poff.

Köpte ny cykel i tisdags, ska köpa ny data på lördag, fick räkning på servicen på min bil igår, lämnat in min bil på ännu mer service, så kommer en till saftig räkning snart. Men som vanligt kommer allt på samma gång, men det kanske är lika bra. Poff, så är lönen borta. Antar att det är såhär det är att vara vuxen.

påskhelgen.

Träffat vänner, myst med Emil, påskmiddag hos mormor & morfar, middag hos mamma & pappa, solat, powerwalkat, flyttat ved, klippt lite, jobbat mycket. Har haft flera bra dagar med andra ord :)

Idag ska jag på massage, det kan behövas, sen ska jag, Kajsa och Eve till Vetlanda en sväng. Sen ska jag hänga med Kajsa hela dagen :) Azzum.

exakt ett år sedan. håret har växt ut igen :)


2 saker.

1. Jag har fått dille på salami, kan knappt tänka mig något annat pålägg.
2. Jag har blivit besatt av att snooza. Sköna djävulska lilla uppfinning.

Begravning.

I fredags var det begravning för Åke. Det var en jättefin begravning. Men så himla jobbigt.. Begravningar är inte kul. Speciellt inte när det är en omtyckt man som borde haft många år kvar. Vila i frid <3 Vi saknar dig.

Chillaxing.

Jag har jobbat hela helgen nu, idag och imorgon är jag ledig. Så idag har jag inga planer. Gör vad jag känner för. As gött. Har gått runt sjön, varit hos mormor, håller på att tvätta, små städat lite. Och nu tänkte jag se något avsnitt av de desperata hemmafruarna och sen sola och handla lite. Inga måsten..

<3

min fina, underbara, älskade emil.

<3


påskägg.

När är man för gammal för ett påskägg? Skulle inte tacka nej till ett sådant ;)


pinsamt.

En del människor är pinsamma. Jag skäms åt dig. Skrattretande.

Ny vecka.

Ny vecka och nya tag, det är bara att bita ihop och komma igen. Mycket har hänt, men man får ta en dag i taget.
Igår åkte jag och Jossan till Vetlanda, det var skönt att träffa henne igen. Jag skulle köpa svarta jeans till begravningen, men hittade inga som satt som jag ville. Så köpte en långklänning som tröst, hah.

Jobbar hela veckan nu, ska försöka träna om jag mår bra. Sen kommer mamma, mormor och morfar hem imorgon. Äntligen!