sista dagen.

Ja, vad ska jag börja? Känner att det har blivit korta och meningslösa inlägg på sistone, men det är precis så allt har varit - meningslöst! 
  Igår var det en riktigt dålig dag.. Var bara på apun: i en timme typ, sen klarade jag inte mer. Allt blev suddigt och svart och jag klarade inte stå upp. Så jag åkte hem och sov mellan 10-15 ^^ Frågan är bara vad som gjorde så att jag typ svimmade? Läskigt det där.
   Idag var en mycket bättre dag, hade färgkurs på apu:n. Färgade mitt med lite ljusa effekter och jag är nöjd :D Hihi. Imorgon är sista dagen. Ska bli väldigt tråkigt faktiskt.. Jag har haft roligare än vad jag trodde, och jag har lärt mig en hel del. Men skolan ska bli kul, jag saknar alla :( <3

Jag hoppas på en bra helg, men vi får se hur det blir.. Jag saknar Viktor så sjukt mycket alltså :'(  Måste verkligen träffa honom., annars dör jag..!Förväntansfulla drömmar och en besviken verklighet.

// hejdohejdo

?

I GUESS I WAS WRONG!
svullna och blodsprängda ögon,
ett uppochner vänt leende,
skakade händer och ett stort hål i magen,
som är fyllt utav tomhet.
så många frågor, men inte ett jävla svar... 

träningsnarkoman (?)

Jag måste börja med att säga att jag är ganska stolt över mig själv. Denna veckan har jag tränat sex dagar utav sju möjliga. Och såhär ska det fortsätta, annars blir nog ryggen aldrig bra.
  Praktik hela veckan med, och det har varit kul. Har fått börja göra lite mer saker nu och jag lär mig väldigt mycket faktiskt. Elin klippte mig i torsdags med, så nu är jag korthårig typ. Men det är rätt skönt ändå. Bara en vecka kvar nu, och jag ska färga håret på en och sen är det färgkurs och lite. Så det blir nog bra!


Jag saknar dig.. <3

..jag är trött på allt!

// hejdohejdo!

break down, dream on.

Flera drömmer, en verklighet.
Så brukar folk säga, och jag börjar tro att det är sant. Ända sedan jag var liten har jag bara velat två saker;
Bli frisör och vara lycklig/må bra.
Allt var för bra för att vara sant, för bra helt enkelt. Drömmar är nog till för människor med förväntingar och stora förhoppningar. Det är inte meningen att de ska gå i uppfyllelse antar jag..

Förhoppningarna börjar försvinna och det känns som om jag fallit ner i ett svart hål. Kommer jag klara det? Det ska jag tamefan göra!
När folk har nått sin egna personliga botten, är det svårt att ta sig upp.

Jag är sjuk, jag har feber, jag mår dåligt, jag kan inte gå till apu:n, jag saknar dig viktor! bajs på allt..


Jag borde inte behöva säga något till dig, för du borde själv förstå.
Håll min hand, stötta mig, visa att du finns där.
För jag behöver dig mer än någonsin!

Jag klarar mig alltid.. // Hejdohejdo

 


hej brunett, hej då rödtott.

  I tisdags började skolan och det var så himla kul alltså, jag har saknat alla mina små älsklingar :* Men det tråkiga är att vi bara hade 4 dagar tillsammans. Men denna skolveckan har varit bra, roligaste svenskan och idrotten någonsin, så det var najs! Ses om 3 veckor sötnosar! <3 Har också blivit brunett nu ;)
  Igår så var jag med Emma och Kajsa, det var kul. Jag har saknat det alltså. Jag både klippte Emma och Kajsa, sen gjorde vi Kajsas hår mörkare, och Emmas skulle vi bleka. Men det gick inte :S
  Idag har jag varit hos min älskling :) Har saknat honom! <3 Massa mys ^^ Finns nog ingen som är bättre än honom alltså :* Massa pussar till han!

