gymma :D

idag hade vi frilufsdag då ( eller hur det stavas ) och det var så jävla roligt asså :D först skulle vi gymma då! snacka om att det var skoj, skrattade hela tiden typ. men roligast var ju när belle fick ner klädhängaren. " omen, det är ju hur lätt som helst " *poff* sen låg hon på golvet! HAHA, vad vi skrattade. stackars frida fick tårar i ögonen. men gymmet var verkligen skoj, men lär ju ha sån jävla träningsvärk imorgon. efter gymmet gick vi till milanos och åt pizza, mumma asså ;) satt där och skrattade ihjäl oss typ. och sen gick vi och köpte godis, efter det gick vi ner till bion. fick stå ute ett bra tag, men vi fick bra platser ändå. och filmen var bra :) asså den dagen var nog den roligaste på länge :D tur att jag gick! sen så gick emma & jag ner till people och kollade, efter det gick vi och fikade, hihi.

igår var jag hos doktorn. tycker han är konstig, och det är jag nog inte ensam om! men han tryckte, drog, kände och höll på. när jag kom hem kunde jag ju fan knappt röra nacken. hade så grymt ont. men ska smörja med salva 3 ggr om dagen, äta ipren 3 ggr om dagen,använda vetekuden och träna upp mina muskler. sen får jag hoppas det blir bättre. annars blir de väl sjukhuset..

men har både tyska och geografu prov denna veckan, så måste gå och plugga nu :S det suger! men ska se på desprate housewifes sen iaf  * wiiie*

// Anna Jonsson Storck


" Den ädle ställer krav på sig själv, den simple ställer krav på andra. "


pojken till sin pappa :
- pappa, vad är en kondom ?
- det har killar för att skydda sig när de har sex.
- okej, vad är ett 3-pack då?
- det är för högstadiekillar, en för fredagen, en för lördagen och en för söndagen.
- okej, ett 6-pack då?
- det är för gymnasiekillar, två för fredagen, två för lördagen och två för söndagen.
- wow, vad är ett 12-pack då? :)
- jadu, min son.. det är för gifta män. en för januari, en för februari, en för mars...

födelsedag :D

idag har jag blivit en stor flicka :P haha, eller inte. nämen idag fyller jag 16 då. och min dag har verkligen varit toppen! förutom att jag vaknade vid åtta och inte kunde andas typ bara för att jag är så täppt i näsan, men efter lite nässprej så blev de bättre. haha. sen kom mormor och morfar hit :) vi åt middag och sen jordgubbstårta ;D mumma asså! sen så kom simon hit <3 så himla skoj asså! har verkligen saknat honom. fick blommor och ett par öronhängen :) han är bara för gullig <3 sen så har jag fått pengar, parfym, min röda skinnjacka, navelsmycke, och lite annat smått & gott ;)

helgerna går väldigt fort, iofs så gör vardagarna det med. men ändå. imorgon vet jag inte ifall jag ska till skolan. ska till doktorn och kolla nacken, får se om de blir röngten eller ngt. har ju fortfarande ont & imorgon är det 3 veckor sen :S

// Anna Jonsson Storck


"Det äkta miraklet är inte att gå på vatten eller i luften, utan att vandra på jorden "


I hear songs on the radio
They might be fast or they might be slow
But every song they play's got me thinkin' 'bout you
I see a fella walkin' down the street
He looks at me and he smiles real sweet
But he don't matter to me
'Cause I'm thinkin' 'bout you


Every little dream I dream about you
Every little thought I think about you
Drives me crazy when you go away
I oughta keep you locked up at home
And like a wild horse I wanna break you
I love you so much I hate you
Every little thing reminds me of you
Honey when you leave me here all alone

My tongue gets tied when I try to talk
My knees get weak when I start to walk
So I might as well stay home and keep thinkin' 'bout you
"The Young and the Restless" on my TV set
That's just like us when we first met
And when they start to kissin'
Got me thinking bout you


depritionsdag.

