Jag var tillbaka.

Jag har haft fullt upp som vanligt, och då blir bloggen lidandes. Fortfarande förvånad över ur många det är som klickar sig in varje dag trots den dåliga uppdateringen.

Men iallafall, torsdag-söndag förra veckan mådde jag bra, bra på riktigt. Vilken känsla det var! Jag städade överallt, rensade ur skåp, tvättade, sorterade, slipade i trappan, bakade, lagade matlådor, var ute och gick, träffade kompisar, orkade gå på både fest och bio efter att ha jobbat. Allt detta utan att må skit. Jag var hög på livet, överenergisk! Fyfan vad skönt, det kändes verkligen som mig själv igen. Inte den versionen av mig som mår dåligt, är trött och inte orkar något. Den personen jag inte gillar att vara. Men sen slog det till lite igen, har mått sådär till och från hela veckan. Har haft långa dagar på jobbet som gjort att jag blivit väldigt trött.. Men när man ser lönen som kommit in på kontot så blir man överlycklig, woho! Löneförhöjningen gjorde skillnad ;)

Annars då.. Har fått min posture, det är en "sele" som ska hjälpa till att förbättra hållningen och hindra mig från att skjuta fram och upp axlarna. Spännade att se om den funkar.
Den hunden jag "tingat" är på G. Mamman är dräktig och valparna ska komma den 10:e december. Håller tummarna!
Är ledig hela helgen nu, då ska det storstädas, julpyntas, storhandla och åka till Jönköping. Sen får vi se.


ingen piscasso, men konst.

http://www.irinawerning.com/bttf2/back-to-the-future-2-2011/
klickade in på något oerhört coolt. ta er en titt, vettja.

dude <3

I lördags var jag med Jossan, min dude. Vi spelade Guitar hero, Super mario och åt massa godis. Härlig kväll med en bra kompis som man träffar alltför sällan <3 Du är bra.

saker jag stör mig på.

1. När man får hem ett frågeformulär där det står att allting är helt anonymt och att de vore tacksamma om man tog sig tid att svara.
Ungefär två veckor senare får man ett brev där de skriver att de inte mottagit mina svar och att de vore tacksamma om jag kunde svara.
Då kommer min fråga, hur i helvete kan de veta att just inte jag svarat om nu allting är anonymt? Idioter.
2. När toalettpappret "hänger" på insidan, istället för utåt. Känns bara fel helt enkelt.


Bakade vaniljcupcakes med citronfrosting igår, blev rktigt goda och fina. Nöjd tjej. Skulle jag någon gång bli miljonär så skulle jag öppna ett fik. En liten önskedröm typ.


några frågetecken mindre.

Idag har jag varit i Jönköping, på en hälosklinik. Hos en homeopat närmare bestämt. Hur konstigt detta än låter, så kollar de i ögonen och genom att göra det så ser de olika symton/smärtor/sjukdomar hos människor. Hokus pokus tycker nog vissa som läser detta, och jag kan erkänna att jag var lite skeptisk först när mamma tyckte vi skulle boka tid. Men jag gick hos en sådan när jag var liten, och det funkade för mig då. Så jag tänkte att man måste ju testa allt, för jag orkar verkligen inte vara sjuk längre.

Han visste ingenting om, inte vad jag sökte för eller något, han hade bara fått mitt namn. Han började med att säga att jag har en sur tarmflora, att jag har gaser i magen som inte kommer ut som gör att magen svullnar ibland (lite mycket information kanske) och detta kom vi senare fram till att det är för all medicin som läkarna skrivit ut gång på gång, som har "förstört" min naturliga tarmflora.

Sen sa han att jag var väldigt spänd i nacken och i axlarna, och att den smärtan gick hela vägen ner till ländryggen och ut i höger höft. Att detta gav mig huvudvärk och spändhet, även att händerna domnar ibland. Han sa även att jag hade fel på några kotor, både nack och ryggkotor. Han sa att detta tar så mycket energi från mig och även att jag sover så slappnar inte kroppen av ordentligt. Och mycket riktigt, hur mycket jag än sover så är jag alltid trött. Ni som känner mig vet att jag har problem med ryggen, jag har röntgat ryggen och de har sagt att mina kotor är sneda och ihopklämda. Höften har jag ont i sen jag åkte av en häst 2008 och ryggen har jag haft ont i sen jag gick i 7-8:an ungefär.

"Wow, hur visste du allt detta?"
, tänkte jag. Han prickade in exakt alla mina problem. Nu tror jag på detta kände jag. Skeptiska Anna försvann och jag blev lättad.

Han tittade ännu mer och frågade sedan hur länge jag har haft problem med öron, näsa, hals, bihålor osv. Sedan februari 2010, svarade jag. Då sa han att han förstod att det var länge, för mitt immunförsvar var nedsatt och sedan var det fel på mina slemmhinnor som sitter i hela svalget som styr både öron, näsa, halsen och bihålorna. Han förstod inte hur jag kunde ha det såhär dagligen inte att vara helt förstörd.

Så nu har jag fått medicin som jag ska äta i 2 månader, sedan ska jag dit på återbesök och då ska vi se hur allting funkat, om det funkar osv. Om det funkar, så ska han ge mig annan medicin emot mina ryggbesvär. Han tyckte inte att jag som 20åring borde ha såhär mycket smärta i kroppen.

Jag väntar mig verkligen inte att folk ska tro på att detta funkar. Men jag har testat allt, varit hos specialister osv. Eftersom han "hittade" alla ställen jag har ont på och som gör att jag mår dåligt, så tror jag absolut att han vet vad han gör. Jag känner mig iallafall lättad, känner lite hopp, längtan till att det faktiskt kan bli bättre. Jag är medveten om att det finns folk som har det värre än mig, hemska saker händer jämt. Men nu har jag varit konstant sjuk sen i februari 2010 och det känns som om jag inte kan leva mitt liv ordentligt. Jag missar så mycket som jag inte borde missa, jag är inte den där Anna som är hög på livet längre, som brukade vakna upp med världens léende på läpparna. Jag vill vara den personen igen, jag tror att alla vill det.

Såhär vill jag alltid vara.