mini-lov (:

lediga fre-tis :D jävligt skönt! åkte hem tidigare i igår, eftersom jag va sådär lite halvsjuk. gjorde bara nationella i matte (det gick nog bättre än förväntat hoppas jag) sen var de möte med festkommiteén. kändes som om det bara var jag som pratade :$ haha. basse & oscar med då. sen så kom mammi och hämtade mig. vi lämnade in mina skor till sko-makaren, sen köpte vi kyckling och godis *mmmm* sen ringde helena och frågade om vi skulle med till vetlanda. och det skulle vi. så jag, emma, mamma, helene & wilma åkte till vetlanda. mycket trevlig må jag säga :) jag hittade ett par gula jeans, värsta fräna tkr jag. haha. sen hämtade vi kajsa. så jag tillbringade kvällen med mina små älsklingar <3 vi skulle gått runt sjön, men kom bara till slättsjön, gick upp till lekparken och pratade gamla minnen. sen träffade vi tina, basse & några. det var skoj! och idag har jag typ inte gjort ett skit. man kan väl säga att jag typ är sjuk. halsen krånglar och näsan med. jobbigt värre. åt på kina idag i sävsjö, gott var det! sen har jag bara slöat! imorgon är det den 29:e april. alltså 2 år sen simon och jag blev tillsammans och självklart ska han komma hit <3 L Ä N G T A R !! sen på måndag är det valborg. och vad blir det då? - FEST :D wiie! om man borde försöka sova så man blir pigg tills imorgon/måndag? godnatt på er!

// Anna Jonsson Storck

"Varje person har sin egna personliga botten, och när den är nådd så är det svårt att ta sig upp igen."

image19


åt helvete.

idag känner jag bara en sak: åt helvete. jag har så grymt ont i nacken att jag inte kan röra mig typ :S det ömmar hela tiden och spännar. huvudet ska vi inte tala om.. fy fan, har så jävla ont att jag ska börjar lipa.. orkar inte med denna skiten mer! åkte hem tidigare ifrån skolan idag, likaså igår. jag klarar inte av det längre, de gör så ont hela tiden. sen har jag gått och blivit så grymt förkyld, kan knappt andas genom näsan, är helt slö, öm i hela kroppen. härligt att bli sjuk till helgen, valborg och allt ju. USCH! okej, jag kanske tycker synd om mig själv nu.. men jag mår fan inte bra :( bläää.. men fick iaf alla rätt på mitt biologi prov :D wiie. fast vi ska typ ha 4 till. hon skrev: du är duktig anna! bra jobbat! hihi, lite stolt blir man ju. fick också 63,5 av 75 på mitt kemi prov, så de blev ett VG+ jävligt skönt det, trodde jag bara skulle få G. på fredag har vi nationella i matte :O sista provet i de nu, gutt! egentligen borde jag vara hemma denna veckan, men jag kan fan inte det. imorgon har jag svenska redovisning och på fredag ska etik-arbetet in. tack och lov så blev jag färdig med det innan. emma kom hit med en skiva :) tack gumman <3 min klänning och mina skor har kommit idag med :D hihi. men nu ska jag gå och burra ner mig i min säng :D hehe.

// Anna Jonsson Storck


" don´t get mad, get even "

image18

<3

idag är det tisdag, dagarna går så grymt fort. var ju nyss helg.. åkte hem tidigare ifrån skolan idag för jag hade sån huvudvärk :S så hade typ bara 2 lektioner. men skönt att komma hem. pluggat en massa :S mindre kul. känns som om det är de ända jag gör nu för tiden. förlåt alla om jag är osocial, men jag måste kämpa tills slutet.. har varit och gymmat med. väldigt dumt av mig. huvudet bara dunkar, så ska snart gå och lägga och se på ugly betty och sen desprate housewifes. bättre tv-kväll kan de inte bli :P igår så var jag med simon :) vi var i vetlanda med hans mamma, för simon skulle handla lite. de blev jeans, shorts och skor. hehe, sen åt vi på en as god kina restaraung. *mumma* hihi- sen när vi kom hem färgade jag hans hår. jag tycker iaf att det blev fint :) sen så blev de massa mys, hihi. inte träffat han på as länge ju :( saknar han redan. haha. på söndag har vi varit tillsammans i 2 år <3 wiiie. men nu måste jag gå, så ha de najs!

