död åt flugorna.

det är lördag och det är likamed sova ut. men fick man det? -nej. jag blev biten av... en fluga! hur sjukt är inte det?
sur som jag var så cyklade jag upp till gymmet och körde det hårdaste passet på länge, så nu är jag helt slut.
men ack vad skönt det känns, och nu är det på riktigt så det så. och nu ska de börja ha spinning på både tisdagar och torsdagar och jag funderar på att börja gå på torsdagarna. så ofta jag har tid iallafall.
nu ska jag städa mitt rum (döda mina husdjur) packa, och sen övningsköra till nässjö.

fääääzt tonight

((hejdohejdo))

fredagkväll.

det är fredag, veckans mest efterlängtade dag, och jag sitter hemma. jag måste säga att jag känner mig en aning patetisk ändå.

jag vet inte varför jag inte gör något, jag är nog helt enkelt inte på humör, jag har ont i hela kroppen och känner mig bara allmänt nere. så tänkte bara vara hemma och känna mig deprimerad. låter väl bra? aight.

men imorgon är det lördag, och då ska jag först till ebban :) vi ska ha lite behövlig 'quality-time' tillsammans, mysa, prata, äta, göra oss iordning osv. för att senare gå till min andra älskling där det är lite fest ;) så jag hoppas på en bra lördag åtminstone, om ryggen vill det dvs.

jag var ute och gick en runda med doris innan och tankarna bara flödade, jag tänkte på allting nästan. och jag vet inte om jag kom fram till något positivt.. tänkte på mitt besök hos kiropraktorn, och hur jag måste ändra på allting.
ja, nästan på allt. jag måste sova mer, stressa mindre, träna mer ( hur ska jag hinna? kan vi inte utöka dygnet lite? ) äta nyttigt, ingen skräpmat/godis osv, stå rakt och tänka på min hållning, ha speciella skor osvosv.
  hur ska jag kunna ändra allt det där? jag blir nästan rädd när jag tänker på det, för det känns så långt borta och att ändra allt detta kommer bli svårt.

((hejdohejdo))

-

jag var hos kiropraktorn igår, ett långt besök, och sådana gillar jag verkligen inte. jag belastar kroppen fel, lägger över 10 kg mer på ena benet och därmed står jag helt fel med ryggen, nacken är sneare än något annat och ryggen är inte alls som den ska. jättekul att höra liksom, det gjorde ju verkligen min dag. det var som en smäll mitt i ansiktet, poff, och sen bara ligger man där på marken helt hjälplös, igen. och nu ska man ta sig upp, men hur? jag orkar inte.. jag visste att det inte var bra, men att höra det gör det bara värre. och nej, jag tänker inte välja. jag tänker inte ta de beslutet.
 
fick oväntat besök igårkväll med, väldigt förvånad blev jag. men det var glädjande ändå :* även att jag var helt depp.. lörag blir bättre! (bäst)

((hejdohejdo))

världens bästa klass.

måndag, ny skoldag och nya tag.
och vad kan göra en dag när man känner sig sleten bra? - jo, hvfr07! vad annars? ni är helt klart bäst och jag är så glad över att jag har er :*
  vi hade klippmodeller idag i skolan, manliga sådana, och det gillade vi! att ha massa män på salongen ;) haha. jag klippte adam, och jag blev iaf nöjd, mohaha. sen har jag varit på gymmet med min kära vän andreas som förövrigt fyller sjutton idag. han är en av de skönaste jag känner ;> gz till dig! <3
ben&jerry's och mys till tusen hos min underbara pojkvän igår :* närhet, kärlek, kramas, pussas, mys, sova med någon, vakna upp med någon vid sin sida, värmen. kan det bli bättre?