..
deprimerad.
detta fick jag av emma och kajsa i födelsedagspresent :)
tack så mycket tjejor :) fick även en fin piercing av emma!

igår så kom emma och kajsa hit, för dem skulle fira mig. slängde ut mig från mitt rum och allt. när jag kom upp igen så var det serpentiner och ballonger över hela rummet, de hade hattar på sig och smällde grejer :P haha. söta dem är! vi åt marängssviss, sen åt vi kyckling och sen marängsviss igen, och då fick vi ont i magen :O hahha. barnkalas typ? haha, jag älskar er <3

sen idag har jag inte gjort ett skit, vaknade på fel sida kan man väl kanske säga. denna dagen har nog varit den värsta på länge. känner mig helt nere.. vet inte riktigt varför. men inget känns bra idag.. och jag som fyller år och allting imorgon.. har inte orkat göra något idag typ.. bara massa plugg som vanligt.. fick reda på att 45 st sökt till frisör och de tar bara in 16 :O man blev ju inte gladare direkt.. men ska se en film nu, sen ska jag sova. och imorgon blir jag 16 :D då kommer mormor & morfar hit, hehe. sen ska simon komma med <3 längtar!


"Många kloka ord sägs på skämt, ännu fler dumma ord sägs på allvar.  "

skojsig dag :)

hade fysik prov idag, det gick bättre än förväntat. förmodligen det lättaste provet vi någonsin haft! hade inte ens behövt att plugga ju.. men men! mile är lite speciell, men ibland är det bra! tycker att skoldagarna går väldigt fort ändå. och så tråkiga är dem inte :P lektionerna kanske inte är det roligaste, men att träffa alla roliga människor är skoj :P hehe. tog tjugo i tre bussen hem, stannade hos mormor.. tina och jag red. hon på katla och jag på villimey.. lätt roligaste gången :D hästarna blev pigga av att vara två! och vi galopperade en hel del.. lite för fort ibland kanske. så fort har det aldrig gått. tölt blev det en hel del med. men sen på hemvägen då på den s.k " galopp-sträckan " så gick de väldigt fort.. att hon orkar springa med en fölunge i magen :O men jag fick inte riktigt stopp på henne och jag flög som en vante. så jag gled av :O haha. slog i knäet och nacken :S gjorde lite ont ändå.. speciellt nacken, har ju redan ont. men vad fan, de gick bra ändå :P inget pluggande idag, gutt som fan :D men har nästa tills massa vecka :( bläää.. men emma kommer snart hit :D skojskoj!




skojsig dag :)
haha, jag ser helt mongo ut :P


// Anna Jonsson Storck


"När en blind leder en blind, faller de båda i gropen"

..förrsten, vart ligger mexico city? :P trög man är.

baseball!

ännu en dag med idrott. men det är verkligen kul och våran klass är bara för härlig :) skrattar ju nästan ihjäl sig! men vårat lag utklassade dem andra med typ 36-5 eller vad det var. haha, hade nog vart lite roligare ifall det varit jämnare. men det är ju alltid kul att vinna, hehe. rätt slö dag i skolan idag med faktiskt. åkte hem tidigare, för jag skulle till tandläkaren. så jag slapp matten :D woho! men nu har jag så grymt ont i tänderna.. uscha säger jag bara! sen har jag bara pluggat fysik, inte alltför kul. men nu börjar det nog fastna lite, haha. ska duscha nu iaf, ta en liten paus ifrån den där hemska boken!

imorgon ska nog jag och tina rida :) kul att rida båda två! hoppas bara att de inte blir alltför kallt. men det ska nog gå bra ändå! har massa, massa, massa matteläxor att göra med :S fy fan! JAG HATAR MATTE!

// Anna Jonsson Storck



"Jag sade inte att det skulle vara lätt, jag sade bara att det skulle vara värt det."

styrketräning

idag hade vi styrketräning på idrotten, det var kul men väldigt jobbigt. jag lär ju inte kunna röra armarna imorgon, haha- otränad eller vad :P men men. rätt slö dag i skolan ändå, skönt det. fysik provet blev flyttat till onsdag, på ett sätt var det bra, men var ändå inställd på att göra det imorgon. men vi hade både tyska och engelska läxa tills imorgon. har gjort en "research" om andra världskriget till engelskan, sen är de massa glosor på tyskan. men dem får man la öva innan lektionen, haha! idag har jag pluggat mest, imorgon blir det så med. jobbigtjobbigt :S men va fan. skolan tar kål på mig. men man har ju ulle, paula & sofia som gör allt mycket roligare <3

ska se på CSI nu, så ha de bra!