// Anna Jonsson Storck



JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGONTING ANNAT!!! <3


image17

gymnasiefest ^^,

igår var det fredag,.så jävla skönt när man vaknar på fredagen och vet att det är sista skoldagen för veckan. dagen var rätt slapp, som alla andra fredagar brukar vara. hela veckan har varit slapp. gick bara hela dagen i måndags. annars har jag åkt hem tidigare. håltimma, tandläkaren och massa. sen på kvällen så gick jag till emma <3 hihi. sen så kom erik. vi åkte in till sävsjö. drog till milano och käkade pizza * världens godaste pizza måste jag säga * haha, de kände igen mig sen i torsdags. sen trodde dem att jag var 18 & äldre än emma * haha, stolt * men personligen så tkr jag att emma ser äldre ut.. sen så åkte vi ner till kultan då. kul att träffa en del man inte sett på ett tag :) och den första jag ser typ är simon <3 hihi. saknat han. men jag drog in med kajsa lite. hade en trevlig kväll :) hehe. kom hem vid 2 typ. så jag har vart helt seg hela dagen. och arg. men det beror ju på en person som har så dåligt morgon humör, och som alltid klagar på mig. men vi red iaf. gick mindre bra för mig. katla skulle la testa mig. hon stegrade och dummade sig typ. men ah, det blev ju ngn sur för... sen har vi vart hos mormor & morfar <3 tänkte pluggat idag.. men har så grymt ont i nacken så vet inte vad jag ska ta vägen :S:S imorgon ska jag iaf försöka plugga.. måste de.

// Anna Jonsson Storck


"Ha mod att vara den du är och tappa inte modet för att du är den du är. "


image16

borrat.

skolan idag var slaaaapp. först hade vi biologi, med ojan klang. haha, jag tycker faktiskt att hon är snäll :P sen dubbel lektion i historia med barbo. hade läxa tills idag, men den ska vi ta tills imorgon istället bara för att vissa inte hade övat. hatar när det blir så. har man läxa så har man. de får skylla sig själva om de inte pluggar.. eftersom jag skulle till tandläkaren tog jag 11.40 bussen. skönt som fan att komma hem :) när jag väl kom till tandläkaren fick jag vänta i en halvtimme, sen tog det över en timme. dem borrade och höll på. är fortfarande bedövad, känns as skumt. men jag har fått as ont i mina framtänder igen pga tandställningen.. uscha. tycker inte om att gå till tandläkarn, känns som om jag är dä jämt. och nu håller jag på med etik arbetet. måste göra klart det. sen har jag matte, historia och religion som jag ska öva på. trevlig kväll, haha. men ska nog gymma sen med.


// Anna Jonsson Storck


 

" it´s easier to fake a smile, then tell the whole world how you really feel."

ugly betty is the shiiiit!

yeaah, äntligen har det börjar igen :D det är ju bara så bra! wiiiie* och sen är det desprate housewifes. tisdagar är bästa tv-dagen, hehe. idag hade jag muntliga nationella i engelska. fick mvg ;D hihi. men på de andra gick de inte så bra. fick 8/10 på båda. fan om han sänker mitt betyg.. men ska kämpa som fan nu. känns som om vi har as mkt i skolan. idag hade vi tyska läxa, imorgon historia, på fredag relgion, religionsarbete nästa vecka, svenska redovsining nästa vecka, biologi läxa på måndag :S nationella i matten på torsdag med. gaah! att dom bara orkar.. men jag ska ge järnet ända till slutet, nu ska jag inte ge upp. bara att jag hatar en viss person i min klass. blir så arg jämt :S han tror ju fan att han är störst, bäst och vackrat. men sorry grabben, om du tror det har du fan en skruv lös. du är inte så perfekt som du tror! men tack och lov, så har jag ju ulle, paula & sofia. mina älsklingar <3 ska se på tv nu igen, sen ska jag plugga...