((hejdohejdo))

p.s ebba är bäst, och jag saknar henne!myspys!

jag har en sovande kajsa i sängen nu, funderar på om jag ska gå och hoppa på henne eller något. mohaha. vi ska ju trots allt åka om typ 20 mnuter. jag ska till nässjö :) till min bästa! <3


 ' står du med ett ben i det förflutna och ett ben i framtiden, så pissar du på nuet '


 ((hejdohejdo))

det blir inte som man tänkt sig.

ikväll skulle jag åkt till emil, haft en riktig myskväll tillsammans. men inte, vi ska på fölmönstring imorgon och en viss person dampade som fan. så blev inget nässjö :( det suger, jag saknar emil.. <3

skolkort idag och det gillade jag inte. annars var det en bra dag i skolan i övrigt :) robban är våran älsklingslärare ;>
' det finns alltid plats med en öl till i livet' skönast typ!

nu vet jag inte vad jag ska göra, vara med männen ikväll kanske :>

((hejdohejdo))


vem är du,
vem är jag,
vilka är vi?
jag överlevde.

idag måste jag faktiskt säga att jag är liiiite stolt över mig själv, jag överlevde både orienteringen och spinningen.

dock blev jag ju tröttare än vad jag trodde jag skulle bli när vi orienterade, jävla skitförkylning som sitter i och de blev ju inte bättre av att vara ute. men ja, lite plums i ån och stiga ner lite här och var är ju mysigt eller så. haha, var dyblöt och smutsig ;> så härligt!

sen var det hem och vila en stund, och sen vidare till gymmet för att köra mitt första spinningspass någonsin. och det gick bättre än väntat :P det var skitkul! men det känns i benen nu efteråt.. och ebba, du är inte ensam om att vara öm i lisa längre :s haha.((hejdohejdo))


förresten, min klass är bäst!!!!!!!!!!! <3

saknad?

jag pratade med en gammal vän idag, och insåg hur mycket det är som jag egentligen saknar.  jag saknar det mesta som har med förr att göra. okej, inte allt, men nästintill.

jag saknar hela min gamla klass, mina tjejer, alla andra man umgicks med förut.
dock har jag ju en helt sjukt bra klass nu, mina män, emil,  mina andra tjejer osv, men ändå.

jag saknar helt enkelt mycket och jag är nog en sån som har svårt att släppa det förflutna.

((hejdohejdo))

ideal-frisören?

  idag när sofia och jag satt och pratade i bibblan fick vi höra lite om vad folk tycker om oss frisörer, alltid är det lika intressant måste jag säga. men jag förstår bara inte vad folk får allting ifrån och vad som gör oss så mycket annorlunda er andra?
  typ att vi alltid är fixade i håret (klart vi oftast är det, hallå, vi ska ju bli frisörer) att vi alltid har fina kläder, och aldrig mjukisbyxor vilket vi dock brukar ha ganska ofta, att vi alltid går runt i klackskor. gör inte ni andra det också? men det dummaste jag har hört, och det har jag hört ifrån allt för många är att vi får betyg efter hur vi klär oss, och det är fan det sjukaste mina öron någonsin har hört faktiskt.
    och just de ja, idag var sofia 'ideal-frisören' med hårband och skärp i midjan.  f   a    n   vad jag stör mig alltså!!!
 
jag är fan sjuk, det går aldrig över, eller jag vilar aldrig upp mig. så nu ska jag lägga mig i sängen och ligga där tills imorgon :s så det så!


upp och ner'
((hejdohejdo))


p.s idag skulle visst jorden gå under, men tji fick vi.

nollning.

idag var det dags för nollningen, vi skulle få våran hämnd, eller ta upp våran hämnd på ettorna rättare sagt. och de får göra samma sak nästa år på er nya ettorna. mohaha.
  dagen betod utav, säckhoppning, irlänsk julafton, vattenhink med äpplen + mjöl med socker (ni förstår själva) och korvleken. sen blev det fika och en hel del avslöjanden (a) haha.

jag hade planerat dagem bra tyckte jag, skulle gått på spinning vid klockan 19, men pga förkylningen så går inte det. tänkte ta ett lugnt gympass istället, men blev helt andfådd när jag gick en kort runda med doris. så ja, jag måste fortfarande vila och jag hatar det!!!!!

nu är jag bara allmänt sur på allt, och jag måste städa, och jag har tråkigt.. bajs!!


((hejdohejdo))tänker på dig.. :*

nödvändigt?

känns som om jag bara skriver massa skit här nu förtiden, eller så har jag kanske alltid gjort det. men orka bry sig, det är kul att titta tillbaka och se vad man gjorde då. så därför fortsätter jag med mina onödiga inlägg ;>

jag är sjuk, det suger.
jag vill träna, det kan jag inte för jag är sjuk.
(kan någon göra mig stark, vältränad och snygg? bara sådär, tack)
jag behöver sola, men det kan jag inte heller.
jag vet inte om jag ska färga hela håret mörkt igen,
så jag kan ha min hårförlänging. vad tycker ni?
jag ska ta en varm dusch, och de ska jag göra typ nu.. så..

