20

Idag fyller jag 20 år, herregud vad fort tiden går. Kommer ihåg när jag var helt extas över min 18-årsdag, det var så himla stort då tyckte jag. Sen var inte 19 något speciellt. Men nu får jag gå på systemet iallafall, vilket jag ska göra sen, bara för att.

Jag minns när jag var liten och man tittade på folk i 20års åldern, då tyckte man att det var jättestora och vuxna. Nu är jag själv där, visst jag känner mig vuxen, men inte riktigt så som jag trodde man skulle känna sig.

Ikväll kommer folk hit som ska fira mig, 16 stycken närmare bestämt. Ska laga mat till 16 vuxna människor, herregud, kanske är ganska vuxen ändå. Men först ska mamma och jag till Jönköping, jag ska på smink kurs på make up store som jag fick utav Emil i julklapp. Sen jobbar jag hela helgen, så nästa helg blir det 20-årsfest! :D Woho.

Glad 18 årig tjej!


öron-näsa-halsläkare.

Idag har jag äntligen varit hos en specialistläkare! Dock hade han helst velat ha en röntgen, men men. De idioterna på röntgen tyckte ju jag var för ung (?) Men iallafall, jag fick näskortisonspray nu tills vidare. Och nästa gång jag får ont igen så ska jag ringa dit direkt, så får jag tid där + en akutröntgen som han fixar. Han tror att jag har massa var i bihålorna, men det ser man bäst på en röntgen när det är som värst med smärtan. Fick ingen annan medicin nu eftersom det är påväg att läka sig själv, så hoppas mitt spray funkar nu. Skönt att komma till någon som äntligen bryr sig!

Helgen har vart bra tycker jag :) Träffat Kajsa mycket, och min älskling, i lördags var jag, Kajsa, Julia, Jossan, Sara och Eve i Vetlanda och åt kinamat och körde discobowling. Mycket trevligt. Nu är det full jobbvecka och på fredag blir jag 20! Woho.

om jag tog studenten igen.

Om jag skulle ta studenten iår, så skulle jag lätt haft på mig denna http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/v-london-986/cut-out-lace-dress-200507-1/ Hur jobbigt är det inte när man hittar en skitsnygg klänning typ ett år försent. Haha.

Sockersuget blir värre känns det som, men jag tänker inte ge upp.. En sweizernöt skulle sitta som ett smäck, men nej, jag ska inte. Tycker jag är duktig som inte ätit godis på 49 dagar, men vem räknar? Försöker träna lite smått här hemma med min kettleball och med mitt gummiband. Mest lätta övningar, men känns skönt att använda musklerna lite och att röra på sig. Längtar till jag kan träna tills svetten rinner, tills musklerna värker och tills de nästan skakar. Vilken känsla.

mina fina tjejer <3
allting har en första gång.

Idag har jag varit och besiktat min bil, var lite töntig och var nervös, men det var ju inga problem. Hur smidigt som helst och min lilla pärla är i toppskick! :)

I helgen sålde vi massa andelar på Statoil. Hade 10 stryktipsandelar som gav ca. 550 000 per andel. Så grattis till alla 10 lyckliga människor som fick dela på lite mer än 5,5 miljoner!


måndag igen.

Varför känns det alltid som att det alltid är måndag eller fredag? Helgen går alltid så fort, även om man jobbar eller inte och helt plötsligt är det måndag igen.
Denna veckan jobbar jag alla dagar utom torsdag, så hoppas verkligen på att jag ska bli friskare. Men det verkar ju inte hända.

I fredags kollade jag på OC mer eller mindre hela dagen. I lördags var vi i Jönköping, handlade på IKEA och City Gross. Vuxenpoäng! På kvällen hängde jag med Kajsa och Andreas. Finfina vänner. Igår så storstädade vi, det var jobbigt för mig, men det behövdes verkligen. Kajsa kom hit på kvällen och vi såg på Trassel. Rolig film!

Köpte en kettleball i lördags, ska försöka använda den hemma så mycket jag orkar, eftersom jag är långt ifrån pigg nog för att gå till gymmet. Åt en nyttig frukost idag, ett knäckebröd, en kiwi och två kokta ägg. Måste börja någonstans! Men så svårt att inte falla för sötsuget när man inte kan träna, känner ingen motivation då.

 


idioter.

Jag är så jävla arg alltså. Ringde till Värnamo igår för att se om de fått in min remiss, men då sa de att den var tillbaka skickad till min läkare. Ringde till min läkare men kom till mottagningen, blev hänvisad till att ringa idag på hans telefontid. Ringde för en stund sen, nej, då hade de nekat att röntga mig och han visste inte varför. Frågan är varför han inte ringt mig och sagt det? Nu får jag en remiss till en specialist i Jönköping iallafall, men kan sätta mitt huvud på att de kommer vilja ha röntgen bilder.

Seriöst, jag orkar snart inte mer. Jag vill träna, mår så himla dåligt av att inte kunna göra det och min rygg ska vi inte ens prata om. Jag orkar inte ge 100 % på jobbet, eller ge hundra på något.. Är bara trött och har ont i hela ansiktet.. Ledig i hela nu iallafall, så tänker kolla på OC hela dagen.