shoppa är livet.

igår var jag i jkpg med kajsa och hennes syskon, det var najs ;> haha. jag köpte ett par jeans, en tröja, ett skärp, en kjol, smycken, hårgrejer, solglasögon osvosv! shoppa är underbart :D:D mohaha!

sen åkte jag till emil, hihi. det var efterlängtat :* han är bäst!!

imorgon är det festivalen :D:D:D woho!

'viskar i ditt öra..
(jag har inga trosor på)
just de som du vill höra'


nya tröjan ifrån carlings.
frågan är ifall den är värd 500 kr (?)






och mina nya jeans ;>


//hejdohejdo

ajaj..

idag var jag tvungen att gå upp tidigt för att jag skulle till kiropraktorn, så det var bara att sätta sig i bilen och se glad ut. iofs piggnade jag till rätt snabbt, och jag har saknat mamma när hon var på öland.
  så domen idag löd, bäckenet har blivit snett och svullet, ryggen är försämrad och kotorna är ännu mer snea. och detta är pga utav att jag åkte av villimey.
  det blev en tur på stan sen, shoppa är den bästa medicinen. köpte ett par surfshorts och ett smycke till bröstet.

mitt löshår kom idag, dock var det ljusare än väntat, så fick färga det. har inte testat allt än, men det blir nog bra hoppas jag (:

//hejdohejdo

kajsa-weekend.

jao, kajsabajsa kom till mig i fredags ;> vi drog ner till slättsjön för att spela volleyboll med våra pojkar, haha. det gick ju mindre bra för mig, jag var så sjukt flummig så jag kunde inte koncentrera mig. men lätt den roligaste kvällen på länge!
  igår så nötade vi guitar hero, för vi var så lama och orkade inte ligga ute i negervärmen. sen skulle vi spela volleyboll med tommy och robin, men även det 'förstörde' värmen. så vi drog till robin, filmmys med popcorn och cola. step up 2 och never back down blev det. lätt de två bästa filmerna på länge. sen vid 3 drog vi till andreas som varit på maiden.
  idag har vi solat liiiite, spelat guitar hero, kollat på ännu mer film och cyklat runt sjön. sen har jag varit hos andreas, kollade in hans matlagningstalanger. var nu dom fanns... haha. sen blev det gymmet, svettigt som fan och sedan en lång runda med doris.

det var min helg detta, precis så som kvällarna på ett sommarlov ska vara :) woho!

även denna vecka är nu fullplanerad, and it feels good!
imorgon-kiropraktorn, träna, sola osvosv.
tisdag- jobba, träna osv.
onsdag- jkpg med kajsa, åka till emil ;>
torsda-: vara hos emil, åka hem ifrån emil..
fredag- FESTIVALEN!!
lördag- FESTIVALEN!!
söndag- sova...

// hejdohejdo

upptagen, men ändå inte.

idag har jag varit nyttig, likaså igår. woho, detta går bra!
idag på morgonen gick tina och jag en runda som tog 1,5 timme, sen åkte jag upp till gymmet med robin.
efter det åkte tina och jag ut till hästarna, hon red medans jag cyklade ijämte och fotade.
och nu är jag precis hemkommen efter en timmes promenad.

så ja, jag har varit upptagen hela dagen. men ändå gör jag inget speciellt.
jag vill börja skolan igen, nu! så att allting blir mer på rutin, så att jag får klippa.
ingen som känner sig klippsugen? jag är väldigt sugen på att använda mina saxar nu.

imorgon och på onsdag jobbar jag mellan 10-18, så skicka ett sms eller underhåll mig på msn ;>





doris






tina och villimey
//hejdohejdo..






no more candy.

kajsa och jag har ett vad, inget mer godis för våran del.
godis är mitt allt, hur ska detta gå?
önska mig lycka till, för det kan jag behöva.
men jag är viljestark!!

sweet!

äntligen har jag en lugn stund, eller lugn vet jag inte. har städat hela mitt rum nu, och ack vad smutsigt det var. jag var tvungen att döda mina älskade husdjur som jag har haft nu i ungefär 2 månader. men de har blivit så tama, så de sprang så snällt in i dammsugaren, haha.

kom hem ifrån öland i onsdags. jag bara älskar allt som har med öland att göra. sol, bad, saltvatten, sand mellan tårna, havsdoften, husvagn, semesterlivet, borgholm, shopping osv. sen var ju ebba med, vilket gjorde alltid mycket bättre :) väldigt trevliga dagar måste jag säga! :D och ja, det blev 2 par nya skor.. (a) nu ska jag ta tag i min ekonomi!
har nämligen lite saker som jag känner att jag skulle vilja inhandla:
sex and the city boxen,
guitar hero,
clip-on-hårförlängning,
osvosvosv..