((hejdohejdo))

då var det dags igen.

igår var det fest och jag var taggad! jag hade iaf skitkul ;> lite 'jag har aldrig' så var alla på g typ! så tack alla för kvällen!

och nu har andreas och jag slagit vad kan man väl säga. jag ska sluta äta godis och han ska sluta röka, så vi ska se vem som klarar sig bäst. dock får jag äta en gång i veckan och han får feströka, annars inget. så önska oss lycka till ;>

jag har blivit sjuk och det suger stort om man säger så, men snart kommer emil hit och myser :) så då känns det nog lite bättre hoppas jag.

((hejdohejdo))

impulsivt.

ojdå, hejsan hoppsan jag råkade visst klippa lugg idag. elin och jag hade inget att göra på lunchrasten, så hon övertalade mig till att klippa hellugg. och jag vet inte vad jag tycker om den, om jag är nöjd eller missnöjd. tar nog ett tag att vänja sig, och jag vet att jag kommer sakna min långa snelugg, men vi får se. först tänkte jag inte klippa för att alla andra har det, men alla andra har ju snelugg också. så va fan ;>

((hejdohejdo))

p.s. i love you.

vårat första kundpass idag. jag var n e r v ö s så in i helvete!! och det hade jag rätt till att vara. allting gick nämligen fel.. jag skulle göra en permanent (jag brukar aldrig ha svårt att rulla upp håret, men idag gick det bara inte) jag blev arg på mig själv, ledsen, och fick panik. visste inte vad jag skulle göra.. fick gå iväg en stund och ta mig samman, och då kom sofia när jag behövde någon som mest idag <3 jag är ofta stark, och jag klarar att stå på egna ben. men ibland behöver jag någon att luta mig emot.
 
och idag är den värsta dagen på denna månaden, den dagen som alla tjejer har en gång i månaden, och jag har känt ett stort behov utav choklad, en axel att luta mig emot, och bara ha någon där helt enkelt. och ikväll när jag var ensam så fick chokladen bli mitt sällskap och filmen 'p.s i love you' den var bra, och jag behövde se en sådan film nu.  jag vet inte om det är denna veckan eller om det är hösten, tiden då allting känns mörkt..

jag är rädd för att säga det, rädd för att visa hur mycket jag egentligen känner, öppna upp mig helt och verkligen släppa in dig. men det är dags att jag gör det nu, för du förtjänar det. och jag tror att det blir mycket bättre om jag gör det. jag är bara rädd, rädd för att bli sårad, för att vara ensam, och för att jag skulle sakna dig för mycket och det skulle gå fel. men man måste chansa för att vinna, och satsar man inte, kan man ju inte vinna. eller hur? det är dags att sluta vara rädd. jag är kär och jag föll för dig. igen.. <3

((hejdohejdo))

värmen är tillbaka.

måndag och det var skola igen, jag gillar skolan, jag gillar klassen! typ så ja.

  jag tror jag börjar bli sjuk, så istället för att dra till gymmet har jag beslutat mig för att bara vila och ligga och kolla på tv, tror jag behöver det. dock har jag ångest över att jag inte har tränat sen i torsdags på gymmet. känns inget vidare.
  och idag har jag varit hos världens bästa mormor och morfar <3 träffar dom inte så ofta längre nu när skolan och allt är, och jag saknar dom måste jag säga. var även en liten sväng hos min lilla bebis, kristall börjar bli en stor pojk nu :P 
 vi ska orientera i skolan imorgon (önska mig lycka till, det var ju trevligt att lära känna er alla, jag lär ju springa vilse och aldrig mer återvända) jag gillar inte att orinentera och jag gillar inte gympalärarn längre heller!

dock gillade jag gårdagen (a) jag har saknat närheten, jag har saknat värmen, jag har saknat alla pussar och alla kramar, jag har saknat att vakna upp ijämte dig, jag har saknat att kura ihop mig jämte dig, jag har saknat allting helt enkelt, men mest av allt har jag saknat dig <3

((hejdohejdo))