'energi kan inte förstöras eller förnyas, bara omvandlas'

Precis vad min energi gjort idag, denna regniga måndag. Försvunnit. Poff. Borta. Bortblåst med vinden. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag gått i skolan, tränat 1,5 timme. (Hårdträning <3333) och pluggat typ två timmar på mitt naturprov som är på torsdag. Som jag förövrigt inte förstår om det ens finns någon anledning att ha? Varför läsa natur? Varför kunna all den skiten? Vad hände med att vara allmänbildad? Och inte kunna 987654321 olika och onödiga skitsaker.

Jag räknar ner till jullovet, sedan till sportlovet, efter det påsklovet, som följs av napa, som följs av bal och student. Och sen frihet!!!!!!!!!!!! Åh..

har man en svag innsida visar man en stark utsida

Tro det eller ej, men även jag kan vara mjuk. Om jag måste. Och jag var tvungen. En romantisk svenska novell. Jippi. Fick ett + i kanten faktiskt.Det började med en blåsig, men ändå varm sommardag nere vid stranden. Jag satt i den ljuva skuggan på en kall sten som kylde mig i hettan, kände vinden i mitt långa svallande hår, hörde bruset ifrån vågorna och sanden emellan tårna. Jag var lycklig, men något fattades. Något viktigt, något som gör att man nästan tappar andan. Du, min älskade, älskade du.
Jag satt och drömde mig bort, drömde och fantiserade om dig och mig, hand i hand på denna vackra strand, under månskenet. Jag försvann ifrån verkligheten i någon minut, och helt plöstligt stod du där framför mig, med vinden i ditt hår. Det var ett vackert möte och det pirrade i hela min kropp, ändå nerifrån tårna och jag blev knäsvag samtidigt som jag kände mig förvirrad. Din lugg blåste framför ditt öga, du tog sakta upp din mjuka hand och smekte den åt sidan. Som du rörde dig, åh, jag önskade dina fingrar emot min kind. Smekandes, kittlandes och värmande.
Plösligt, från ingenstans kom en dov dimma och jag såg bara din skugga. Den var nästan lika vacker och beundransvärd som du. Du stod där, och kollade på mig, djupt och passionerat i mina ögon. Samtidigt som himlen blev allt mörkare, stjärnor blev allt fler och månskenet blev starkare för varje ögonblick som du stod där. Så nära, men ändå så var du så långt ifrån.
Förut var vi så nära, så djupt inpå. Dina fingertippar smekandes över mina nyckelben, sakta och underbart. Det var då, men allt jag vill nu, är att känna dina mjuka och stora händer greppa mina revben samtidigt som dina passionerade läppar kysser mina nyckelben. Jag drömmer varje natt om dina fingertippar som gör en härlig vals över min kropp, mjukt och kärleksfullt. Det känns som bomull runt hjärtat när jag tänker på det, samtidigt som hjärtat dunkar lite extra och jag blir fylld av extas.
Men nu är vi på jakt efter en förlorad tid. Du och jag under stjärnhimeln. Hur kan det inte kännas perfekt? Jag ler med mitt hjärta, och du, du är den enda som ser det. Speciellt inatt, under den stjärnklara himlen så blir våra känslor allt starkare, våran kärlek blir oförstådd utav andra, för det är enbart vi som förstår vad vi har.
Du halar sakta fram ett kort ur din plånbok, det är slitet, slitet utav kärlek och ömhet. Bilden är på oss, på dig och mig, från första gången vi träffades. Och jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig.
Mitt under mina ljuva tillbaka blickar, flyttade du dig närmare, tryckte mig hårt intill och viskade i mitt öra: Jag kommer alltid att älska dig, djupt och innerligt även i de mörkaste och dimmiaste nätterna, sen vände du dig om och gick.
Åh, älskade du. Lämna mig inte ensam, för jag är så sårbar utan dig och jag fungerar inte korrekt utan dig och din närhet, för du får allt det onda att försvinna. Jag såg din ryggtavla när du sakta försvann längre och längre ifrån mig denna mörka sommarnatt, samtidigt som din skugga blev allt mindre, blev allt mörkare, och det började regna. Regnet föll ner på min kind, och delade bana med mina tårar.
Jag ska vaka över dig, även att du försvinner i mörkret. För jag tänker aldrig låta något ont hända dig, jag håller ditt hjärta hårt, tätt intill mitt genom ruskiga regnskurar och hårda vindar. Och alltid, alltid ska jag vaka över dig. Genom mörker jag leder dig, för jag finns i varje steg du tar, så du behöver aldrig mer vara rädd när du är ensam. För jag är alltid med dig.
Vi kan inte vara tillsammans, men vi kan ändå inte vara ifrån varandra. Det är vad folk kallar förbjuden och oförstådd kärlek. Men när du försvann, försvann även jag. Ner i ett djupt, svart, ensamt och öde hål där jag bara kände förtvilan och rädsla.
Älskling, jag kan inte andas utan dig och jag ser bara mina egna svarta skugga när jag vandrar ensam på ödets väg, för jag kan inte le emot solen utan dig. Jag kan inte ens kolla med mina sorgsna ögon för allt jag ser är skuggan utav min älskade som försvann en dov sommarnatt. Inatt drömde jag om dig och det väckte gamla minnen. Kändes som om hjärtat slets ut, satte en kniv igenom det och hackade det i tusen bitar, åh vilken smärta, vilken ilande smärta, samtidigt som det dunkade snabbare än någonsin. Är det en illusion, eller finns vi och våran kärlek på riktigt?

