vill man vara fin får man lida pin.

Det var blandade känslor idag alltså. Det var smärtsamt skönt ibland, och ibland trodde jag att jag skulle dö. Men det var inte så farligt som alla sa, och jag kommer göra det igen!

image58

one step forward making two steps back.

Jag är fortfarande snorig, förkyld och sjuk, jag är fortfarande trött och ja, jag är precis lika uttråkad idag som igår. Jag blir alltid sjuk när det är som olämpligast, iofs är det kanske aldrig lämpligt att vara sjuk. Men jag blir det alltid när det inte passar. Bara jag är frisk om 3 veckor, för då lyfter vi :D Wiiiie!

Igår var jag hos kiropraktorn och han gjorde min dag! Ryggen börjar bli allt bättre, även att jag inte kommer bli helt frisk så kan jag alltid bli bättre och de känns skönt att höra.
  Han sa också att han var förvånad och stolt över hur bra min hållning har blivit med tanke på hur otroligt dålig den var när jag började gå dit. Han tyckte att jag var stark som tagit min igenom allt detta. Tack!
  Så ja, ensam är stark. Eller vad säger ni? Det kommer till en punkt i livet då man måste klara sig själv, man måste göra allt utan någon annan vid ens sida. 'Ensam är stark' Det får bli dagens motto.


Jag är nervös, lalalalalala...



Det är minnerna som gör oss till de människor som vi är,
både de bra och de dåliga.
För det är då man känner att man verkligen lever.

// Hejdohejdo..

ny design.

Eftersom jag är sjuk så har jag för mycket fritid, jag är så himla rastlös. Egentligen borde jag nog ligga i min säng, knarka tabletter och bara låta kroppen vila. Jag hatar att bara ligga och jag får ont i ryggen, och på tal om det så ska jag till kiropraktorn sen och jag hoppas på att det går bra.
 
I måndags var det min födelsedag och allt, perfekt att bli sjuk då och allt. Åt iallafall middag ute hos mormor och morfar, bättre mat får man leta efter alltså. Jag fick pengar, massa pengar haha. Och imorgon får jag min present utav mamma och pappa. Jag är nervös så in i hel...

Känner att min blogg inte är så himla intressant, men jag ska bättra mig.

'jag var förmodligen kärare i dig än vad du var i mig.
men man kan inte mäta kärleken. eller kan man det?
jag visste att det inte skulle vara vi föralltid,
för jag var så säker på att du skulle hitta någon bättre.
någon som du vill tillbringa dina dagar med,
någon som du vill dela din kärlek med.
någon som helt enkelt är bättre än mig.
det  var ungefär bara; tack och hej med mig.
även att du sa att du aldrig skulle lämna mig,
så visste jag innerst inne att det bara var ord.
men jag kan ärligt säga att jag förmodligen var mer kär i dig,
än vad du någonsin var i mig.
kan man vara för kär, kan man älska någon för mycket?
det är en sak jag länge har funderat på,
för isåfall var jag för kär i dig.'

//hejdohejdo

there´s nothing good about goodbye!

Denna veckan har varit bra, har hänt lite allt möjligt. Men skolan har varit bra :) Men smärtsam vissa dagar, fan för att plocka ögonbrynen och fan för att färga ögonfransarna!!!
 
Efter skolan i fredags så tog jag, Ebba, Emina och Jessica tåget till Jkpg. Ebbsan och jag gick på stan och hade det mysigt :* Köpte bara underkläder och ett linne typ. Sen vart det oväder, det var inte trevligt..
 
Igår så åkte jag, Mami och papi till Ullared. Det var inte kul som det brukar faktiskt, köpte typ bara för 120 kr till mig själv.. Sen så tränade jag, efter det kom Emma och Kajsa. Det sjöng för mig och stod där med penistårtan, haha. Det var gott! Fick en godiskorg av Emma, tack <3 Sen senare kom Tommy och Robin, vi spelade Tekken, åt pizza och kollade på Melodifestivalen. Björn är bäst! Andreas och Emma kom senare med. Och seriöst, så har jag nog aldrig varit så flummig. Kajsa och jag somnade nog vid 02.30 typ. Tack alla för en underbar dag <33

  Idag har jag och Emma solat, sen har Tina och jag tränat. Jag har städat och fixat en himla massa. Och snart kommer mormor, morfar och Bengt :D JORDGUBBSTÅRTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! mumma :D

Fullspäckad vecka som kommer, och jag hoppas den blir najs som faaaaaaaan :D Fyller ju 17 imorgon med, grattis till mig va ^^ Haha!

// Hejdohejdo..



Jag vill inte sakna dig, ändå så gör jag det mer och mer.
Jag vill inte tänka på dig, ändå finns du i tankarna hela tiden.
Jag vill inte känna som jag gör, ändå att jag gör det.
Jag antar att det blir bättre med tiden..


Hemmakväll.

Lördag, sista lördagen på lovet och jag är hemma. Fast det är det jag vill, bara vara hemma med mamma och pappa och bara ta det lugnt. Melodifestivalen och tacopaj! Jag har stressat, stressat, stressat så nu är det dags att lugna ner sig.

I torsdags var det världens mest överskattade dag enligt mig själv, men dagen tillbringade jag med Emma och Kajsa <3 Klippte även mamma och hon blev fin!
  Igår så åkte jag mamma och Tina till Jkpg. Jag köpte en t-shirt, mössor, strumpor, smink och lite sånt där. Sen var jag med Emma och Kajsa, vi såg på The Nootebook och de är min nya favvofilm!!! Sen har jag varit med pojkarna :)
  Idag har jag tränat, och klippt både Uffe och Kicki. Övningskört har jag också gjort, och det gick jätte bra! Mamma var inte ens rädd ;) haha!

