Hulda <3

Jag vet att det blir mycket Hulda nu, men hon är ju min lilla ögonsten :)
Igår så gick vi "lilla rundan" runt sjön. Så långt har Hulda inte gått innan. Men hon var jätteduktig :) Gick så fint ijämte mig. Men sen var det så kul när vi kom in i samhället. Fanns så mycket kul att titta på.

Häromdagen skulle Hulda vara ensam typ i 30 minuter. Och jag tänkte att när hon ser att vi går ut genom dörren så kanske hon fattar att vi inte är hemma. Men nej, hon sprang upp. Hon kan springa upp för trappan, men hon vågar inte gå ner. Så när vi kom hem satt hon och gnällde. Lilla fisen ;)


Söndagsmys.

Igår så flyttade vi ÄNTLIGEN upp, som jag väntat. Vi började lite smått med att sätta upp rullgardiner, gardinstänger, hyllor osv. Sen märkte vi att vi hann med sängarna. Så vi fixade ihop allt :) Kändes bra att sova i vårt nya sovrum inatt!

Vi var även på bio igår kväll, American Pie Reunion. Hur bra som helst! Var skönt med lite kvalitétstid också. Kändes som att vi behövde det efter allt slit. Åt även på Subway! Hade kunnat äta där varje dag, världens bästa mackor! <3 Min fina Emil, du är så bra.


Jag och min underbara lilla Hulda <3


Nu är det fan nog.

Nu har jag haft feber i 15 dagar, det är inte okej!!! Jag blir så trött på detta, jag orkar inte.. Jag vill ha varmare väder så mina bihålor kan bli bättre!

Nu har jag kyckling à la Anna i ugnen. Kyckling fylld med ost, skinka och philadelphia ost som jag sedan panerar och får bli helt klart i ugnen. Ska bli mumsigt och sen har jag gjort efterrätt till mig och min älskling <3


Allergi.

I januari /februari fick jag massa konstiga utslag på kroppen som kliade så jag fick panik. Trodde det var en salva jag använde som jag fick en allergisk reaktion emot, så slutade använda den. Men det hjälpte det. En kollega till mig trodde det var allergi mot citrus frukter. Så jag slutade att äta apelsiner (vilket jag åt minst en om dagen) och utslagen försvann. Sen i fredags tänkte jag att jag skulle testa att äta apelsin igen. Och poff, på två timmar såg jag ut som en prickig korv typ. Jättekul. Jag ÄLSKAR apelsiner!! Visst, det kunde vart värre.. Men ändå.


Kreativitet

Bakade en tårta igår tills mormor, morfar och mamma kom hem. En försenad födelsetårta.
Tårtan är spacklad med grädde, fylld i 3 olika lager. Dumlefluff, lemoncurd och grädde med bär i. Blev faktiskt nöjd :) Är så kul att baka!


12 dagar

Idag har jag varit utan godis i 12 dagar, läste någonstans att det tar 21 dagar att "övervinna" ett beroende. Så 9 dagar kvar!

Inatt sov jag hemma hos pappa, mamma är ju utomlands. Emil var på kurs och jag kände inte för att vara ensam. Kändes konstigt att sova "hemma" igen. Kändes inte som om det varit mitt hem i 19 år, man vänjer sig fort. Kändes konstigt att sova i sitt gamla rum. Var snäll och gjorde mat igår så pappa har middag tills idag också. Någon måste ju ta hand om honom ;)

Har varit och klippt och färgat håret idag. Så nu känner jag mig fräsch igen. Tänk vad lite färg kan göra ;)
Nu tittar jag på film och myser med Hulda medans vi väntar på att Emil ska komma hem.


Godisförbud.

Nu jävlar. Ungefär för 97458921234 gången så ska jag sluta med godis. Jag är så sockerberoende att det är pinsamt. Så nu har jag och Jossan slagit vad om vem som håller sig längst utan godis. Må bästa man (kvinna) vinna! It's on, dude!