bihålsinflammation, igen, igen, igen....

Alltså jag är så jävla trött på detta nu att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Slutade med min medicin förra onsdagen och fick ont igen redan på fredagen. Omöjligt tänkte jag och gick och inbillade mig att allt var bra. Tvingade med mig mamma till doktorn igår eftersom att han inte tar mig på allvar. Trots att jag varit sjuk sen februari (!) förra året, och ätit typ 10 antibiotika kurer så menar han på att det "är sånt som händer", fan heller. Ibland undrar jag om vissa fått sin utbildning i ett flingpaket.

Han undersökte mig, och mycket riktigt så hade jag en stor bihålsinflammation igen. Jag sa att jag vill gå till en riktig läkare istället. Har fått en remiss till röntgen och till en specialist. Så bara för det så får jag inget medicin nu, eftersom de vill se vart problemet sitter när de röntgar mig. Bra att något händer, men så himla jobbigt att gå runt och ha ständig värk i hela ansiktet/huvudet. Bröt ihop som ett litet barn igår kväll, jag orkar inte mer. Jag vill leva som vanligt, träna och kunna ge 110 % i allt..


Färgade förövrigt håret rött igår igen, välkommen tillbaka anna. Blev liiite mörkt, men vet att färgen kommer rinna ur eftersom jag var ljus under. Så snart ser jag ut som ett stoppljus igen. Härligt.

såhär ska det bli.


back to school.

Igår så åkte jag och Jossan till Nässjö för att hälsa på i skolan, tänkte det kunde vara kul att träffa lärarna lite. De blev chockade och glada, så det var kul :) Alla undrade dock vad som hänt med mitt röda hår.. Kändes konstigt att svänga in på parkeringen, gå uppför trappan till frisör, gå i korridorren osv. Ni som gick där fattar ;) Vet att Robban saknat mig mest, han var nog glad att få tracka mig igen. Men det bästa var att få hänga med Jossan :)

Denna veckan är min jobbvecka så att säga, jobbar alla dagar utom torsdag + att jag är lite halvsjuk igen. Så är inte världens mest sociala nu. Löning idag iaf, sweet! En månad till 20, också sweet!


dreaming red.

Drömde häromnatten att jag råkade färga håret rött av misstag när jag duschade (?) knasig dröm var det. Men jag tittade mig i spegeln och gick ut till allt folk och sa "Anna is back!" eh, haha. Två sekunder senare ångrade jag mig i drömmen. Herregud, det är bara en hårfärg, men jag kan inte bestämma mig..


Statoil Go On 2011.

Gick upp vid 05.00 i fredags för att bege mig till Jönköping och sedan til Stockholm med jobbet. Det var tidigt och vi var trötta, men kul hade vi från böran till slut. Direkt när vi kom till Stockholm så åkte vi till Globen, schemat var fullspäckat och upplagt minut för minut typ. Hade massa information och sådana grejer. Filip och Fredrik var dagens/kvällens underhållning, sköna killar!
Sen på kvällen var det dags för galamiddag. Det var så sjukt fint i Globen, och kvällen var jättekul! Det var hur mycket folk som helst, 2200 närmare bestämt, från Sveriges alla 304 stationer. Vi vann årets Mystery Shopper butik 2010. Alltså är vi bäst av 304 stationer. Kändes skitkul att vinna det! :) Så vill ni ha bra service, kom till Statoil i Vrigstad!
När middagen var slut, så blev det fest i Globen. Först kom Erik Saade in, sen en annan tjej och sist men inte minst.. September! Vilket drag det blev, vilken kväll. Tack alla. När allt var slut så åkte vi till närmsta donken och åt cheeseburgare. Mumsigt! Somnade nog vid 04.30, alltså nästan vaken i ett dygn, sen sova 4 timmar, sen hotellfrukost, sen gå på stan. (Köpte dock bara en grönn mini-stekpanna, bra Anna!) Sen äta på Pizzahut, mums, sedan tåget hem. Fullt ös. Men vilken helg.

Bild från när vi tog emot vårat pris.

Tommy, Jessica, Marie, Jag, Tina och Lisbeth.


terapi arbete.

Igår på jobbet så skulle jag fylla på lösgodis. Det var ett helvete att känna doften från färskt favorit godis. What doesn't kill you makes you stronger, sägs det ju.

Älskar när man går nyvaken till toan, och upptäcker att det sitter söta små lappar på spegeln. Min älskling <3

Knackade på dörren för en stund sen när jag stod och borstade tänderna i enbart trosor och t-shirt, tänkte att det var mamma eller nåt, så öppnade direkt. Nej, där står två tjejer med en bibel i ena handen och ett häfte i andra och de började prata om Gud. Jag trodde bara det var Jehovas som knackade dörr? Och jag undrar vad det tyckte om mig när jag stod där halvt näck.

från öland i somras.


