I need you like a heart needs it's beat.


Jag trodde aldrig att en enda person kunde göra mig så lycklig som du gör mig.
Jag älskar dig.

Öland is my favourite place.

Jag älskar Öland, havet, stränderna, solen, husvagnslivet, Köpingsvik, Borgholm, shoppingen, miljön, glassbarerna, solnedgången. Ni förstår vad jag menar. Jag trivs verkligen där och det känns alltid som hemma att komma dit. Vi åkte dit över dagen igår för att ställa upp husvagnen. Vädret kunde inte blivit bättre, vi åt glass, cyklade in till Borgholm, shoppade, solade och njöt. Åh..

I fredags var det ju midsommar och vi var hos Robin. Grillade, hade midsommarstång och hade allmänt trevligt. Tack alla <3 Bilder kommer snart på fejjan!
I lördags var det dags att fixa allt, flytta klart allt osv. Satte upp och monterade ihop barbordet och massa mer. Allting blev så fint :) Kommer kort någon dag.
I söndags jobbade jag, och det var helt sjukt med folk. Fattar inte.. Hann knappt gå på toa, herregud. Ber nästan till Gud att det kommer vara lugnare idag när jag ska jobba.

Nu har jag varit ute och gått i typ en timme och ätit frukost, så nu tänkte jag cykla till gymmet för ett hårt och svettigt pass, lär det ju bli i denna hettan.

gårdagens outfit. byxdress ifrån bikbok. ska köpa mer, assköna :D


I <3 Ikea

Jag sitter inte still en enda minut för tillfället. Saker ska köpas, flyttas, fixas. Storhandlade igår på både Media Markt och Ikea. Köpte mixer, brödrost, toast & hårfön på Media Markt. Sen på Ikea blev det allt från spegel, glas, filtar, kakfat, ljus, bestick, karaff, slickepott, hyllor, lampa. Ja, allt.. Köpte ju även ett barbord+ stolar i måndags. En stor kundvagn fylldes och herregud vad vuxen jag kände mig när jag gick runt med kundvagn på Ikea.

Har även börjat plocka ner alla kläder. Hade 36 par skor och dom fick faktiskt plats i en sopsäck.

Emil lastar in allt, haha. Min älskling <3


vuxenliv.

Jag samlar vuxenpoäng snabbare än vad jag hinner andas just nu. Mycket har hänt på kort tid. Tagit studenten, fått fast tjänst, köpt bil och ska även flytta hemifrån. OJ!

Har köpt mig en egen liten pärla idag, en svart Golf -00. Jag är jättenöjd och nu ska jag bli Rally-Anna igen, ha!

Äntligen är träningen igång också och det känns skitbra. Har gått 1 timme idag, gymmat 1 timme och sprungit i 30 minuter. Nu är jag helt slut så ska ta en skön dusch och sedan färga håret.

make up.

Älskar smink de dagar man känner sig extra trött och bara allmänt missnöjd. Älskar dock även att gå utan smink, vilket händer ofta nu för tiden. Men alla vet ju att man blir snyggare med smink, eller hur? Tråkigt men sant. Önskar att jag kände mig snygg helt naturell.


smart anna, smart.

Idag tänkte jag vara hurtig och springa runt sjön. Tänkte trotsa värmen och min sjukt dåligt pinsamma kondition. Kan inte påstå att det var någon bra kombination. Kommer nog ha en lagom skön träningsvärk imorgon. Men men, snart är jag nog på G igen och konditionen kommer nog vara som den en gång var.. bättre än nu! Haha.

Efter mycket pill och många svordomar så måste jag säga att jag ääääälskar min nya iphone. Min nya älskling <3  Så nu är vi kompisar, för det var vi verkligen inte igår.

Ska jobba hela helgen nu och tjäna pengar. Hardworking women! Fick 11 000 i semesterersättning, satt som en smäck! Kan vara bra om jag ska köpa bil och flytta hemifrån. Alltså bli vuxen, på riktigt. Ojoj.

'det är bara lite hår'

Idag var jag och klippte mig. Det kändes konstigt att gå ner till salongen som kund, sätta sig och vänta för att sedan sätta sig i stolen och berätta om sina önskemål. Jag brukar vara den personen som lyssnar på folks önskemål och som sen gör mitt bästa för att göra dom nöjda. Men idag var jag som sagt kund, och jag är en nöjd kund. Klippte av ganska mycket på min långa sida och klippte ihop det. Så nu kan det växa ut och bli långt igen. Eller om jag vill ha det kort. Kan inte riktigt bestämma mig om jag trivs i kort eller långt hår? Sen kan jag inte bestämma mig om jag ska slinga håret och försöka bli guldblond istället, som min riktiga färg. Hm..

