Bild till föregående inlägg.


Lycka.

Jag finner inga ord över hur lycklig jag blir utav att träna. Känner glädjen ända nerifrån tårna! Tränade 4 ggr förra veckan. Stor skillnad emot ingen träning alls. Och det går bra dessutom, jag orkar mer än jag trodde :) Köpte ett par asfräna träningsskor häromdagen oxå, så nu är det ännu roligare att träna!
Idag innan jobbet gjorde jag hemmagjorda raw food proteinbars och nu efter jobbet har jag gjort müsli. Mumma!!


Jag är tillbaka. Hoppas jag.

Jajamän, nytt år och nya tag. Som vanligt. Man vill alltid att detta året ska bli det bästa. Alla nyårslöften som inte ens håller i en vecka. Men jag har bara två saker. Jag ska göra mitt bästa för att må så bra som möjligt, det är jag som är huvudperson i mitt egna liv. Alltså jag som måste kämpa för att det ska vara bra. Sen tänkte jag spara alla mina kvitton för att se vart jag egentligen lägger alla pengar.. Hm.

Igår så tänkte jag att nu får det bära eller brista. Jag gick till gymmet. Tänkte först "disco-träna" som det så fint heter för att känna efter hur det kändes. Men sen kände jag.. Go big or go home. Så jag körde ett ordentligt rygg och bicepspass som jag sedan avslutade med att kötta sönder magen. Vilken underbar jävla känsla. Vilken lycka. Svävade på moln efteråt. Och idag var jag också på gymmet och körde bröst/triceps och mage. Så nu längtar jag efter härlig träningsvärk.


Igår var vi hemma hus Ann och firade in det nya året. Hon bjöd på lyxig trerätters middag och vi hade det lugnt och trevligt. Tacktack.