22:a dagen.

Läste i tidningen igår att om man vill bli av med ett beroende så ska man tänka "22:a dagen", för det tar tydligen tre veckor för kroppen att vänja sig av med något. Just nu är jag inne på dag 12 utan godis. Piece of cake tänker säkert vissa nu. Men jag är verkligen sockerberoende. Har varit jättetrött och seg nu och jag känner att kroppen vill ha allt socker. Men jag ska stå emot. Så det så.


birthday boy.

Har varit ledig hela helgen nu, det var skönt. I fredags fyllde Emil år. Så mina föräldrar, mina morföräldrar och hans föräldrar kom hit på kvällen för att fira honom. Jag gorde vitlöksmarinerad fläskytterfilé med potatisgratäng och sallad till. Sen blev det marängtårta till efterrätt. Trevlig kväll :) Mormor sa att det var den bästa gratängen hon ätit, antagligen den finaste komplimangen jag kan få eftersom jag tycker mormors mat är bäst.

Emil fick Kinect av mig, så det har spelats flitigt i helgen. Så flitigt att jag har sån sjuk träningsvärk i vaderna :O Pinsamt faktiskt, men det känns ju bra att något så kul ger något.

I lördags så chillade vi halva dagen, sen på kvällen kom Kajsa hit :) Kajsa och jag drog till Jessica, där Eve också va. Vi åt pizza och hade trevligt :) Sen färgade jag Kajsas hår.
Igår var jag, Emil, Kajsa, Eve och Andreas i Jkpg. Vi köpte Kinect sports och dance central, sen köpte jag smink och en tröja. Har haft en bra helg :) Tack alla <3

Jobbar idag, imorgon och på onsdag. Sen blir det Stockholm på fredag! Woho!!!!

svullen.

Var hos doktorn idag, jippi. Hade ont i öronen, igen. Trodde jag hade fått inflammation igen. Men tack och lov så var det inte så. Men jag är svullen i slemhinnorna som sitter i öronen, bihålorna och i näsan typ. Fattade inte riktigt vad han menade, men har fått avsvallande tabletter som jag ska äta i två veckor. Hoppas det hjälper!

Jobbar idag och imorgon, sen är jag ledig hela helgen. Det ska bli skönt. Ska fira Emil på fredag eftersom han fyller år :) Snart fyller jag också, 20. Sweet!!

hejdå 2010, hej 2011.

Nyår firades med Emil, Andreas, Kajsa, Eve och Robert hos Eve. Vi åt mat, spelade spel och hade bara allmänt trevligt. Men håller fortfarande fast vid att nyår är världens mest överskattade dag.

Varje år säger folk att de ska ha nya nyårslöften som de ska hålla, träna mer, äta nyttigt, inget godis, ingen tobak och blabla. Och ja, jag tänker försöka sluta äta godis 2011. Med stark betoning på försöka. Klarar jag det inte så är det bara så, men då har jag iallafall försökt. Träna vet jag att jag måste för ryggen, dvs om jag blir helt frisk någon gång, äta nyttigt är bra för kroppen och tänderna. Så ni fattar grejen. Jag ska iallafall försöka. Godis är ju såååå gott.. Varje år har det varit samma löfte typ, men det har bara gått bra ett tag. Det enda jag lyckats hålla är att träna minst 3 ggr/veckan. Vilket brukade bli typ 6 ggr/veckan när jag var frisk. Bra!

2010 då. Det var ett bra år, väldigt bra år. Mycket hände. Jag hade min sista tid kvar i skolan, jag och Emil blev tillsammans, jag klippte av mig håret, igen, jag fyllde 19, gick på studentfester, räknade ner dagarna, jag gick balen, tog studenten, jag skiljdes från fina vänner när skolan slutade, lärde mig att uppskatta vissa saker, fick fast tjänst, flyttade hemifrån, köpte bil, åkte till London med älskling, var ifrån min bästa kompis allt för länge, tappade kontakten med vissa, tog upp kontakten med andra, lärde mig laga mat ordentligt, sparar ut håret, insåg att det tar tid att inte bo hemma när allt ska göras själv. Typ så, ni fattar.

jag på nyår.


finfina emma.

Idag har jag varit hos Emma i Nässjö. Det var alldeles på tok för längesen.. Sist jag var där var det så varmt att jag hade skinnjacka, alltså var det inte igår. Men det sköna med Emma är att även om det var evigheter sen, så känns det ändå som igår. Min fina vän <3 Vi åt på Harmony, vilket också var efterlängtat, likaså fikan på Thimons. Typ de sakerna jag saknar med Nässjö, haha.

Idag har jag lärt mig att gamla människor som kör typ i 50 km/h på 90 vägar är farliga och stora irritationsobjekt. Ta deras körkort?
Har även lärt mig att en gammeldags semla är en semla där grädden och mandelmassan är blandad.