immunförsvar?

jaa, ibland undrar jag om jag ens har något sådant. detta är 4:e veckan som jag är inne på nu som sjuk, det går upp och ner. vissa dagar mår jag bra, sen blir jag helt igentäppt och febrig. jävligt chill alltså!
 
och i skolan gör vi inget nödvändigt, känns som om vi bara sitter där och ett gör en enda vettig sak. och det är typ 2 veckor tills vi slutar, väldigt kul eller så. tar nog ut sommarlov i förskott.

kiropraktorn i måndags, nacken var bättre, men ryggen var inte bra, det gjorde ju min dag eller så. inte..

idag sprang jag och sofia ner till tåget, vi blev svettig som satan i gatan, men vi hann iaf. så efter det kände vi att vi var förtjänta utav en fet halil special :D mums! sen har vi gjort mattearbetet, men är inte klara.. matte in my ass!!!

detta känns lite som ett klagoinlägg, men det får man väl ha ibland också? det mesta känns bara jobbigt nu, och jag vill inte ha det såhär!!

jag kan inte neka det, men jag vill inte erkänna det.
saknar det, men håller på att glömma det.


image64

/ annabanana, hejdohejdo..

som en vind.

som vanligt, så har mycket hänt sen sist antar jag. allting rullar på och jag har inte en enda ledig stund för mig själv! vilket är tur det antar jag.


jag känner mig helt jävla tom idag, har absolut inget att säga alltså. eller det har, men inte här.
det är bara en hård yta, som täcker de hemska hemligheterna.bästa idag: http://ebbaebbaebbaa.blogg.se
skönaste kommentaren!


happyface :*

hejhå ;>

nu vare söndag idag, och gillar vi söndagar? ibland, ibland inte.

helgen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, stannade hemma ifrån skolan i fredags för att jag mådde dåligt, sen var jag bara hemma hela kvällen. skulle egentligen åkt till emil, men icke :( på lördagen mådde jag sämre, beslutade mig för att inte gå på heat. sen blev jag uttråkad och åkte iaf. festa med feber är ju alltid gött ;> haha. men tack för en toppenkväll ebba :) vi är ju lite mobbade, men vi har alltid varandra <3
  idag åkte vi till släkten i alvesta, god mat fick vi ju iallafall. sen har jag bara chillat all night long och hostat mig sönder och samman.

1 månad med emil idag <3 mihi.
men honom får jag ju inte träffa eftersom jag råkade smitta honom, så han har både feber och halsfluss :$ förlåt baby..

//hejdohejdo

hatahatahata!

onsdag den 7 maj = nationella i matte, del 1.

fy fan säger jag bara, detta skulle vara den lätta delen. men det kändes verkligen inte bra. så jag säger som alla andra: HEJ IG!
hur fan ska det gå på tisdag med del 2 (?) vill inte ens tänka på det.
   men jag skyller allt på stefan, jävla cp-lärare som inte lärde mig något i högstadiet. han var hatobjekt nr 1.
men jag har ett nytt hatobjekt nu, nanna aka tutt-nanna.  hon är tamefan inte klok. dummaste kommentaren ifrån henne idag ' less is more ' så sant som det är sagt nanna. men är det därför du inte har bh?
 
efter skolan åkte mormor med mig till kiropraktorn, och jag har inte positivt att säga om det. han trodde inte att de skulle bli såhär dåligt igen. men det har det blivit :S det suger och jag hatar det! + att jag har feber nu med, jävligt kul eller så.
  sen åkte mami und jag ut till mormor och morfar för att grilla, det var mys (:

men även att det har varit en dålig dag med mycket negativt så är jag jätteglad :) jag vet inte varför, jag är bara glad. hihi :*

och jag känner på mig att det kommer bli en bra helg, med mycket mys, fest och allmänt skoj :D iih!

//hejdohejdo


image60
just living on the edge.

dagen efter.

valborg i onsdags och jag måste säga att det blev väldigt lyckat. jag har saknat alla sköna människor! men vissa fick lite för mycket av det goda, haha. vilket har resulterat med spyor i trädgården. men de mådde bra senare.
tack alla för en toppenkväll! måste göras om snart :D <3

igår var ingen höjdare, vaknade och mådde åt helvete, och så var det hela dagen låååång..

idag jobbar jag i lammhult, det är rätt segt faktiskt. men jag tjänar pengar iaf ;) ikväll kommer nog emma till mig en sväng.

imorgon ska vi först till kusinerna i ekenässjön, sedan på kvällen blir det nog grillning :) trevligttrevligt!
// hejdohejdo..


rädd..? men varför.