Nyttig tjej.

Förvånade faktiskt mig själv över dagens lunch. Det var faktiskt godare än väntat och nyttigare än vad det brukar vara ;) Med liiite nyttigare mat så kanske jag kommer en bit på vägen utan träning. Tills jag kan träna, för då jävlar.


Sjukling.

Jag har ju vart sjuk i över 2,5 år nu. Men det finns perioder då allt blir mycket värre. Och just nu är det en sån, är inne på min tredje vecka nu med feber och extrem värk i både öron och bihålor.

Jag vill bara kunna träna. Det är det jag längtar efter mest. Få den kroppen jag vill ha, och den jag en gång hade. För just nu är den inte som för 2,5 år sedan. Försöker tänka på vad jag äter, men sen äter jag ändå som jag gjorde innan. Alltså vad jag ville. Det funkar när man tränar varje dag, men när man inte gör det så sätter det sina spår. Missnöjd tjej som är godissugen...


Så sant.

Såg en bild som verkligen stämmer, haha, så sjukt! Exakt såhär är det..


Finfina vän.

Elin kom hem i torsdags, efter en månad utomlands. Hon ska iofs åka tillbaka snart och vara borta ännu längre... Men idag kom hit och herregud vad efterlängtat det var! Underbara du <3

Jag är fortfarande sjuk. Det var längesen jag hade såhär ont. Men visst, öron och bihålsinflammation är ju alltid kul! Eller inte.. Suger speciellt nu när det är fint väder. Blä.


I can't tell if it's killing me or if it's making me stronger.

Jag finner inga ord på hur trött jag är på det här nu. Jag biter ihop varje dag för att inte visa hur jag egentligen mår. Men tillslut hinner det ifatt mig och jag måste inse att jag inte alltid kan hålla inne det.
När det väl känns lite bättre, som om man ser ljuset i tunneln så känna det som om man får en käftsmäll rakt ner på botten igen. One step forward making two steps back. Så känns det verkligen. Folk kanske upplever mig som gnällig. Men om de skulle testa att ha konstant ont i bihålor och öron i över 2 år så kanske de skulle ändra åsikt. Att alltid vakna upp på morgonen och tvinga sig upp ur sängen när man hellre bara vill dra täcket över huvudet, att hela tiden bita ihop och låtsas att man mår bra, att inte känna sig motiverad , att inte kunna träna när det är det enda man vill. Det är jobbigt, riktigt jobbigt. Men jag biter ihop. För det är det enda jag kan göra.


Walk in closet.

Idag har vi skruvat upp allting, det gick jättesmidigt. Bara jobbigt att bära upp alla kläder sen, och rensa dem. Gör lite ont i hjärtat att rensa bort, men ibland måste man.
Det är konstigt, jag tänker jämt att jag inte har några kläder. Men nu vet jag att jag har det, ändå vill man bara ha mer och nytt ;)


Uuuuullared!!

Igår var jag mamma och Tina i Ullared, woho! Även om man inte behöver så mycket så är det bara kul att vara där. Men jag fick iaf med mig lite grejer till Hulda, saker till hemmet, nya mattor, lite kläder osv. Nöjd tjej ;)

Idag ska mamma och jag till Jönköping. Rättare sagt Ikea. Vi ska köpa ett garderobssystem, skulle egentligen köpt ifrån Elfa, men vi har räknat ut att Ikeas blir billigare. Så det blir nog mycket bättre tror jag :) Man åker ju ofta till Ikea ifall man skulle behöva köpa till något extra. Så i helgen ska jag rensa ur massa kläder, någon som är intresserad av det "överblivna"? ;) Haha.

Mina nya leopard jeans som jag fick ifrån hem ifrån Nelly häromdagen :)


Den är tillbaka!!

Ä N T L I G E N !!
2009 års limited edition är nu tillbaka för att stanna! Jag har väntat och hoppats i 3 jävla år. Och nu är den här! Ja, jag vet att jag låter besatt ;) Men jävlar vad god den är!
Problemet? Jossan och jag har fortfarande vårat godis vad, och vi har inte ätit godis sen den 31 mars. Jag tänker inte förlora! Josefina Boström, ät godis!!! Haha.


Running.

I torsdags var det då vårruset, herregud vad kul vi hade! Tack till alla härliga tjejer ifrån Statoil :)
Jag mådde faktiskt bra efteråt, trots att vi sprang lite. Med betoning på lite, var ju tvungen att springa om en del slöflockar ;)

Nu har jag jobbat hela helgen, idag är jag ledig. Sen jobbar jag bara imorgon och på onsdag, och efter det är jag långledig :)


Vårruset.

Idag har varit en väldigt produktiv dag! På morgonen åkte mormor och jag till Hälsokliniken i Jönköping. Mina bihålor var lite bättre, inte lika täppta och igenslemmande som de var sist. Så det var skönt att höra. Dock är mitt immunförsvar inte bra, inte bra alls. Han tyckte jag skulle undvika att träffa folk som jag visste var förkylda. Men det är ju kanske inte så lätt.. Men det går åt rätt håll iaf och det är det viktigaste!

Sen fikade vi hos mormor, jag har bakat tills ikväll, ätit med Tina och om en timme åker vi till Växjö för att springa (gå) vårruset. Alla tjejerna från Statoil, ska bli kul! :)