Mjo, men lovet blev bättre än vad jag trodde faktiskt :) Hihi!

Jag orkar inte skriva något mer nu.. Jag känner mig ordlös, vet inte vad jag ska säga..


5 veckor sen jag träffade dig idag, och du ska veta att det har varit de drygaste veckorna någonsin, jag saknar dig...

 //hejdohejdo

hyperaktiv (?)

Ja, det är så jag har varit i över en vecka nu. Jag har inte varit still en minut, jag har haft något att göra dygnet runt typ.. Bara för att inte tänka, allt för att undvika verkligheten.

  Igår var jag hos kiropraktorn i Värnamo vid kl.09.00, bra nyheter där iallafall, ryggen hade blivit lite bättre. Sen åkte vi till Vetlanda, jag köpte ny jacka, skor och tights. Efter det bärde det av hemåt igen, och sedan in till Sävsjö för att klippa Alle, och det blev bra tycker jag. Drog iväg till Jossan, och där var Hilma, Sofia och Elin. Vi åt kinamat, bakade, svullade, såg på film och hade det mysigt!
  Så ja, dagarna är överfulla och det har gått väldigt bra för mig. Ändå tills igår, vi såg på en kärleksfilm och allting bara brast. Jag har hållt inne alla känslor i över en vecka, aktiverat mig bara för att inte tänka.
  Jag har tänkt att jag är stark, jag är inte ledsen och jag mår bra. Men tillslut går det inte längre, jag är inte stark, jag är ledsen och jag mår inte bra!! 
  Idag har också varit en fullsatt dag, vakna klockan 09.00, ner och käka frukost, vidare till Boda Borg, hoppa runt där i några timmar, äta, åka hem, träna, klippa Else-Marie, gå till Ulle, duscha, städa, se på tv. Ja, jag har saker att göra 24/7 typ! Och imorgon ska jag jobba mellan 10-18. Pengar, pengar, pengar ;D

Jag tänker inte ljuga och säga att jag inte saknar dig, för det gör jag. Jag saknar dig så att det gör ont..

//hejdohejdo!

förbannad!!

Seriöst, så har jag nog aldrig varit såhär jävla arg förut som jag är nu!!!!!!!!!!!! Jag är inte ledsen just nu, jag är förbannad, arg och besviken! 

Men där ser man, hur jävla fel man kan ha. Man tror att man vet allt om någon, men plötsligt visar det sig att allt man trodde var helt jävla fel!
Jag bara undrar vad fan det var som hände, ena dagen verkade allt så himla bra, sen bara var det åt helvete typ? Men tack för att du bryr dig så jävla mycket liksom!

Jag trodde aldrig, aldrig, aldrig att det skulle bli såhär. Jag är fan chockad.. (?)

' Du sa att vi skulle skiljas som vänner, men skiljs vänner verkligen åt? '

Jag pallar inte mer av den här skiten, hejdohejdo!

Jag har bitit ihop ända sedan i söndags, jag har verkligen försökt att vara stark. Men nu gick det inte längre.. Jag vill vara stark, jag vill bara kunna svälja det här och inte tänka på det, gå vidare så fort som möjligt. Men jag kan inte, jag kan bara inte!  Jag behöver erat stöd, för jag klarar mig inte ensam..

Du var allt för mig, du var verkligen det. Jag trodde aldrig att jag kunde vara så lycklig som jag var med dig. Och att man kunde vara så sjukt kär i någon som jag var i dig, eller är kanske jag borde säga. Jag vet inte riktigt.. Allting känns bara upp och ner, ut och in, och ingenting känns som det ska.

Det är vid sådana här tillfällen man verkligen märker vilka som bryr sig, och vilka som inte gör det. Och jag har insett att jag har världens bästa kompisar och världens bästa klass. Utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till <3

Igår åkte jag iaf till Tranås efter skolan, skulle till Izabella :) Jag, Ebba, Sofia och Izabella gick till Shalom och åt pizza, det var riktigt gott och trevligt med! Sen blev det stan en sväng, och sedan hem till Izabella för att bara umgås :) Jag har saknat henne, och hon gjorde verkligen min dag! Det gjorde ni alla tjejer :*
  Imorgon blir det att stanna i Sävsjö efter skolan, Jossan och jag ska vara nyttiga och simma. Sen ska vi relaxa i bubbelpoolen ;b Soft eller vad!

Jag vet inte vilket jag är mest, arg, besviken eller ledsen. Så mycket känslor på en och samma gång, så mycket tankar, så mycket funderingar, men inte ett jävla svar!!!!!

Jag vill inte vara ledsen och deprimerad, det är inte jag!

// hejdohejdo!


Det finns saker man aldrig kan glömma,
det finns känslor man inte kan gömma,
det finns minnen som aldrig försvinner,
hur många tårar som än rinner.

Så sant, så sant!


Ilska, besvikelse och tårar.

Kan vi inte vrida tillbaka tiden? Det vore perfekt, för bra kanske.



Jag har så mycket jag skulle vilja säga, men jag vet inte hur jag ska börja och jag vet inte heller hur jag ska uttrycka allting i ord.

Jag har väl egentligen bara en sak att säga; JAG VILL ATT ALLT SKA VARA SOM FÖRUT!!!

Tankar hit, och frågor dit. Jag fattar ingenting, verkligen ingenting. Vad händer? Och varför är det såhär? Frågan 'varför' kommer upp hela, hela tiden. 
 

En sak är säker iallafall, jag tänker inte ge upp!


Pigalle igår, det var kul och jag behövde verkligen det! Spanks allihopa <3

// hejdohejdo