baksmällan 2

Redan tisdag igen, dagarna går så fort, speciellt när man är ledig. Vilket jag var i helgen.
I lördags var det Vrigstad marknad, sämsta hitills, köpte iaf kokosbollar, marknadsgodis och en matta. Efter marknaden var det dags att åka in till Elin för att göra hennes hår till balen. Hon blev så himla fin :) Mitt lilla hjärta. Alla var så fina på balen, man längtade verkligen tillbaka.
I söndags var det morsdagmiddag hos mormor och morfar, alltid trevligt. Sen åkte Emil och jag på bio i Jönköping. Baksmällan del 2. Den var rolig, precis som den första ;) Tog oss en halvtimme att hitta parkeringsplast, helt sjukt var det.

Igår var det jobb, och det är hur mycket folk som helst inne nu när det är fint väder och när det är ljust ute. Klämde ihjäl mitt finger typ, är helt blått och blodigt typ, fyfan.
Nu ska jag gå ut och äta frukost i solen, sen ska jag bara chilla. Vaknade upp och var jätteförkyld idag, det tackar jag AC:n för..

jossan <3

Har jobbat hela helgen, eller typ hela veckan. Så nu är jag ledig idag och imorgon, skönt. Idag har Jossan varit här en stund och fikat :) (bakade kakor vid typ 09.00, haha) Saknar att träffa henne varje dag. Men på fredag ses vi igen, då ska hon få göra mig fin i håret.

Är fortfarande inte helt hundra i kroppen, men har dammat lite idag och så, nu tänkte jag ut och gå. Kan inte bara sitta still.. Någon som gillar min nya header??

nakna naglar.

Jag tog bort mitt material från naglarna för snart två veckor sen. Det var så jobbigt när det blev släpp på dem, och sen att åka dit var 3:e vecka.. Har räknat ut att jag sparar 6000 om året på att inte göra dem. Men nu har de gått av, eller så har jag bitit av dem. Så nu måste jag sluta med att bita på dem, för typ 75632464 gången i mitt liv.

Jag har blivit sjuk igen. Har feber, ont i ögonen, halsen, öronen, kroppen. Gjorde till och med ont att kamma håret. Kommer ångra att jag skrev det här, men det är skönt att vara riktigt sjuk för en gångs skull. Istället bara för att ha bihålsinflammation. För sådana här förkylningar vet man att de går över, och inte stannar kvar i över ett år..

Har tittat klart på 6 säsonger av desprate housewifes, så nu är frågan vad jag ska kolla på? Får nog bli sex and the city, igen, igen...


emma <3

Idag kom Emma hit en stund efter allt för lång tid ifrån varandra. Men det är det som är så bra med oss, även om det går lång tid mellan gångerna, så känns det som om det var igår. Vi har legat ute i solen i flera timmar och jag har blivit röd om nosen.

..bara för att det snart är ett år sen jag kände mig finare än vad jag någonsin gjort.


walk the line.I keep a close watch on this heart of mine
I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line

I find it very, very easy to be true
I find myself alone when each day is through
Yes, I'll admit that I'm a fool for you
Because you're mine, I walk the line

As sure as night is dark and day is light
I keep you on my mind both day and night
And happiness I've known proves that it's right
Because you're mine, I walk the line

You've got a way to keep me on your side
You give me cause for love that I can't hide
For you I know I'd even try to turn the tide
Because you're mine, I walk the line

I keep a close watch on this heart of mine
I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line

Hur bra som helst.

voltaren <3

Voltaren är mitt enda hopp just nu. Har hänt något med min cp rygg, har skitont i ländryggen, har haft det i 1,5 vecka. Så nu ska jag smörja med det och hålla tummarna :) Kan ju inte träna när det gör så ont..