DIY

Do It Yourself.
Jag har hittat ett nytt intresse tillsammans med min symaskin.


Så jävla trött.

Jag är så jävla trött på att inte blir tagen på allvar. Man är hos sin läkare och han säger att han inte kan göra något för att mina bihålor helt enkelt är trånga, deal with it typ. Och att jag ska använda nässpray. Tack för rådet, inte!!
Ringer till en specialist och då måste jag ha en remiss från min vanliga läkare som inte gör något.
Kan ingen bara ta en på allvar och verkligen hitta felet? Jag orkar inte vara sjuk mer!!! :(
/ Deppig tjej


"mini-semester"

Denna veckan skulle jag bara ha jobbat tisdag och onsdag, men eftersom jag skulle till Göteborg med tjejerna så tog jag ledigt. Så har varit ledig i en hel vecka. Hoppsan.

Det var jättekul i Göteborg! Liseberg, fina tjejer, god mat/dricka, shopping, hotellfrukost osv. Skönt att komma iväg lite :) Mindre skönt att jag blev dödssjuk när jag kom hem. Kändes så iaf. I fredags kunde jag inte ens prata för att det gjorde så ont i halsen. Ni som känner mig vet att jag inte är tyst om jag inte måste ;) Var väldigt jobbigt att vara tyst. Nu är det bättre, men jag är som en jävla snormaskin. Skönt att det kommer ut, men nu ser jag ut som Rudolf med röda mulen.

Så min lediga vecka blev inte som jag tänkte mig, men har verkligen vilat. Det kanske är bra. Imorgon ska vi till Värdshuset med jobbet och kolla på fotboll, inte riktigt min grej, men kul att umgås utanför jobbet :) Sen jobbar jag heeeela veckan, förutom torsdag.
Nu ska jag mysa med Hulda :)