bara undrar.

Jag bara undrar varför inte tyskar lär sig att prata engelska? Och varför danskar låter som om de har hela munnen full med mat? Jag fattar inte grejen..

ledig .

Igår var jag ledig och jag hade en jättebra dag. Kajsa och jag hade filmdag, blev tre filmer sammanlagt. En skitdålig, en bra och en skitbra. Haha. Vi åt massa frukt och var nyttiga. Sen på kvällen såg vi den tredje filmen med Emil, och så spelade vi lite kinect. Så en bra dag med mina finaste.

Nu ska jag ut till mormor och morfar och fika. Ciao!

räknar ner.

Jag har bara 14 arbetsdagar kvar tills jag går på semester. Det ska bli skönt att vara ledig och göra vad man känner för hela tiden.

Helgen på Öland var härlig, jättefint väder vilket resulterade i brända kroppar, god mat och trevligt sällskap. Var lite roligt att vara i Löttorp/Böda för en gångs skull. Men jag tycker nog mest om Köpingsvik/Borgholm ändå ;)

Nu ska jag koka ris och värma köttgryta sen igår, sen blir det jobb!

det finns bara en.

Om några timmar ska jag och mannen i mitt liv åka till Öland för att spendera helgen där. Kommer bli skönt att komma bort lite.


längesen.

Jag skulle göra vad som helst för att det skulle vara som förut.


besatt.

"Börja aldrig tatuera dig för du kommer bara bli besatt och vilja göra mer hela tiden."

Det fick jag höra innan jag gjorde min första tatuering när jag fyllde 17 år, och nu sitter jag här nästan 3,5 år senare med sju stycken olika tatuering utspridda på kroppen och känner fortfarande suget efter mer.

där allting började..