klantarsle!

Utnämner mig själv till dagens klantigaste.
Bet mig själv i tungan så hårt när jag åt att det började blöda och tappade en hel låda med bananer på min stortå förut.

Har förövrigt världens bästa pojkvän som köpte strumpbyxor åt sin klantiga flickvän idag från en tjej-affär. Haha. Gullesnutt <3 Nu ska jag sova så jag kommer upp ur sängen imorgon.

ctrl+alt+v

Jag har så mycket plugg just nu att jag skulle kunna sysselsätta mig i evigheter. Nu har jag iallafall skrivit klart mitt svenska tal som vi ska ha imorgon till nationella, sen får vi väl se hur det går imorgon. När jag skulle kopiera texten så råkade jag trycka fel och allt försvann, så det var bara till att bita sig i tungan och inte tappa humöret. Vilket jag faktiskt gjorde, men fick bita ihop lite mer och skriva om allt. Jippi.

Nu ska jag renskriva min loggbok, försöka göra klart rapporten till projektarbete och göra mitt 80-talsarbete. Sen jobbar jag idag och imorgon 16-24. Extra kul att jag inte hinner plugga då, därför ska jag vara effektiv nu. Hejhej!

Påminnelse till mig själv; superlimma aldrig ett par strumpbyxor som du har på dig.. Går inte så bra och gör lite ont sådär. Eftersom jag som vanligt inte kunde bestämma kläder och fick extra bråttom till bussen så rev jag sönder mina nya strumpbyxor. Varför är det så att även om man byter om 10 gånger så går man hemifrån och är ändå inte nöjd?


ogillar..

nu ska jag sova ensam, vilket inte händer så ofta egentligen. men jag hatar att sova själv. är helt slutkörd efter att ha jobbat hela helgen och eftersom jag inte är helt frisk än, så godnatt.

att vara eller att inte vara.

Jag har ett problem, eller kanske två förresten. Bowla + dricka ikväll? Eller bara bowla utan dricka? Eller vara hemma och ta det lugnt? Åh, så jobbigt. Borde inte dricka eftersom jag jobbar imorgon och borde inte bowla eftersom jag har ont i nacken (fick någon form av nackspärr igår + en eventuell muskelinflammation i axeln) Men det finns mycket man inte borde. Vi får se helt enkelt.

Haft nationella idag i skolan, satt väl 1 h och 20 minuter, men tycker jag gjorde ett bra resultat. Kort dag med andra ord, sen har jag bara chillat och tagit kort på Tina till mitt projektarbete. Jobbar hela helgen nu och när jag inte jobbar ska jag försöka plugga och se om kroppen orkar en runda på gymmet.

skillnad va? haha. syster kan också bli fin.


överambitiösa anna.

Jag har pluggat sen klockan 12 ungefär, nu är klockan 17. Herregud, jag kan knappt tro att detta har hänt. Jag har så sjukt mycket i skolan just nu att jag knappt förstår hur jag ska hinna allt detta på två veckor samtidigt som man går i skolan, jobbar och försöker leva ett liv.
Men jag har hunnit med en hel del idag, blivit klar med en del saker, påbörjat vissa och nästan gjort klart en del. Känns bra. Börjar bli ambitiös igen, kanske är på tiden nu. Såhär 45 dagar innan studenten.

Har hängt en stund med min favoritjej idag, Kajsabajsa. Hon är för bra för att vara sann, är glad över att jag har henne <3

Har även fått ett väldigt lättande besked, så nu kan jag fokusera på saker igen. Kan knappt beskriva hur skönt det var att höra att det inte var farligt. Kanske är därför jag kunnat plugga såhär mycket idag? Haha.

Påminnelse till mig själv: Skjut aldrig upp allting.

80-talet, vart tog du vägen?

