den 25:e smäller det... LÖN!

Igår var det två månader till julafton (och två månader till kajsa blir 20)
Idag är det fyra månader till lilla jag fyller 20 och äntligen får shoppa loss på systemet.
Om exakt två dagar är jag i London och njuter.
Den 14-15 januari ska vi på Statoil-konvent i Stockholm. Kommer bli kul! :)
Alltså lite grejer att se fram emot. Härligt!

Längtar tills jag får åka och julhandla, skriva julrim på paketen, baka massa julkakor och godis, kanske till och med julmat (?) äta julmat + godis och julpynta, typ.

Nu ska jag börja packa, vilket jag är sämst på. Hur ska jag kunna veta vad jag vill ha på mig om några dagar liksom? Kan inte träna eftersom jag känner mig krasslig, det suger, men får ju inte bli sjuk tills vi åker. Väldigt osammanhängade inlägg kände jag, typ. Hm..

vilken lycklig dag. frågan är när man ska använda klänningen igen? ääääälskar den!

jag är en snö-pessimist.

Jag har börjat avsky snön mer och mer för varje år som går. Förra året var droppen när det var snö i onändligtheter och typ 20 minus grader. Då fick jag vara ute ungefär 1,5 timme om dagen bara för att vänta på buss/tåg osv. Kanske därför jag inte tycker om den. Men att det snöar i oktober känns  bara fel. Hade detta hänt om två månader hade jag gillat läget. Perfekt med lite julkänsla då. Men inte redan..

Jag har ont i halsen och därför tränar jag inte nu. Så nu sitter jag under en filt i soffan, dricker mjölk, äter mina hembakta american cookies och kollar på simpsons. Vill dock träna, varje dag, flera timmar..

Om 6 dagar åker vi till London :D Längtar så in i helvete!! Nu väntar jag bara på mitt nya pass med.. Och svar från försäkringsbolaget.. Håller tummarna för att jag slipper betala, eftersom jag köpt nya vinterdäck till bilen + eftersom vi ska till London. Men pengar är inte allt som folk säger.

läkt och fint.

nu är mina två nya älsklingar äntligen läkta och fina :) gjorde dem hos tomas i sävsjö, han är grymt duktig!

en sekund.

Måndag och nya tag. Eller vad brukar man säga? Har haft lite jobbiga dagar nu. Nu jobbar jag 6 dagar denna veckan. Sen är jag ledig i en vecka och då åker vi till London :)

I fredags tänkte jag bara gå runt och mysa för mig själv, baka lite och bara vara typ. Åkte och handlade allt jag behövde till mina kakor. Sen när jag skulle svänga till vänster in till oss, så blinkar jag tidigt och gör exakt allting som man ska göra när man ska göra en vänstersväng. Det är en bil långt bakom, då jag tar ju för givet att han förstår vad jag ska göra. Men tydligen inte, för helt plötsligt kommer han i full fart och kör om mig när jag ska svänga. Så vi krockade. Men det gick väl bra eller vad man ska säga. Hade han kommit en sekund senare så hade han kört rakt in i min dörr, men nu tog det på framskärmen och däcket istället. Hade det gått annorlunda hade jag kanske inte skrivit detta nu.. Idioten tycker sen att jag blinkade för sent. Frågan är ju när han tycker att man ska börja blinka.. Så jag förstår inte varför han kör om när han ser att jag ska svänga, eller varför han inte försöker bromsa! Jag blev jättechockad och rädd, men när det la sig så blev jag istället förbannad. Vilket jag fortfarande är.


hahahahaha jag dör, vänta... hahahahhaha!

Målet med att bli blond igen var att komma så nära min egna hårfärg som möjligt. Hittade en bild sen 2005, då jag inte hade färgat håret än. Färgen stämmer ganska bra tycker jag! :) Men man får ju skämmas för att man år 2005 tänkte "putar jag med läpparna ser jag bättre ut". Och för att man tyckte att ögonbrynen var fina om de var så  tunna som möjligt. Haha, så jävla kul att se tillbaka på kort.


allting förändras.

Så, vad tycker ni om min nya header? Tänkte att det inte längre passar med en bild där jag har knallrött hår. Så det fick bli en förändring. Har förövrigt tatuerat mig idag. Jag är jättenöjd! Men just nu är jag väldigt röd och väldigt svullen, så bilder kommer när dom har läkt lite mer.


Letar efter motivationen.

Har varit ute och gått en sväng, rensat tankarna och tagit lite kort. Har även hunnit med en sväng på gymmet och en runda på solariet, om en stund ska jag till mormor och äta. Sen ska jag göra middag tills Emil kommer hem vid 18 och vid 19 blir det spinning. Fördriver tiden utan att tänka.

jävla terrorister.

Jag är så himla besviken att jag knappt finner ord för det. Jag hatar hösten mer än någonting annat, jag blir alltid deppig då. Alltid. Trodde inte jag skulle bli det denna hösten, men mitt breakdown igår talade visst för annat. Förstår egentligen inte varför. Men alla småsaker blir tillslut en stor sak och då brister det. Så när vi bokade resan till London var jag överlycklig, äntligen något att se fram emot! Men nej, nu kan vi kanske inte åka för att de varnar för terrorister som bombar tunnelbanor, bussar och turistattraktioner. Jippi. Vad är deras problem?! Jävla idioter, stanna i erat jävla al-qaida land istället!! Jag får se fram emot mina nya tatueringar som ska gaddas på tisdag istället..

Har förresten gått och blivit Mary Kay konsult, bara så alla vet, ifall någon vill köpa. Så nu är hela jag len som en baby-rumpa och jag har fått massa smink inspiration.


hurtig bulle? hurtbulle?

Äntligen fredag! Eller? Är så veckoförvirrad när jag jobbar som jag gör, brukar aldrig känna som man gjorde i skolan på fredagarna. " Åh, äntligen helg" Iofs har jag ju helg jobbat sen typ ettan, så ah. Men ni fattar. Men idag känns det skönt med fredag. Har haft Doris några timmar, varit på gymmet och sen simmat med Elin :) Saknat henne! Känner mig hurtig och nyttig, även ätit nyttigt och vitaminrikt (Y) Kommer inga sjukdom ivägen nu så ska jag jävla bli riktigt fit!

Nu ska jag hoppa in i duschen, duscha av mig allt klorvatten och allt barnkiss. Sen ska jag göra potatisgratäng för första gången + baconlindad kycklingfilé tills min älskling kommer hem <3

En styck orangehårig och långhårig tjej. Cirka ett år sen. Man ändrar sig?!