questionmark?

Den enda och den alltid största frågan. Blond eller röd/orange??

Spegel, spegel på väggen där..

Nu har jag varit ledig sen i fredags, det har varit skönt och tiden har gått skitfort. Denna veckan jobbar jag alla dagar utom på torsdag, men jag vet att även jobbdagarna går fort.
I fredags så var det dags för fest, äntligen. Maskerad var temat. Jag var snövit. Emil klädde vi ut till en leopard kvinna och alla andra var diverse roliga grejer. Kolla på facebook för kort. Det var jag mot sjuttisen. Men sjuttisen segrade kan vi väl säga. Började snurra mycket tidigare än vanligt, och mycket mer. Haha, men ack vad kul jag hade. Så tack alla för en trevlig kväll! :)
I lördags var både jag och Emil dåliga, så vi började dagen med en flötig pizza som satt som ett smäck. Sedan var det soffläge heeeeela dagen och kvällen.
Igår så bestämde vi oss för att åka till Ullared, vid 07.00 så åkte vi. Köpte massa julsaker, lite julklappar och andra förnödenheter. Så nu är det julpyntat och fint här hemma :) Mysigt.

Nu har jag ätit pastagratäng. MUMS! Är det fel att säga att man tycker mest om sin egna mat?



where did the time go?

Jag minns när jag gick i skolan, då kände jag att jag inte hade tid till något. Tidiga morgonar och sena eftermiddar, äta, hinna träna, kanske plugga, umgås med folk och sen sova. Jobba varannan helg + lite till. Man kände att man inte räckte till, att det inte alltid fanns tid till att göra allt man ville. Då tänkte jag att det skulle bli skönt att sluta skolan och börja jobba. Då skulle jag få mer tid, trodde jag. Ack så fel jag hade. När jag är ledig jobbar alla andra och tvärtom. Fast jag tycker det är hur skönt som helst att kunna sova ut, träna på morgonen när ingen är där, och sen göra exakt vad jag vill. Jag saknar skolan och alla tjejerna, men, jag är jätteglad att jag har ett jobb som jag verkligen trivs med. Tid är något man får ta sig helt enkelt.

På tal om tid så har jag ganska ont om tid. Ska laga mat och sen göra min förvandling till Snövit. För ikväll är det maskerad. Och jag minns inte senast jag drack alkohol. Herregud alltså, vart tog party-anna vägen som svepte en hel sjuttis?? Hon är på G ikväll, så det så. BOTTEN UPP & SKÅL!!!

Phillyboy och jag för nästan exakt ett år sedan innan en 3:3 fest.


största snöpessimisten någonsin!

Jag gillar verkligen inte snön idag, speciellt inte när det är sånt här yrväder. Usch! Emil är i Jönköping och det känns inte bra att veta att han ska köra så långt i detta skitvädret.. <3 Bilen blir halvt igenfrusen när det är såhär. Kommer säkert inte komma in i bilen inatt när jag slutat jobba.. Usch fy och blä på snön!!! Är det någon som gillar snön??? Förutom du, Emma ;)

Idag har jag varit och tränat, äntligen! Tänt i pannan, så luktar rök nu, buhu. Det är mans göra enligt mig, men jag vill ju inte frysa. Och jag vet att Emil blir stolt när jag klarar tända själv ;) Just nu lagar jag köttgryta, det blir mums sen iallafall. Jobba idag och imorgon då, sen ledig tills måndag. Skönt. Jag känner mig bara dryg nu, så hejdå.


ointressant.se

Peppar peppar, ta i trä. Men jag tror jag börjar bli frisk. Äntligen! Både igår och idag har jag inte gjort ett skit innan jobbet, bara suttit i soffan. Kanske var det som behövdes? Hoppas på att kunna träna i dagarna. Ska även komma över godisberoendet, eller försöka iallafall.. Lycka till till mig själv!


“It has been said that we need just three things in life: Something to do, Something to look forward to And someone to love.”




fredagsmys!

dåligt: jag mår fortfarande inte bra, alltså får jag inte träna.
bra: jag köpte nytt löshår idag och har färgat mitt egna hår. äntligen!

annars har veckan mest bestått utav jobb och däremellan vila. har inhandlat lite fina saker till både hemmet och till mig själv. (ett par jeans, ett rouge och ett par as coola leopardbyxor, fast det är nog bara jag som tycker det, haha)

nu ska jag göra potatisgratäng och lövbiff till det, tills emil kommer hem. blir nog bara mys ikväll eftersom jag inte är pigg, imorgon jobbar jag till 16, sen ska vi på bio med andreas och eve :) trevligt!

 


antibiotika.. igen.

Yes, you heard me. Tror detta är min sjätte eller sjunde antibiotika kur, detta året!! Helt sjukt :o Nu är det iallafall bihålorna och öronen som är inflammerade. Igen. Fick en annan medicin nu, som ska bryta ner någon annan bakterie. Vi får hoppas att min nya doktor har mer rätt än den förra. Jobbade igår, jobbar idag, jobbar imorgon och på lördag. Jag är lagom seg och har ont i hela huvvet typ. Fan.

home sweet home.

Har fått lite kommentarer där folk skrivit och velat se kort på våran "lägenhet", dock bor vi ju i hus, men här kommer lite bilder. Bara att trycka upp.

sovrummet




tv-rummet


hallen


ena toaletten på nerevåningen


köket


min stökiga och icke färdiga garderob


andra toaletten på nerevåningen


toaletten på övervåningen


blivande sovrum


ute

LONDON.

Resan till London började i tisdags natt vid 01.20 när vi var tvugna att gå upp för att åka mot Göteborg, och den slutade i söndags typ vid 16.00 när vi kom hem.
Under den tiden har vi hunnit shoppa tills resväskorna var fulla, äta massa gott (speciellt munkar, pizza hut och subway-mackor) se på alla sevärdheter samtidigt som man går runt som en vilsen liten turist i en stad där det bor mer folk än i hela Sverige när man själv kommer från lilla Vrigstad, gått tills vi har fått träningsvärk, sovit i sängar som inte var sköna någonstans, träffat världens bästa Kajsa <3, varit på marknad, njutit av att bara vara hemifrån, fått lite hemlängtan, åkt tunnebana med tusen andra människor och halvt utvecklat klaustrofobi. Ja, ni fattar. Vi hade det iallafall jättebra och det var underbart att träffa Kajsa! :) Bilder finns på facebook för er som är intresserade.


Just nu sitter jag här med vitlök i varje öra, jag vet, låter knäppt. Men det har mormor sagt ska hjälpa om man vill undvika öroninflammation. För jag har ont i öronen, igen. Typ 6:e gången detta året?! Vägrar äta antibiotika igen.. Har bara gjort det nödvändigaste sen i måndags, typ jobbat varje dag och sett på alla dödligt vapen filmerna.