// Anna Jonsson Storck


"Bäst är inte alltid bra"

neger-president

igår då så var jag hos anna :D först satt vi bara och pratade, kollade i skolkataloger och så :) alltid lika trevligt! sen så kollade vi på "titanic" asså den är så himla film och sorgsen.. vad gjorde vi mer? jo, vi spelade kort. neger-president. och gissa vem som förlorade hela tiden? - jo, jag! haha. spelade nog typ 10 eller 15 ggr och jag vann inte en ända gång. jag börjar tro att anna fuskade :P haha. tack för en trevlig dag baby :) sen så skulle jag hem då, lite trångt var det i bilen, men men. åkte till emma.. vi gick ut en sväng, sen gick vi hit och kollade på "the guru" lite halvkass film ändå. men med emma blir allt kul :P det var min dag det!

har nyss pluggat :S det är ju såå himla tråkigt asså.. men har prov på tisdag. fysik med av alla jävla ämnen. lovet har gått väldigt fort, för fort om jag får säga vad jag tycker. en vecka är ju typ ingenting. men jag har haft ett väldigt bra lov så jag ska inte klaga :)

och om en vecka fyller jag år :D hihi. undrar vad jag ska få av kajsa och emma? de små snuskisarna ;) får börja övningsköra då med ju, woho! glöm inte att gratta mig ;) hiih..

varje sekund, varje minut, varje timma, varje dag du inte är här så saknar jag dig så otroligt mycket. jag tänker verkligen på dig hela, hela, hela tiden <3 du är så himla underbar & jag vill aldrig förlora dig! ord kan inte förklara vad jag känner, meningar kan inte förklara vad jag tycker, glädje kan inte förklara min tacksamhet, tårar kan inte förklara min rädsla utan dig, ingenting kan beskriva min starka kärlek till dig. men vi säger såhär ; jag kommer alltid att älska dig & du är den bästa som finns <3 du&jag, simon!

men nu ska jag msn-nörda mig lite :P hahha, sicket liv! ha de göttans ;)

// Anna Jonsson Storck


" allt är som vanligt, men ingenting är som förut "

plugg, plugg, plugg..

igår då så var jag, mamma, mormor och morfar i jönköping :) jag köpte en grön klänning, underkläder, en cam, hårband och lite smink typ. vi fikade och sen åt vi på soya! mumma asså :D sen så var jag med emma på kvällen, vi slöade typ bara.. idag ska jag inte göra ngt speciellt? måste plugga tyvärr :S har ju prov på tisdag! går de dåligt så sänks betyget, går de bra så kanske det höjs? så måste plugga idag, söndag och måndag :S bläää asså! men imorgon ska jag iaf till anna :D så då hinner jag inte plugga nåt  hehe. jag är så trött på skolan, vi kommer ha massa prov nu. kommer typ inte ha ngn fritid alls :( men men.. sånt är livet..

// Anna Jonsson Storck


" tänk negativt, så blir du aldrig besviken "

alla hjärtans dag <3

och idag har jag självklart varit med simon :D jag lagade faktiskt mat och så, hehe. fick en fin ros av honom. så gulligt :) hade verkligen saknat honom ju.. han är så mysig och underbar <3 bäst helt enkelt! jag älskar dig <3 tyvärr åkte han hem tidigt :(  har tillbringat kvällen med att prata i telefon med emma och kajsa, det är alltid lika trevligt och sen har jag bara glott på tv. ska snart krypa ner i sängen igen och se om de är nåt bra?

imorgon ska jag, mamma, mormor & morfar till jkpg. det blir nog trevligt hehe :)

