än, sola, träna och plugga.
massa jobb och allmänt slapp helg, men jag gillare faktiskt.
fick schemat för lovet nu, jobbar typ varann dag, minst. men det klirrar fint i kassen sen när lönen kommer. lätt värt det.





och just precis nu, så mår jag faktiskt helt okej.

nolifer

skolan, jobba, träna, duscha, plugga, plugga körkortsteori, hinna träffa folk osv.
nej, jag har helt enkelt inget liv längre. men det är okej eller?
tjänar ju pengar, och det är bra.
försöker få körkort tills jag blir 18, och det är bra.
pluggar, så får bra betyg, och det är bra.
tränar för att bygga muskler och förbättrar ryggen, och det är bra.
det mesta är faktiskt brabrabra!
men saknar dock att bara kunna komma hem utan att ha något att göra.

dagens värsta;
skulle bara ha två lektioner idag. psykologi och svenska. tänkte att jag går iallafall, för jag måste gå på psykologin. när man kommer till skolan så är den inställd.. och svenskan fick vi jobba hemma på :o hur arg blir man inte på en skalan mellan 1-10 liksom? typ tusen. fyfan. men fick ju träffa tjejorna ;>

no idea.

jag brukar ha koll på det mesta och veta hur allting ska bli, jag kan räkna ut 1+1 och jag brukar kunna tänka klart. men jag klarar det inte längre. jag vet inte vad som är fel, jag vet bara att jag mår dåligt av att inte veta.

känslorna går över.

ja, det gör dom. det var längesen jag var så arg som jag var igår, men sen hade jag en av de bästa kvällarna på länge! julbordet var hur gott som helst och efterätterna ska vi inte ens prata om, mmmmums (a) en dålig start, blev ett perfekt slut på min dag.

nu ska jag städa, tömde nyss min överfulla, mögliga, flugattackerade papperskorg med gummihandskar på. och de var väldigt behövliga vill jag lova. snart kommer mormor och morfar hit, för pappa fyller år ;> god mat och efterätt igen, haha. men sen ska jag träna.

för övrigt är det bara 79 dagar tills jag blir 18, och jag övningskörde idag. backade både på jotos och på statoils parkering. så nu ska jag skriva in mig vilken dag som helst..

sov skönare inatt än vad jag kan minnas att jag någonsin gjort. och jag drömde nog hela natten, verkligen hela natten. kändes som om det inte tog slut, och det ville jag inte heller..

jobbar typ nästan varje dag nu i veckan som kommer och veckan efter det. så hejdå fritid, hejdå livet och hej pengar. skönt att jag inte behöver skatta iår, så får en härlig lön som klirrar fint på kontot nu innan jul.

((hejdohejdo))

arg!

idag har varit en hektisk dag, började att jobba vid 9 till 12, sen blev det gymmet i över en timme. så tänkte ta en välbehövlig dusch.. men, fanns det varmvatten? nej! höll fan på att dö :s jävlar vad kallt det var.
  tänkte gjort 2 inpackingar och haft i mitt specialbalsam med röda pigment i. bara för att det var längesen jag tvättade håret. men icke, det hinner jag inte. ( för det tar typ minst 30 minuter ) ska iväg snart på julbord ju.. aja, hoppas det blir kul iaf! har fastat hela dagen för att fylla kaggen ;>

gårdagens bra; köpte en kjol för 150 kr som skulle ha kostat 300 kr, det var halva priset på allting som personalen hade på sig. snacka om tur!




jag är så jävla less på allting nu.

shopoholic.






 fick mina nya t-shirtar idag, mums.

svårt beslut.

jag bloggar typ aldrig längre. inte för att jag tror att någon bryr sig? men jag vet inte vad jag ska skriva om.

men, jag har ett problem. agia napa med tina, ann och kicki eller hultan med bästa vännerna? svårt beslut, ja.