Kan knappt förstå att jag säger det här, men jag hade saknat skolan och det var skönt att vara tillbaka. Så, nu var det sagt. Reta mig hur mycket ni vill. Vet inte vad det är med mig, har börjat på mitt arbete om 80-talet nu. Glada 80-talet. Varför var jag inte född då? Har ingen skola på onsdag, skönt ändå. Har ju 80-tals arbetet och ett projektarbete nu. Jippikayey motherfucker.

Batman fick åka tillbaka.. Tråkigt, men så är livet ibland. Svårt att ta hem en hund som är två år gammal. Men det skadar aldrig att testa. Dock var han jävligt söt, en blandning mellan en kinesisk nakenhund och en chiahua. Nu siktar jag in mig på en mops istället. Någon gång i framtiden.

Nu ska jag nätshoppa lite, underbart!



impulsiva anna.

Ja, så var det alltid förut. Trots att jag innerst inne är en planeringsmänniska, så var jag alltid impulsiv förut. Gjorde vad jag ville, hur jag ville, när jag ville. Ni fattar. Brydde mig inte så mycket, kände inga gränser, inga krav, inga måsten.

Ibland önskar jag att man var 15 år igen och att livet inte var komplicerat. Att man var fjortisfull varje helg och bara hade kul.  Fast när jag tänker tillbaka var inte alltid livet lätt då heller, men det är helt annorlunda nu. Då var man ledsen för helt andra saker än vad man är nu. Livet är för allvarligt nu.

Jag brukar se alla fjortisar på lördagkvällarna på Statoil, det är där de hänger. Översminkade, klär sig i tights och linne, blivit fulla av en lättöl och hänger med killarna samtidigt som de tror att de är coolast i hela världen. Jag brukar skratta åt dom, men inte på ett elakt sätt. Mest för att jag minns när jag var mindre. Hur häftig, cool och vuxen man trodde att man var, medans man egentligen bara var en liten skit.

Jag minns inte när jag växte upp, när jag lämnade fjortisvärlden. Det hände stegvis. Det enda jag minns är att jag en dag sa: Ja, jag var skolans största fjortis/bimbo/bitch en gång. Jag står för det. Det var väl antagligen då jag tog det steget. 

Fast det hände nog lite varje dag, tror alla förändras lite varje dag utan att ens tänka på det. Jag kan kolla tillbaka på mig själv för bara ett halvår sen. Tycker att jag är samma person, och innerst inne är jag kanske det, fast ändå har jag blivit någon annan. Man förändras hela tiden, på gott och ont. Och just nu vet jag faktiskt inte om det är positivt eller negativt. Vissa stunder är jag lyckligare än någonsin och vissa stunder längtar jag ihjäl mig och ser tillbaka på den tiden jag var 15 år och tyckte jag var skithäftig. Saknar inte ni det?



fredagsmys!

..sitter här med färg i håret. Och jag har bestämt mig för att vänta med att bli brun, tills efter balen iallafall. Går emot strömmen lite, eftersom alla brukar bli ljuasare mot våren/sommaren. Så nu blir det rött igen, passar bäst till min balklänning. Sitter här och är lite nervös nu, hoppas på det bästa. Kul att så många tyckte till! :)

Ikväll ska jag bara mysa med min man :) Får bli en lugn helg eftersom jag inte mår bra än och eftersom jag inte får dricka pga medicinen.

Idag har jag förövrigt haft körkort i ett år, wöwö. Om ett år får jag köra hur jag vill, typ.



Update; Håret blev bra och jag är nöjd!

Efter

Före


som vanligt.

Bara för att jag låter mitt hår växa lite till balen nu så är jag så sjukt trött på det, hatar när en klippt frisyr ska växa ut. Så jävla fult, blä. Alltså är jag trött på mitt hår. Det som jag aldrig trodde skulle hända har nu hänt. Är trött på färgen med.. Trodde aldrig jag skulle trötta på rött/oranget. Men vill ha en förändring. Sugen på något sånt här igen. Fast liiiite ljusare kanske. Vad tycker ni?