broken-hearted girl

En ledig helg blev en dubbelhelg med massa trevligt folk!
Klassisk hemmafest hos Robin i fredag och Kultan igår.
Synd bara att vissa människor är så patetiska.

Söndag. Jag är sliten. Nu ska jag köpa choklad.

saknad.

Jag känner saknad hela tiden. Minns inte när jag senast inte saknade. Det gör ont.

Och just nu saknar jag Elin extra mycket.

kan knappt bärga mig.

Åh, New Moon var underbar, helt enkelt underbar. Kan knappt bärga mig tills nästa film. På hemvägen började vi prata om kärlek, och hur allting blev som det blev, nu har jag ont i hjärtat. Känslomässigt. Jag vill kunna säga att det inte gör ont längre. Men jag kan inte ljuga för mig själv.

Förövrigt var det en gubbe som stannade mitt i vägen, sprang bak till våran bil och skällde ut oss för att Kajsa glömt helljuset. Skum typ :O

det gör ont i hjärtat.

Ja, på riktigt. Det gör ont i hjärtat. Inte kärleksont. Det hugger, aj. Fast ibland gör det faktiskt lite ont...

Imorgon blir det New Moon med Kajsa :) Wiiie. Ska även äta på vårat favoritställe, subway!!!!!!!!!!!

no-lifer

Jag har jobbat fredag, lördag och söndag. Så har inget roligt att säga. Förutom att en gubbe frågade mig vilka kondomer som var bäst. Vad svarar man på det?
Längtar tills på onsdag. Löning <3 mhm.. Förövrigt börjar jag väl bli människa igen, ska se om jag klarar träna imorgon. Sen behöver jag lite närhet också. PUSS!

nej, nu får ni faktiskt ge er.

Den stora julgranen är uppsatt på torget.
De små granarna står en bit bort.
Stjärnorna är uppsatta i lyktstolparna.
Typ mitten av november, och vi gör det redan.
Varför????

Kände mig bättre igår, falskt alarm, spydde som en bulimiker, igen. Idag börjar det ordna upp sig.

uppdatering.

Lovade en update angående vaccinet.
Jag lever, dock med nöd och näppe.
Dejatde toan mellan 21-07 inatt.
De sa att illamående kunde vara en symtom.
Och självklart fick jag allt.
Mår illa hela tiden, kallsvettas, feber, ont i halsen och kan knappt röra ryggen pga att jag hängt över toastolen hela natten. Inget jobb idag för mig inte...

vafan.

En liten jävla grej kan förstöra en hel dag. Bra början på veckan, verkligen.
Nu ska jag istället städa mitt rum och göra lite skolarbeten.
Sen ska jag åka och köpa Ben and Jerry's, det förtjänar jag idag.
Har varit och tagit vaccinet emot svininfluensan.
Håller er uppdaterade om jag lever!

party hard.

Jag har haft en toppenhelg, precis ganska exakt så som jag vill att en helg ska vara.

Rolig dag i Göteborg med bästa tjejerna.
Tvåmanna förfest med Phillyboy.
Riktigt skön fest hos Emil.
Biljard, dans, och nattmat.
Promenad hem i ösregnet vid 4 på natten.
Shopping & Vetlanda med Emma.
Spa och bastubad med bästa killarna.
Härlig chillkväll hos mig efteråt.
Och lite jobb såklart också.
Dock kommer tankarna och funderingar nu, i ensamheten på söndagkvällen. Jag kan inte låta bli att undra.
Osvosv.

