det närmar sig födelsedag..

1. En jumpsuit, och jag skiter i om det är "one piece" Kom över märkesnojjan när jag var 16
http://wearit.se/store_article.asp?kategori=20&ArtID=71205301&ord=1#)
2. Kakformar, så jag kan baka olika stora tårtor + våningstårtor
http://www.lyckasmedmat.se/product_info.php?products_id=971
ifall någon ville veta vad jag önskar mig ;)

skärpning anna.

Nu har det gått för längesen jag skrev, igen. Men jag har haft fullt upp som vanligt. Vad har hänt sen sist då? Jag har faktiskt varit på gymmet två gånger (!!) och det har gått bra. Tränade iofs bara väldigt lätt i kanske 30 minuter. Men det går åt rätt håll. Det bästa är att jag inte mådde sämre när jag tränade. Happyface! Träningsvärk, jag har saknat dig..

Det går framåt med renoveringen på övervåningen, i skrivade stund är det en som är och slipar ett golv, sen ska bara trappan slipas och målas och sen klart, typ ;) All skit ska bort osv, men det går åt rätt håll. Målade 5 dörrfoder och karmar i helgen. Träningsvärk igen ;) haha.

18 dagar tills vi får hämta Hulda :) Som jag längtar! Imorgon ska jag och Tina åka till Jönköping och kolla på bur. Lilla bebisen <3

Nu ska jag göra mig iordning, ska åka och fika med min finfina Elin och sen efter det ska jag jobba.

 


lilla hulda <3

Idag är det exakt en månad kvar tills vi får hämta hem lilla Hulda! Som jag längtar, ungefär som ett barn som väntar på tomten. Mamma och jag var och kollade på henne i söndags, Emil var sjuk så han kunde inte följa med. Tråkigt. Men det var hur underbart som helst att få se den lilla tjockisen. Min lilla bebis <3

 

 

Bilder (tryck för att förstora) på Emils födelsetårta och den exotiska planka som jag hade gjort. Så nu vet vi vem som kommer göra tårtor i fortsättningen ;) Så himla kul att baka, love it!!

lika överskattat som alltid.

Nu var det nytt år, 2012. Jag kommer ihåg när det skulle bli 2000 och jag var rädd att jorden skulle gå under. Tiden går fort, ibland alltför fort. Men nu får det gärna vara den 12 februari, för då får jag hämta lilla Hulda :D Lycka! Ska åka och kolla på henne på söndag.

Julafton har också hunnit att vara. Det var en bra jul tycker jag. Jag fick en symaskin, två bakböcker, Elsas hemliget, en leopard morgonrock, presentkort osv. Nöjd tjej!

Men till nyår då, kommer inte ha några löften. Känns så meninglöst när man förmodligen ändå inte kommer att hålla dem. Blir jag bara helt frisk så vet jag att jag kommer att bli träningsnarkoman igen. För kroppen skriker efter träning. Ska iallafall försöka sluta äta godis, mindre godis. För 97625154111455 gången ungefär...

Nähe, nu ska jag försöka vara duktig och se hur mycket jag orkar. Börjar med att slipa lite i trappan och sen klippa mormor. Finns det ork kvar så ska jag ta ner alla julgrejer nu, känns som om den tiden är förbi nu.


Jag och min symaskin :)

Ska bli kul att sy gardiner, kuddar osv till övervåningen.