// Anna Jonsson Storck



" kom ihåg gårdagen, dröm om morgondagen, men lev idag "

man ska vara barn så länge man kan :D

Igår då så var jag med Ulle, Paula, Sofia & Hanna. Först så var vi och handlade, tog ungefär 40 minuter innan vi kunde enas om vad vi skulle äta. Wokat till dom och fiskgratäng till mig. Haha, jag är lite udda. Så då lagade vi mat, kul att bara se och höra alla dumma kommentarer :P Kollade på "På andra sidan häcken " Den är ju så skoj asså! Satt nog och garvade hela filmen. Då kom Marie upp med maräng-sviss :D mumma säger jag bara! Sen gick vi ut en runda. Hoppade i snöhögar, rullade oss i snön och va allmänt barnsliga :P Men så skoj! Sjöng karoke gjorde vi med. Lät kanske inte så fint, men ändå. Hade jätte skoj. Tack för en trevlig kväll :)

Och idag har jag, Emma & Tina varit i Jönköping. Jag köpte en klänning, tröja, knästrumpor och så. Ska dit på torsdag igen, hehe. Sen har Emma och jag bara slöat. Har alltid skoj med min underbara bästis <3 Ska göra en tårta nu ikväll, tills imorgon hehe :P

Imorgon är det  alla hjärtans-dag och då kommer Simon hit :D <3 Jag längtar verkligen.. Känns som en evighet sen jag träffade honom..

// Anna Jonsson Storck

" ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt."

slappardag

184470-3
tjena kexet! står du här och smular?



Måste bara säga att jag såg på " På andra sidan häcken " igår, och den var sååå bra :D Garvade hela tiden! Idag har jag bara slappat typ. Började morgonen med att ligga i sängen till ungefär kl.12 och se på tv. Sen solade jag i en timma, tränade en halvtimma, duschade och klädde på mig. Sen blev det pizza ifrån Milano´s till middag *mumma* Kajsa-bajsa kom hit :P Vi gick och köpte massa onyttigt och vräkte i oss. Slöa och mätta var vi. Då kom Emma-slemma :) Vi flummade oss lite. Gick och hyrde två filmer. Först kollade vi på "The Glow" den sög - så ni vet! "I hennes skor " var mycket bättre! Fy satan vad onyttiga vi har vairt idag.. Men whatever, det är lördag :) Jag har haft en hel go dag.. Lite seg kanske, men de beror på huvudvärken.. Tack för denna dag, tjejer <3 you make my day!

 



 

 

måndag: åka pulka, laga mat, se på film & ha skoj med ulle, paula, sofia & hanna!
tisdag : ska leka med emma :) shoppa?
onsdag : alla hjärtans dag! och självklart ska jag vara med simon :D
torsdag : jönköping med mamma, mormor & morfar. ngn mer maybe?
fredag : inget bestämt ännu, men ngt skoj blir det väl!
lördag : ska till min anna :D woho!
söndag : samma här, inget bestämt


men måste plugga lite varje dag med, har ju prov när skolan börjar. så jävla segt asså! men det är ju bara till att vänja sig.. skolan kan ta sig någonstans!


"Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora"


det är sjukt!

Våra matte lektioner asså. Vi gör verkligen inte ett skit, alla bara sitter och pratar eller gör något annat. Och bryr Stefan sig? - Nej! Han bara står där och ser dum ut. Orkar verkligen inte bry mig om honom. Är bara orolig för hur nationella ska gå. Kom i samma grupp som Ulle, Paula & Sofia iaf. Så de ska väl gå bra hoppas jag. Nu är de knappt en halv termin till som vi måste stå ut med honom.

Idag var de egentligen ingen idé att gå till skolan, kunde lika väl varit hemma och vilat. Vi hade bara s-tider och matte typ. Jävligt onödigt, men ändå. Alltid kul att träffa tjejorna <3 hihi.

Och ikväll? Ja, vad ska man hitta på? Jag har verkligen ingen aning. Ska iaf ut till mormor sen. Fika lite och så, hehe :P Ska sola ikväll med och se på en film, sen ska jag bara vila. Det kan behövas, har blivit så stel i nacken igen.. Imorgon ska jag iaf vara med Emma. Vi ska nog åka pulka :D Haha! Emma undrade om vi var för stora för det. Men hell no! Fan vad skoj det ska bli! Jävligt gutt med lov nu. Men nu ska jag beställa en sak till min älskling tills alla hjärtans dag, hihi :)

"Uppriktighet är inte att säga allt man tänker, utan att mena allt man säger."

// Anna Jonsson Storck

uppsats i 3 timmar



Halloj allihopa!