118118

Ja, jag tackar 118118 för att jag klarade naturen. Nästa prov ska jag visa kärringen att jag kan, på riktigt.
Hemma från Göteborg nu, mässan var sådär. Men tjejerna är toppen! :) Kan vara roligaste bussresan någonsin! Någonting i den vägen...

Nu ska jag börja grogga, hej!

kissie?

1. Sitter här i skolan med antagligen den ondaste blondinen på skolan, höhö. Men jag gillar henne ändå ;)
2. Vi borde gjort svenskan, men vi chillade istället.
3. Ska snart ha natur, och jag hoppas att 118118 hjälpte mig till ett G.
4. Fredag imorgon & inget jobb förens tisdag :D Feeeeeeeeeeeels goooooood!
5. En dag närmare balen, studenten och napa!
6. Jag är partysugen.

Blev sex punkter bara för att.

jobboholic.

Har nästan jobbat varje dag i en vecka nu, är helt slut. Ska jobba 14.30-20.30 idag också. Lönen kommer om två veckor, så tänkte jag skulle beställa från nya HM-katalogen. Hur mycket snyggt som helst ju!! Även att jag för tillfället är nästintill fattig och vi ska till Göteborg på fredag med skolan. Men som sagt, två veckor kvar..

Förresten så tror jag att jag fått en cancerknöl i huvudet eller något, har ont som fan. What the föck?

jag skrattar idag.

Jag är glad idag, men jag har ingen anledning.
Men, behöver man ha en anledning för att vara glad?

december? oj, det var visst bara november.

Så vad fan gör snön redan här???? Jag vill ha sommar, NU! Aiga Napa, studenten, balen och ett nytt liv, tack. Åter till mitt gamla liv, ska upp till gymmet nu och träna bort träningsvärken jag har. Sen jobbar jag 16-24. Hejdå.

dagens värsta.

Kan inte riktigt bestämma mig om dagens värsta är att jag glömde min frisörväska (som är värd ca. 6000) i cykelkorgen utanför där alla osvenska människor bor, eller att jag fick IG på naturen? Jag är klantig helt enkelt. Dock fanns väskan kvar, vilket antagligen blir dagens bästa.

Allting har en första gång.

Ja, till och med ett IG. Trodde aldrig att jag, Anna Jonsson Storck, skulle få ett IG på ett prov. Men där ser man hur mycket stressen och det psykiska kan ta över. Trodde även inte att jag skulle bry mig, men det gör jag. Eller jag tror det iallafall. På ett sätt känner jag att jag skiter i det, och tar ett IG i betyg, för jag orkar inte. Vem bryr sig om natur och vad har jag för nytta utav det? Och på ett annat sätt känner jag ju egentligen innerst inne att jag borde ha MVG i allt. Men man kan inte alltid vara bra på allting. Jag måste lära mig det..

Har äntligen varit på gymmet idag med, har vilat i nästan två veckor nu. Så idag hade jag mycket energi. Blev en timme styrka och 30 minuter kondition. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sen ska jag väl sätta mig med den där jävla boken.

Pizza är livet.

Ååh, vilken helg alltså! Fredagen bjöd på utgång i Nässjö + alldeles för mycket alkohol. Har tydligen blivit vek på sistone (?) Och piggellin vill jag aldrig mer äta.. Hård kväll, men jag hade skitkul ändå!
Inte så kul att vakna av att hela världen snurrarade igår, bara att ta lite vatten och bege mig till Kent för att tatuera mig. Sen blev det pizza med Ebba, och ja, pizza löser allt. Mådde mycket bättre efter lite pizza. Åkte hemåt, duschade och gjorde mig iordning. Philip och jag åkte till Sävsjö, för ännu en pizza. Drog till Anton, sen till Feffe, och sist men inte minst Vetlanda. Hade faktiskt jättekul :) Trots allt jag körde. Tack alla! :) Förresten, står det en häst på vägen? Eller är det kanske en planet? Hahaha. Ett gott skratt förlänger livet.

Sista dagen på lovet nu då, jag har mest tagit en välbehövlig paus och vila  ifrån allting. Men ikväll ska jag nog försöka börja träna igen, får se hur det går. Men har haft ett bra och roligt lov, så nu räknar vi ner till jullovet :)