// Anna Jonsson Storck


" jag har så många frågor, men inga svar "

image15

nu vart det slut..

jao, sista dagen på påsklovet nu då. känns jävligt surt. har ju haft öroninflammation hela lovet så de kunde ju vart bättre :S har fortfarande ont, men jag knaprar i mig mina peniclin i väntan på att det ska bli bättre. har int gjort sådär över drivet mycket på lovet. bara haft allmänt skönt ändå. tänk att förra året var man på kanarieöarna :P saknar det.. idag har jag, tina & sandra typ cyklat 1,5 mil eller något. vi cyklade fel typ 2 ggr, haha. men det är ju så grymt skönt väder. inte klokt att det är sån här värme i mitten av april. får egentligen inte anstränga mig pga medicinen.. så nu mår jag inget vidare :S är yr och en massa. blääää.. ska bli lite kul med skolan imorgon ändå, typ träffa alla och så :P saknar ju min goa klass! och någon som jag verkligen saknar är simon.. men hoppas att vi kan vara snart! aja, ska se på oc nu! sen har jag lånat happy feet, göta kanal & göta kanal 2 utav sandra! ska se dem ikväll!


// Anna Jonsson Storck

" jag minns det som igår. "


fredag den 13:e

igår var det fredag den 13:e. kanske är lite töntig, men tror faktiskt att det är en otursdag.. fast igår vet jag inte om det var de? kajsa kom hit iaf då :) vi hyrde the grudge 2. och vågade knappt titta på den. så vi ringde hit några ;) haha. men den var inte såå läskig ändå. tycker inte om dom där kineserna, haha. somnade typ efter 3. gosh vad trött jag var, och idag med. men idag har iaf mamma och pappa kommit hem. har inte träffat dom än, men det får jag la göra imorgon på morgonen. har varit hos basse ikväll. typ grillfest eller vad man ska kalla det :P och jag var grillmästare ;) haha. gick faktiskt bra. men det var la helt okej! ska sova nu tror jag.. sista dagen på lovet imorgon, sjukt att det gått så fort.. :(

// Anna Jonsson Storck.


" jag har en klump i magen, den är fylld av tomhet."

doris är galen.

idag har jag varit hundvakt. eller jag är det fortfarande. igen. tycker jag är jävligt snäll som är hemma och har henne. inte för att det är så tacksamt, men ändå. idag har vi iaf ätit ute hos mormor & morfar. seriöst så tror jag att jag har gått upp i vikt dessa dagar, haha. har ätit så mycket där ute. ska dit imorgon med, haha. sen på lördag kommer mamma och pappa hem, äntligen. saknar faktiskt dom. men idag kom emma hit :) gullig som hon va! vi har haft jätte kul tycker jag! eller hur baby? pratat och haft skoj :) gick upp med doris till statoil, fan vad fjantig hon va. fick typ bära henne halva vägen. men sen när vi var hemma fick hon damp. helt jävla crazy. emma & jag tänkte gå på upptäcksfärd, men vi ändrade oss rätt fort. sen spelade vi the sims på mitt ps2. men det sög. sen skulle hon hem. vi är för töntiga asså.. * glädjetårar * hahaha! TACK FÖR DENNA DAG EMMA <3 ska se på tv nu, sen ska jag och doran-doran sova - höhö.

// Anna Jonsson Storck


"Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben. "








simon <3

öroninflammation.

igår var jag hos doktorn för att kolla mina öron, har haft ont i typ en vecka. och jag hade öroninflammation, men nu har jag fått pencilin. så de ska la snart gå över :) typiskt att få de över lovet. har as ont nu :S igår var jag iaf med emma & kajsa :) vi lagade mat. eller jag gjorde de, haha. men det blev kyckling med currysås, ris och wokat. sen till efterätt blev det maräng-sviss *mumma* hehe. idag jobbar tina till kl.00. så jag får vara hemma och vakta doris. har hållt på lite med mitt religionsarbete nu med. så jävla jobbigt.. känns som om han kräver så mycket och jag måste verkligen få mvg på detta.. men vi får se. måste nog hålla på med det imorgon också, men hoppas att jag ska vara med simon också.. sen ska vi äta hos mormor & morfar med, som vanligt :P haha.

