födelsebarn.

Idag ska jag ta med min vän Andreas till Lilla Krogen och äta kinamat eftersom han fyllde 20 år igår. Woho! Sen ska jag jobba, jobbhelg på ingång!

Igår var jag i Jönköping med Lisbeth. Jag skulle köpa en del viktiga saker. Nya skor till att ha på jobbet, nya vinterskor, ett silvrigt nagellack, Maria Montazami´s läppstift och leopard tights. Och jag hittade allt jag skulle ha, glad tjej! Ännu gladare tjej när jag fick 200 kr rabatt på mina Easytones bara för att jag var medlem på Stadium. Ska bli skönt att ha nya skor nu, mina är helt utslitna och dämpar knappt något.

Imorgon ska nog jag och Emil på bio efter jag jobbat. Skönt med lite egen tid <3 Denna veckan har vi knappt setts alls..

Lön idag, då är man typ såhär glad! Speciellt när man får mer än vad man räknat med ;)


what doesn't kill you, makes you stronger.

Proverna visade ingenting, ingenting alls.. Enligt dem är jag frisk som en nötkärna. Konstigt när jag knappt orka ta mig upp ur sängen vissa dagar. Men läkaren sa att jag har fått för mycket medicin förut. Och att min kropp är utslagen pga det. Så jag måste helt enkelt vänta på att kroppen ska läka av sig själv. Så får försöka leva som vanligt. Ska börja lugnt med promenader osv. Ta en dag i taget. Även om det är psykiskt påfrestande..

Jag har iallafall haft riktigt bra lediga dagar. I fredags var jag först med Elin, och sen på kvällen åkte jag in till Jossan. I lördags kom Sofia hit ända från Tranås. Umgåtts med tre utav mina favorittjejer, azzum :) <3 Men min bästa är ju ända uppe i Luleå.....

jag och fiffilutt.


pain is weakness leaving the body.

Har tillbringat hela förmiddagen på läkarmottagningen. Har varit en jobbig dag. Men imorgon ska jag dit och ta massa prover, så ska de försöka hitta vad som är felet på mig. För såhär tänker jag inte ha det längre, jag orkar inte mer. Jag hoppas snart att livsnjutande Anna är tillbaka, för jag saknar henne..

water for elephants.

såg denna filmen häromdagen, ensam..

kajsa karlsson, var är du när man ska se på kärleksfilm???

saknar dig <3


febrig tjej.

Emil och jag var ute och gick i söndags. Det gick bra i början, men sen när vi kommit halvvägs så fick jag ont i halsen och kände mig konstig. Slutade med att jag haft feber sen i måndags och inte kunnat svälja något. Idag känns det dock liiite bättre. "Skönt" att vara helt död ibland, så man inte bara känner sig halvdan. Nu håller jag tummarna att jag blir helt 100 % frisk när detta går över. Isåfall.. Gymmet, here I come!!!!