Det sjuka är att du fortfarande kan få mig ledsen.
De säger att tiden läker alla sår, men det gör den inte.
Ärren kommer alltid sitta kvar, och jag glömmer aldrig hur de kändes.
Jag kommer aldrig glömma hur dåligt du fick mig att må.
Men det är ju bra att du har insett hur illa du betedde dig.
Jag fattar inte att jag insåg det då, alltså vilket svin du verkligen va.
Allt är ditt fel, precis allting! Det påverkar mig än idag..

Nu har vi APU i 3 veckor, och jag ska vara hos Åse. Nära och bra det, jag hoppas att det blir 3 roliga veckor. Men vi får se ^^ Hare najs!

Hejdohejdo.

-ingen rubrik-

Idag som så många andra dagar, så vet jag inte vad jag ska ha för rubrik. Rubriken är till för att man ska se vad inlägget ska handla om, men jag vet inte riktigt vad jag har tänkt och vad jag vill skriva.
  Jag vill skriva av mig om precis allting, men jag vet inte om jag kan öppna mig. Kanske borde jag börja med en privat dagbok? Men det är jobbigt att skriva. Blir nog som det brukar, man gör det ett par dagar bara.

Det är lördag idag, och jag har bara suttit hemma. Jag känner ju verkligen att mitt liv är kul eller så. Känns som om jag inte alls har gjort  något på lovet, mest varit hemma. Men det är väl det lov är till för? Vila upp sig och bara ta det lugnt. Men det känns faktiskt åt helvete om jag ska vara ärlig. Jag har knappt träffat mina kompisar och knappt Vigge heller. Trodde detta jullovet skulle bli kanon, men jag vet inte riktigt..

Jag har iaf tränat idag, både på gymmet och hemma. Det gjorde ont, riktigt jävla ont. Men jag måste för att det ska bli bra. Ryggen är anledningen till att jag bara är hemma ikväll. Jag vet inte om jag ska sitta, ligga eller stå. För det bara värker, och det känns ju bra.
  Liksom bara, Hej jag heter Anna, jag är snart 17 år och har ont i ryggen. Jippi typ. Förlåt ifall jag gnäller, men ni behöver inte läsa. Jag måste få ut mina känslor, för det tar kål på mig annars. Jag säger aldrig att jag har ont, jag känner mig bara jobbig. Men det är jobbigt att ha ont och jag orkar inte hålla allt för mig själv!

DET BLIR FÖR MYCKET OCH JAG KLARAR DET INTE ENSAM! GE MIG EN AXEL ATT LUTA PÅ, EN HAND ATT HÅLLA I OCH EN PERSON SOM ALLTID FINNS DÄR, TACK!!

Skolan börjar på tisdag och jag längtar faktiskt, jag saknar alla. Känns hemskt att säga att man vill tillbaka till skolan, men det gör mig dag helt enkelt!

Och jag vill träffa min pojkvän!! Kom hit, jag saknar dig som faaaan.. <3

Hejdohejdo.

hej 2008.

Jag säger precis som alla andra; Nytt år, nya möjligheter. Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre komplicerat.

Det ska vara årets motto för mig, och mina nyårslöften eller snarare 'riktlinjer' är;
1. Jag ska bli bra i/träna upp ryggen.
2. Lägga ner mer tid på skolan.
3. Träna minst 3 ggr i veckan.
4. Sluta eller åtminstone dra ner på godis och sånt.
5. Alltid säga hur jag känner och tycker.
6. Klara min och Josses lista, hahaha xD

Jag ska bli en bra människa, eller jag ska iallfall försöka. Och det är det som räknas, eller hur?

Mycket har hänt under 2007, allting gick upp och ner. Mest ner, eller iallafall det första halvåret. Men efter det gick de mesta uppåt.
  Skolan började, fick massa nya kompisar ( saknar iofs mina gamla :[ ) träffade min älskling :D Har så mycket mer bra som har hänt.
  Upp och ner, ner och upp. Men tillslut så jämnar det nog ut sig, det har varit ett bra år. Fast 2008 ska bli så mycket bättre!!!!!!! Right? :D


image55
det har hänt en hel del va..