Julafton

Man går och väntar på denna dagen hela året, man ser fram emot något som bara varar en kort stund. Julafton har tappat sin gnista tycker jag. Igår var det inga julkänslor över huvudtaget. Och det suger.
  Vi åkte ut till mormor och morfar, där var Emma, Anna, Nutte, Bengt, Mormor, Morfar och vi då. Vi åt julmat, sen satt vi och pratade, kollade på Kalle Anka. Mami och jag åkte ner till Emma och dom, sen var det fika och paket. Jag visste typ allt vad jag skulle få. Det är inte kul. Allt var så mycket roligare när man var liten. Massa paket och jultomten. Jag har helt tappat julkänslan, och jag hatar att säga det.
  Nu är det bara 364 dagar kvar tills nästa julafton och jag vet att jag kommer räkna ner när det närmar sig, men till vilken nytta? Det har blivit som vilken jävla dag som helst.
  Idag kommer Richard, Kia och Kalle iaf. Vi ska köra våran tradition, nämligen paketleken. Kanske blir kul, kanske inte. Vi får se..

Men jag fick iaf.
pengar,
smycken,
smink,
solkort,
plattång,
choklad,
handkräm
osv.

Jag saknar Viktor så himla mycket.. Hatar att vara ifrån dig :( <3


sex..

Har bara en sak att säga; Wiiiie! Det är bara 6 dagar kvar tills julafton :D Och jag längtar!
  Hade matteprov idag, jag hoppas att jag klarade det. Asså fan för Stefan, han förstörde allt verkligen! Undrar om jag kan ta igen allt.. Sen hade vi dataprov med, det gick bättre. Jag hoppas faktiskt på MVG, men man vet aldrig.. Betygsprat med Emma med (bildlärare), det gick bra. Lät typ såhär; Du är alltid så snabb och framåt, och sådant gillar jag. Du har udda och annorlunda ideér och du är alltid klar först. Bra Anna!
  Jag blev nöjd :) Wiho! Igår så klippte jag page på Maya och blekte hennes hår, det blev bra. Sen på kvällen kom älskling :D Bättrefinnsinte!!  <3

Har tränat idag med, nu jävlar ska jag börja på riktigt. Och nu är det på allvar, så det så! Även om smärtan är hemsk....


sug av mig?

Oj, här vara det längesen jag skrev. Tid, ork och vilja fattas typ.

Veckorna går fort, tiden bara rinner iväg, man ser sin ungdom sakta men säkert försvinna. Det är snart dags att växa att, det är dags att bli vuxen. Men vi väntar nog med det ett litet tag till.

Det är lördag, och jag sitter ensam hemma typ. Var hemma igår med. Vad har hänt? Innan var jag aldrig hemma typ. Men jag mår inte bra, jag vet inte vad det är. Har varit såhär nästa hela hösten, + att ryggen och nacken är åt helvete. Jag vill inte säga hur ont jag har, för jag känner mig bara jobbig. Jag biter ihop och försöker vara stark, men ibland så brister allt. 
 
Skulle bara varit hemma och tatt de lugnt idag, men fick ett ryck och tänkte vara snäll emot mamma. Så jag städade på över/undervåningen, tvättade och lagade lasagne. Hon uppskattade det, så det kändes bra. Snäll måste man ju vara ibland, speciellt nu innan julafton.

9 dagar kvar tills julafton, man går och längtar hela tiden. Men om 10 dagar är allt över. Sen börjar nedräkningen igen, fast först nedräkningen till nyår sedan till min födelesedag, gran canaria, sommarlov, midsommar, festivalen och sen är det helt plötsligt julafton igen. Det säger typ bara poff och snart är jag 40 bast (?)

Men jag vet inte vad jag vill ha i julklapp, en systemkamera är för dyrt. Men ska nog köpa en själv. Vill verkligen ha det. Lutar åt en tatuering kanske? Men har jag så hög smärtgräns att jag klarar av det? Jag har ingen aning..

Jag skulle kunna skriva upp 1000 saker som jag skulle vilja ha i julklapp. Fast om jag verkligen tänker efter så har jag nästan allt man kan önska sig. Jag har Viktor, mina underbara kompisar och klasskompisarna, familjen, släkten och allt annat. För hur man än vrider och vänder på saker så är de alltid viktigast.

psykologi a.

Nu är det lördag igen, och snart kommer min älskling hit :) Underbart!

Veckan har gått fort, måndag och tisdag var sega dagar. På tisdagen färgade jag om håret, igen. Så nu är jag typ rödhårig. I onsdags hängde jag, Sofia & Hilma med Ebba hem. Izabella mötte oss på stationen :D Vi pratade en massa, åt kinamat och såg på tv. Allmänt mys helt enkelt! I torsdags kom Anna hit, för hon var mig läggningsmodell igår :) Så kul att träffa henne igen!
  Josse och jag hade kul på svenskan, haha. Vi får se om vi klarat, men det gör vi nog :D Igår då så hade vi våra läggningsmodeller, det var as skoj och det gick toppen! Sen på kvällen var jag med Emma & Hanna <3
  Syon pratade med oss om induviduella valen, får inte välja till något typ. Måste läsa formgivning A & B och då blir det 300 p. Man måste läsa det för att kunna bli frisör och för att kunna ta gesällen. Så det är klart jag gör det. Men jag hade velat läsa Engelska B och Småföretagarna typ. Men vi får välja mellan Matte B och Psykologi A, så jag ska välja psykologi. Matte in my ass!