Idag hade vi nationella i svenska igen. Skulle skriva en uppsats på 3 timmar. Men jag blev färdig på 2. Man kunde skriva om: Sanning eller lögn, Barndomsminne, En oförglömlig resa eller hur man vill förändra världen. Jag skrev om sanning eller lögn. Varför man aldrig ska ljuga, utan alltid tala sanning typ.  Och visst är det sant. Det är fel att ljuga, men ändå gör folk det. Skrev typ 3 sidor, så jag är rätt nöjd ändå. Men fick så grymt ont i nacken.. Sen när jag kom hem så tjatade Tina på mig att jag skulle hänga med ut och rida. Och jag klarar inte av hennes tjat, så jag följde med. Men gud vad kul det är asså :D Men nu mår jag inte alls bra. Har jätte ont i nacken och i huvudet, och min näsa är fortfaranade svullen :S så ska väl gå och lägga mig nu..

Helg imorgon då & sen är de lov :D Så jävla gutt asså! Hoppas att helgen blir bra (?) Men vi får la se..

Btw, jag HATAR torsdagar :S så jävla sega..

/ Anna Jonsson Storck!


jag älskar dig, alltid gjort & kommer alltid göra baby! <3



uppsats i 3 timmar

jag och villimey där uppe :P

jag älskar min röda jeans!


 
Godmorgon allihopa!

Idag är jag då hemma ifrån skolan. Asså jag har så grymt ont så jag kan inte beskriva det i ord. Kan bara kolla rätt fram eller uppåt, annars gör det jätte ont i nacken. Plus att jag blivit lite förkyld med. Blir svimmfärdig ibland när jag ställer mig upp. Och imorgon ska vi skriva en nationell uppsats. Jag undrar verkligen hur det ska gå? Har typ bara luggit ner sen i måndags, kan bara sitta upp en liten stund. Ja, jag vet att jag klagar en hel del nu, vissa kanske tycker att jag överdriver. Men då har jag bara en sak att säga till er : TA ER I RÖVEN FÖR HELVETE!
Jag har aldrig, aldrig haft såhär ont förut. Ändå har jag haft spänningshuvudvärk i 2 år nu.

Men skit i det nu. Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret hade det kommit as mycket snö :O Lite kul nu kanske eftersom det är lov nästa veckan, då kan man ju åka pulka :P Men just nu vill jag faktiskt bara att det ska bli sommar.

Igår så köpte vi min jacka som jag ska få när jag fyller år :) Längtar verkligen nu! Så snygg är min röda skinnjacka, hiih. Då får jag börja övningsköra också, se upp säger jag bara, haha! Glöm inte den 25:e februari!

Igår då så var det 4 månader sen gamlamormor begravdes. Jag saknar dig (L) Vila i frid.


// Anna Jonsson Storck 070207



jag älskar min röda jeans!
Måste bara säga att jag älskar min röda jeans :D Gammal bild, men wtf!

Hjärnskakning

Japp, det fick jag igår. Inte allför kul. På idrotten då så spelade vi fotboll. Så hade jag ju oturen att få en boll mitt i nyllet. Så jag flög baklänges och landade på huvudet, och sen kom kroppen eller så och då slog jag i huvudet igen. Gjorde så jävla ont. Gick till skolsystern och hon tyckte att jag skulle till akuten. Men jag åkte till mormor ist. Vilade resten av dagen. Och sen idag så gick jag till skolan bara för att göra nationella. Får la se hur det går. Inte så smart av mig kanske. Men imorgon ska jag nog vara hemma och vila. Såhär fysiskt dåligt har jag nog aldrig mått. Har as ont i nacken, och sen vid halsen. Sträckte förmodligen mig där. Och huvudet, usch säger jag bara..

Men vi tjejer vann iaf över killarna :) Något positivt med det hela! Haha! På s-tiderna gjorde vi Sacher-tårta, som jag inte kunde äta sen pga allt detta. Men jag klarar mig! 

Simon & alla mina kompisar är så underbara, hihi <3

Men nu ska jag gå och vila igen, har typ sovit hela dagen :) Skönt det, hehe.

Ha det kanon allihopa :)

/ anna jonsson storck.