Min man kan.

 
Emil har lagt nytt innertak inne i blivande barnrummet. Det blev verkligen jättefint! Om två veckor så vet vi förhoppningsvis vem som är där inne i magen och då blir det kanske ny färg eller nya tapeter. Spännande! Men just nu är det ju mitt "klipprum" där jag klipper ibland och sminkar mig. Har haft allt överallt nu. Men när jag kom hem inatt så hade Emil ställt in allt som det var innan. Fast bättre och finare! Då var det nära tårar och graviditetshormonerna kändes verkligen av. Älskade man. 
 
 

Moster Anna

Igår kl 23:36 så blev jag moster till en söt liten pojk på 49 cm som vägde 3195g. Woho. Får nog åka och träffa dem ikväll. De åkte in i torsdags kl 7.30. Så det har varit långdraget. Men har hört att har man en smidig graviditet så brukar förlossningen vara värre och tvärtom? Kan ju alltid hoppas. Isf glider väl min unge ur..  
 
Mår fortfarande väldigt illa, spydde häromdagen igen. På jobbet såklart. Tycket synd om Emil också, som inte får någon middag typ. Visst så skulle han ju kunna laga själv, men det är lite min grej. Älskar att laga mat, men nu går det bara inte.. Ska försöka göra pulled pork till honom imorgon. När det är alla hjärtans dag och allt. Hans favoritmat. 

Vecka 16

Idag går vi in i vecka 16. Håller tummarna att mitt illamående ska försvinna snart. För de flesta går det ju över i v12. Men om det inte gör det, så säger de att det brukar släppa runt v16. Så jag hoppas det. Så jag slipper må illa hela graviditeten. Sen sist har jag iaf hunnit äta kyckling i currysås, men det var inte så gott som jag tänkt mig. Har även ätit rib's på Jenssns. Det var så jävla gott. Och jag åt massa. Utan att må illa. Men som sagt går det ganska bra att äta hämtmat eller ute. Då slipper jag tillaga det och känna matosen. Blir lite dyrt bara 😝
 
Ikväll stänger jag på jobbet, så ska sova lite snart tänkte jag. Så jag orkar vara vaken hela tiden. Sömntuta nr 1. Imorgon är jag ledig. Sen jobbar jag tisdag-fredag. Så imorgon blir en soffdag så jag orkar med det. 
 

Plötsligt händer det.

Idag har jag STEKT mat. Minns inte när jag gjorde det senast. Stekte schnitzel och gjorde klyftpotatis. Som jag både kunde tillaga och äta utan att faktiskt må illa. Vilken känsla! Till lunch åt jag dock bara en tallrik släta makaroner. Så illamåendet var inte bra innan idag. Får se om det börjar avta nu. Håller tummarna! 
 
En positiv sak med att vara gravid är att jag bryr mig verkligen inte om hur jag ser ut. Så länge jag kan minnas har man alltid tittat i spegeln och varit missnöjd över något. Nu tittar jag på min växande mage och är bara lycklig ❤️ Har ju gått ner 3 kg sen jag blev gravid, just för att jag mest äter frukt, yougurt och mackor. Och inte mycket lagad mat. Noll godis eller annat sött. Tänker  dock inte bli en sån som går upp 20kg och sen inte går ner det. Men för tillfället äter jag det som går att äta. Är väldigt sugen på rib's ifrån Jensens eller kinabuffe. Eller kyckling i currysås. Så länge jag slipper laga det och känna stekos. Haha. 
 
Igår hade vi ju 6 år. Fick blommor av min fina man ❤️

V.15

Igår gick vi in i v.15. Illamåendet är oförändrat. Alltså hela tiden. I helgen har jag varit väldigt trött. Har jobbat extra. Sover typ så fort jag får möjlighet. Men sova är ju alltid gött. Känner mig dock väldigt osocial och tråkig. Hoppas att det vänder snart. Läser om folk som brukar må underbart efter v.16. Hoppas innerligt det är så. Så man kan få vara så glad och lycklig som man egentligen är. Svårt att hålla humöret och orken på topp när man mår illa och knappt kan äta. 
 
Idag har jag och min man varit ett par i 6 år. Tiden har gått så fort, men ändå känns det som om det alltid varit vi. Kan inte tänka mig hur livet var innan vi träffades. Och nu ska vi äntligen bli föräldrar. Vad vi längtar! För varje "grej" i ens förhållande som händer. Typ flytta ihop, förlova sig, gifta sig, bli föräldrar så blir förhållandet verkligen starkare och bättre hela tiden. När man tror att det knappt kan bli bättre ;) Lycklig tjej helt enkelt! 
Bulan syns ganska ordentligt nu. Men jag älskar det! ❤️