 

Nu håller jag på att städa mitt rum och rensa garderoben/lådor. Jag har insett att jag har så himla mycket onödiga saker, så nu ska jag vara hård emot mig själv och ta fram en stor sopsäck. Vad ska man göra när man har en walk-in-closet och ändå inte får plats?

Två av mina fynd som jag gjorde i lördags. Jeansshortsen kommer användas flitigt.

the real deal.

Idag började jag jobba, på riktigt, eller jag har ju jobbat hela tiden nu egentligen, men nu jobbar jag mer. Och den 12 juli går jag på min tjänst :) Lycka! Känns så jävla skönt att veta att man har ett jobb så man inte bara går hemma och inte gör något.

Jag har enbart chillat i en vecka, typ, levt livet och inte brytt mig om ett skit. Idag började jag som sagt jobba, vilket blir rutiner, och av rutiner får man bra vanor. Träning + inget godis = bra skit!

Hade en jättebra helg iaf :) I torsdags var det student i Sävsjö, firade alla finfina vänner. Jobbade i fredags, men det var okej trots att jag egentligen skulle varit ledig. I lördags var Emil och jag i Jönköping. Åt frukost på Subway, bästa stället som finns!! Sen gick vi på stan för att sedan åka upp till A6 och handla ännu mer. Jag fyndade som fan, riktigt nöjd. Köpte ett par höga ljusa jeansshort och ett par mörka likadana, svarta jeansshorts, två vita baslinnen, underkläder, småplock på hm och en blommig buistier. Sen åt vi kinamat på Gamla Wok, skitgott! Mätta och goa så gick vi på bio, A-team. Skitbra film :D Igår bjöd pappa hela familjen + svärsöner på Sandsjöbaden vilket avslutades med fika hos mormor och morfar. Sen hängde jag med världens bästa Kajsa. Skitbra helg helt enkelt :)

Nu ska jag till min fina pojkvän, vi ska äta tacos och sen ska vi slinga hans hår. Frågan är hur det blir?


time of my life.

Puh, äntligen är det över. Ingen mer skola, inga lärare, inga tågresor, inget väntande, inga konstiga människor/idioter, ingen mer skolmat, ingen prestationsångest, inga tidiga morgonar, inga människor som ger en negativ energi. Ja, ni fattar. Det klingar fint i mina öron.

Det har varit fullt ös hela veckan, och emellan allt ös har det varit sömn. I tisdags vart det öl-brännboll + klassfest. Hade så otroligt jävla kul :D Varför gjorde vi inte det tidigare? Jag var as kalas, men vad ska man förvänta sig av tequila? Tack tjejer.
I torsdags var det bal, underbara bal. Terese kom hit och sminkade mig, sen åkte jag ner till salongen för att göra håret och sen var det till att hoppa i klänningen för att ta 9361651160105 kort typ. Alla samlades i parken, där det var dags för ännu mer kort. Sen gick vi till röda mattan, för att gå på mattan. Den var låååååååååååååååång. Sen var det fest! Fin och god mat, dans, skratt, prat, alkohol, skoskav. Kvällen var underbar<3
I lördags tog jag studenten. "FY FAN VAD JAG ÄR BRA" Började dagen klockan 04.40, för att åka till champagnefrukosten, sedan till skolan, ta kort, skriva i mössorna, marschera runt hela skolan, avslutning i aulan, mat, en stund med lärarna, UTSPRINGNING och sist men inte minst åka flak. Sedan var det dags att åka hem och invänta allt folk. Tycker det var så kul att många kom :) man märker ju vilka som är ens riktiga vänner. Tack till alla som kom hit, ni är bra. Sen var det dags att åka in till Nässjö igår. Kvällen blev tillslut lite halvseg, men dagen hade ju varit fullspäckad. Inte konstigt att man var trött. Hemma vid 02.30, då var det dags att krypa ner jämte min fina pojkvän :) Sen sussade jag sött efter att ha varit vaken i nästan ett dygn. Bilder finns på ansiktsboken!

HvFr07, vi säger inte hejdå, utan vi säger att vi ses. Tack för 3 lärorika år som har varit både upp och ner <3 lycka till med allt, tjejer och roland!

nu  är jag tydligen vuxen?

vad är en bal på slottet?

öl-brännboll i tisdags.

bal igår.

student imorgon.

jag återkommer på söndag.