åkte till emil i torsdags, där jag har varit tills idag. tog mig en promenad runt sjön med doris sen när jag kom hem, men det började spöregna, så min snälle far kom och hämtade oss. ska till emma och gratta henne snart och sen kommer kajsabajsa ;> mihi!

//hejdohejdo



jag sökte dig och fann mitt hjärta.

tänkte att jag skulle krypa ner i sängen nu och kolla på the nootebook, helt klart världens bästa kärleksfilm. och med risk för att låta töntig, så kommer det nästan alltid en tår. det där är äkta kärlek helt enkelt.

igår var det då den 11:e, och det är ju våran dag så att säga. 3 månader är det nu, jag säger bara ojoj vad tiden går fort!! blev bjuden på coco thai och fick tre röda rosor. kan man annat än att falla för den killen? -nej. han gör mig glad helt enkelt!

TAGGA ÖLAND imorgon med världensbästaEbbsan,  världensbästaMamma och världensbästa Mormor! ska bli några sjukt roliga dagar hoppas jag :D saknar min Ebbsy ju! <3

kajsa, lätt att vi ska köpa guitar hero :D:D roligaste ever! nötade mellan 17-21 (a) haha





och nej, jag orkar bara inte bry mig mer..

// hejdohejdo!



:D

jag har härmed en ny favorit film och ett nytt favoritspel.
tack för en skön kväll.


alvin och gänget!
' dave.. i had i nightmare, can i sleep here? '


guitar hero!
lätt att jag ska köpa detta :D

otur,.

otur är numera mitt förnamn, tack.

dagen började rätt okej igår, tina och jag tog en morgonpromenad med doris, efter det åkte jag och gymmade. vilket dock gick lite sämre, slog i huvudet i bänkpressen. sen efter många om och men följde jag med tina ut till hästarna för att vi skulle rida.
jag kan ju inte påstå att jag var så taggad, men väl uppe på villimey så kändes det bra. sen så skulle vi galoppera nermot vägen. det tog typ 10 sekunder sen låg jag på marken. villimey tvärvände och jag flög åt sidan. landade mitt på ryggen, tappade andan och allt blev svart en kort sekund. denna hårda jävla smäll har nu resulterat i en haltande anna som knappt varken kan gå eller röra sig normalt. och ska jag vara ärlig så har jag aldrig någonsin haft såhär ont förut, aldrig.
får hoppas att det inte var allt för farligt för ryggen, detta var ju faktiskt det sista jag behövde just nu. men otur som sagt?

och i brist på annat just nu, så kollade jag och rensade lite i min garderob. jag upptäckte att jag har ungefär 7 par skor som jag aldrig har använt, aldrig någonsin. och massa klädesplagg med prislapparna på. så ja, jag måste nog sluta tröstshoppa.. :< har även ungefär 15 par jeans som ligger där inne och samlar damm.

sen har jag även insett att jag saknar alltför många människor. jag trodde att man skulle hinna träffa alla på sommarlovet, men ack vad fel jag hade. jag saknar hela min klass, men de får jag snart träffa varje dag igen. och då är lyckan fulländad! jag saknar även alla ifrån hofgård och allt annat roligt folk, men de får man väl träffa när festivalen är. vilket jag längtar röven av mig till! :D

allting är så jävla överskattat, så.. //hejdohejdo!


ÖLAND!

Yeeeees, om typ två timmar drar jag till Öland med mormor och morfar. När jag kommer hem vet jag inte. Hoppas att det fina vädret håller i sig nu. Håller på att packa och så nu, ingen plattång och inget smink. Är det semester så är det ;) Haha.
  Var hos tandläkaren idag, och det såg bra ut. Nu är det inte länge kvar tills jag får ta bort fanskapet. Orkar inte skriva mer nu.. Ha de bra ;)

Vi kan prata i timmar om sånt vi tror vi saknar,
och om hur staden och vardagslivet till slut stal all vår ungdom och all vår kärlek.
Men vi var inte menade att slåss vi var menade att älska,
och jag hatar mig själv när jag hör mig gnälla på dig för nån skitsak.
Men inget av det här betyder nått.
Det är bara ord som gått vilse i allt det svarta och kommit i mellan oss.
Tvåsamhet är ondskan och singelliv det dödar.
Vi bygger murar runt våra hjärtan för att hålla det tryggt,
men jag vill inte vara trygg.
Jag vill ju brinna och sånt och minnas hur vacker du är och varför jag en gång föll så hårt och handlöst för dig.
Men inget av det här betyder nått.
Det är bara ord som gått vilse i allt det svarta och kommit i mellan oss.


//Hejdohejdo!

lalala!

Jag ställde klockan på 07.00 idag för att ut och gå, det var riktigt varmt, men skönt!

Och 'någon' du får tycka vad du vill, men eftersom du inte säger vem du är, så bryr jag mig faktiskt inte. Du får tycka vad du vill om mig, eller vad nu du och 'alla andra' tycker. Du borde stå för vem du är. Hur svårt kan det vara?