Är förövrigt trött på alla fittiga brudar. Kan inte folk vara lite mer manliga? Eller är det för mycket begärt kanske? Tydligen.

my haters are my motivaters.

Förlänger mitt påsklov med några sjukdagar, suck. Hör och häpna, men för en gångs skull saknar jag faktiskt skolan. Man får väl ta vara på de få skoldagar som man har kvar, umgås med tjejerna. Fast jag längtar så sjukt mycket till studenten!

Känner mig liiiiite bättre idag, men är långt ifrån okej. Så imorgon blir en till chilldag, eller sovdag ska jag kanske säga. Ska fanimej bli frisk denna gången, vill kunna träna, festa och göra vad jag vill utan att må dåligt! Det enda positiva med min anitbiotika kur är väl att jag antagligen tappat något kilo. Fast jag vet inte om det är värt att känna sig helt utslagen för det..

Riktigt jobbig kväll igår. Blev rädd, väldigt rädd. Igen. Känner mig hjälplös och otillräcklig, även att jag vet att jag inte kan göra något annat än att bara vara där.

Jävligt tråkigt inlägg idag känner jag, dock hade jag besöksrekord igår? Hejdå.

du, bara du.

mitt hjärta, min kärlek.

du gör mig lycklig.

 


det är bara att gilla läget.

Jag är stolt över mig själv för att jag inte ätit godis på en vecka.
Jag mår skitdåligt och nu kan jag knappt dricka vatten, igen.
Jag ska sova ensam inatt och jag saknar redan min kärlek.
Jag blev lite sur nu för att det inte gick lägga upp kort.
(men tror emil blir glad om det inte funkar?)

Jag tänker kolla klart på alla säsonger av sex and the city imorgon.

Godnatt.

ärlighet varar längst.

Jag trodde vi var vuxna nog för att vara ärliga mot varandra, men tydligen inte. Att säga en sak till mig och en sak till andra är ju också väldigt kul att höra. Jag vet inte om jag är mest arg eller besviken. Både och faktiskt.

one womans shit is another womans gold.

Jag har så jävla tråkigt, men jag orkar inte göra annat än att bara ligga ner. Står jag upp blir jag yr och kallsvettig. Kollat på ungefär 20 sex and the city avsnitt idag och igår. Tycker lite synd om mig själv, men det känns okej med tanke på att jag fått all skit samtidigt.

men jag är glad ändå, har ju världens bästa pojkvän :)


min vanliga tur.

Hej, jag heter Anna och jag har världens sämsta immunförsvar.
Min bihålsinflammation var inte borta, jag har halsfluss och håll i er, jag har även öroninflammation.
Var hos doktorn innan och min första tanke var, är allt detta möjligt på samma gång? Tydligen.
Har fått antibiotika nu som jag ska äta, kul att jag måste ta de lugnt igen.
Tänker trösta mig med att kolla på Sex and the city hela dagen. Hej då.

förstår inte.

Det roliga är att du tror att jag bryr mig, men det gör jag verkligen inte. Synd bara att du inte förstår det, även synd att du ska bete dig som du gör. Men visst, take my left overs, jag bryr mig inte. Skrattar bara åt dig.

Ibland förstår jag verkligen inte hur folk tänker.

sista lovet.

Jag har min sista lov någonsin, och det kommer jag tillbringa som en riktigt livsnjutare. Har typ inget planerat nu på lovet förutom jobb, känns skönt att leva utan kalendern och utan att planera allt. Tar ett chill-pill helt enkelt!
Har inget internet hemma, ingen boxer och en lånemobil. Alltså är alla mina tekniska älsklingar ur min funktion. Tur att jag har min favoritpojk :)

Klickat hem lite fina saker från nelly nu, mitt bankkort och jag <3 Så en Anna som är nöjd efter lite shopping säger godnatt.