så många frågor, men inga svar.

Detta har varit otroligt tunga och ledsamma dagar. Man får ta en dag i taget, och försöka finnas där så mycket man kan för den man älskar mest. Återkommer när det finns mer kraft. <3

har inga ord.

Livet är inte rättvist.
<3

löning.

Alltid lika skönt när det är den 25:e och lönen kommer in på kontot. Men jag antar att jag inte är den enda som tycker det, haha. Har betalat alla mina räkningar och så nu, sparade även undan 5000. Duktig tjej!

Snart kommer Andreas hit, vi ska till Värnamo och äta på Lilla Krogen. Han ska bjuda mig som en försenad födelsegrej :) Jobbar hela helgen nu också, så blir mest chill tror jag.

Var förresten ute och gick igår för första gången på länge, och det gick bra :) Så skönt! Tog en liten kortare promenad idag också.

bra och dåligt.

Måndag igen, alla dagar går så himla fort. Speciellt lediga dagar. I fredags så åkte jag till specialistläkaren igen, blev skickad till akutröntgen och sen fick jag komma tillbaka. Blev ett himla farande i skitvädret, men det gick bra. Sen fick jag svar på varför jag mår dåligt. Han sa att jag hade inget var/vätska/tumörer/cystor i bihålorna iallafall, så allt såg bra ut. Lättande svar, men hade hoppats på att bli frisk. Så anledningen till att jag är sjuk och har ont ändå är att min vanliga läkare har gett mig för mycket tabletter som har gjort att mitt immunförsvar typ är utslaget. Det är ju kul eller så.. Han menar på om jag fått 8 antibiotika kurer, så har jag fått 7 för mycket. Borde blivit skickad till röngten direkt istället för all medicin. Så nu måste jag "självläka", för det finns inget att göra. Bra att det inte var något, men vill juu må bra!!

En liten rolig sak var dock att läkaren såg på röntgen att jag haft en fraktur eller spricka på näsbenet. Så alltså har jag mer eller mindre brutit näsan utan att veta om det. Vet dock två gånger det kan ha hänt. Men sjukt!

I lördags var jag, Emil och Kajsa och shoppade. Tröstshoppade för min del. Fick med mig en del fint till mig själv, och även en del till hemmet. Alltid kul. Nu börjar jag jobba om en halvtimme, jobbar hela veckan utom torsdag.

lättande samtal.

Igår ringde jag till min specialistläkare för att boka tid för återbesök. Vilket jag skulle göra om sprayet inte hjälpte, vilket det inte gjort. Men då kom jag till en telefonröst: "Vi tar inte emot några bokningar nu för vi har fullt." Eeh, okej tänkte jag, konstigt. Så jag mailade istället, och idag ringde de och sa att jag fick tid imorgon. Så lättad!! Hoppas på ett slut på det här nu. Vill kunna träna, vara glad hela tiden och framförallt ha ork till allt.


back to muscles!!!

desperata hemmafruar.

Desprate Housewifes äger! Thank you lord att jag har 6 säsonger på dvd som man kan chilla med när man har jobbat 8-16.. Och så himla glad att det är säsongspremiär ikväll! Frågan är ju vem som sköt Paul? Tror det var Mike.

solbränd gottegris.

I fredags var det en kund på Statoil som frågade om jag varit utomlands, för han tyckte jag såg så brun ut. Det tackar jag för, eftersom jag själv tycker jag är jätteblek.

Jag har ätit godis nu, förra fredagen faktiskt. Jag finner faktiskt ingen mening till att inte äta godis. Jag kan ändå inte träna, så det gav inga resultat. När jag kan träna igen, då ska hårdhandskarna på. Men just nu tänker jag unna mig själv att äta godis en gång i veckan.

3

3 från min 20årsdag, alltså sminkningen från MUS


så mycket att göra, så lite tid och så lite ork.

Idag är min enda lediga dag denna veckan. Och hittills har jag varit och handlat, solat, städat, målat kökssoffan och tvättat. Duktig tjej! Nu är jag helt slut, inte så konstigt eftersom jag är febrig.. Men jag har ingen ro att bara sitta still. Ska snart hoppa in i duschen och sen laga mat tills Emil kommer hem :) Senare ska jag klippa svärmor och pappa.

är lite tom, men ändå nöjd.

Igår var jag duktigare än vad jag hade tänkt. Rensade ur över 20 plagg + några skor. Man har så mycket kläder man glömt att man köpt, som man aldrig använt, eller sånt som man helt enkelt inte vill slänga för det finns så mycket minnen i dem.

Idag har jag kollat klart på sista avsnittet av OC, har alltså plöjt igenom 4 säsonger nu när jag varit sjuk. Det är så himla bra, och jag känner mig nästan lite tom nu när jag sett klart allt. Får vänta ett tag och sen börja om. Hatar dock när Marissa dör, då vill man inte kolla mer..


utmaning.

Utmaning till mig själv: Rensa garderoben och plocka bort minst 10 plagg!
WISH ME LUCK!

20årsfest.

Igår så hade jag lite 20årsfest, eller lite, blev en hel del folk till slut. Men jag hade jättetrevligt! :) Och det var så kul att träffa alla man inte träffar så ofta så längre, gamla klasskompisar och ännu gamlare klasskompisar och allt annat folk. Kan man säga gamlare? Haha. Sofia kom ändå ifrån Tranås, och det är alltid lika uppskattat när hon kommer.

Favorit i repris.
Andreas fick för sig att raka av sig ögonbrynet, och Pk ställde glatt upp.


laglig tjej.

Har varit 20 år nu i en veacka, många frågar om det är någon skillnad, men nej. Det enda är nog att det kändes konstigt att gå till systemet, helt lagligt. Min stora dag firades först i Jönköping med mamma, var på sminkkurs och fick med mig massa med smink hem, azzum. Köpte även förvaringsgrejer på IKEA, så nu är allt i ordning och reda.
Sen på kvällen kom nära och kära hit, det var en liten utmaning att laga mat till allihop, men det gick bra. Fick massa fina saker. Typ presentkort, the carrie diaries, sex säsonger av desprate housewifes, pengar, parfym och en ascool leopardfåtölj!! Azzum.

Har iallafall tränat två ggr denna veckan, och än så länge har det gått bra. Känns skönt att ha träningsvärk igen, och skönt att ha kommit igång, vi får se hur länge det varar bara. Det värsta är att man inser hur mycket styrka och hur mycket muskler man tappat, och när man är rädd för att bli sjuk igen. Har iallafall varit godisfri i två månader som sagt, så jag är nöjd. Men suget är enormt, herregud. Speciellt på jobbet, då är det svårt att stå emot, men jag kämpar.

Idag ska jag till systemet igen och ladda upp inför morgondagens fest, fullt ös!

bilden bör den inte rättvisa, men på rätt plats så kommer den vara azzum!

ordning och reda!


nytt rekord.

Har nu varit godisfri i två månader. Två hela månader. Kan knappt förstå det. Jag som är godisgrisen själv. Klapp på axeln!