// Anna Jonsson Storck


" varför fejka ett leende om man inte är lycklig? "

har ni fest eller? JAA :D

i lördags så åkte mamma och pappa till turkiet då. syster och jag var ute och åt påskmiddag hos mormor & morfar. sen när jag kom hem duschade jag och gjorde mig iordning. låste lite dörrar dit folk inte skulle gå. och sen kom emma :) vi fixade lite och så, hehe. då skulle emma in i ett rum där jag låst ( jag trodde inte jag hade de ) så vi fick inte upp dörren. den hade tydligen gått i baklås eller något. så vi hämtade en ko-fot och avreagerade oss en aning. sen kom basse och alla, de hjälpte oss med dörren. vi fick bryta upp den :P haha, men det var det enda som gick sönder. sen kom allt annat folk :) var nog närmare 25-30 personer som mest. men jag hade grymt kul :D haha. " två annor på toaletten, haha " du är för härlig gumman! alla verkade ha kul och så, men vissa fick i sig för mkt.. sen på kvällen kom simon hit, för tina hämtade honom. saknat han ju. de flesta gick tidigt, men några var kvar. jag hade iaf jävligt kul :) hehe. sen igår då så var vi helt döda när vi vaknade. kajsa pch simon sov ju här.. tog de bara lugnt på morgonen, sen så körde vi hem simon. och efter det åkte jag, tina & kajsa ut till mormor och morfar och åt middag & åt tårta, för min morfar fyllde år :) grattis! men det var mumma! kajsa hjälpte mig att städa lite. det var ju en hel del :S men de gick, haha. sen slöade vi bara! hon sov här tills inatt med. och idag är jag hundvakt för tina är i sthlm och kör på mathias & några. men emma är här nu, har ätit tacos :) hehe. och snart ska vi baka negerbollar, mmmm* men ha de brao ;)

// Anna Jonsson Storck


" Det blir aldrig som man har tänkt sig. "


emma & kajsa <3

idag har jag varit med emma & kajsa, hihi. en mycket trevlig dag/kväll tycker jag iaf. längesen alla vi var nu, jävligt tråkigt tkr jag. men nu får vi skärpa oss! när kajsa kom var vi godis sugna.. så vi gick upp till statoil. fast de blev milkshake, sugis-glass och chips :P " ska du ha dig ett sug eller? ;) haha. men det var mumma! imorgon åker mamma och pappa bort, de ska till turkiet i en vecka. kommer nog faktiskt sakna dom.. men hoppas att det blir en kul kväll imorgon :D yeaaaah! och hoppas verkligen att jag ska vara med simon på söndag, saknar han så grymt mkt.. men men. ska till mormor och morfar imorgon med och äta påskmiddag, hihi. men hare naaaaaaaaaaaajs-fågelbajs!


// Anna Jonsson Storck



" never say that you do, if you don´t "

image14
emma och jag påvägs till statoil, kajsa som är fotograf. foppa-tofflor, mjukis byxor & skinnjacka, haha, ser jävligt udda ut.


tusen tankar..

idag är jag glad, men ändå inte. hade kemi prov idag och det gick inte som jag tänkt mig.. hoppas verkligen att jag får ett VG så att hon inte sänker mig.. jävla skit, jag som hade chans på ett MVG. jag kunde verkligen inte plugga igår, kunde inte koncentrera mig överhuvudtaget. satt och tänkte på tusen andra saker. men satt hela tiden och intalade mig att skolan är viktigare, för de gäller ju faktiskt ens framtid. historian var la ingen höjdare det heller. men jag har iaf mitt MVG :D skönt det! matten ska vi inte ens prata om, men är iaf godkänd..känns som om det går sämre för mig nu :S men vi fick preliminärbeskeden.. and guess what?  jag är antagen till frisör i nässjö :D *hoppar runt * är as glad verkligen! men som sagt så är det ju bara preliminärt, så ska inte hoppas för mkt. saker kan ändras.. åkte hem tidigare idag för vi hade skoljoggen och jag hade så ont i huvudet och var bara allmänt hängig.. har gymmat idag med, sen solade jag med emma, vi gick typ runt sjön :P haha. inte för att de underlättade för huvudvärken.. har as ont nu, känner mig inte riktigt frisk.. vill inte bli sjuk nu ju. lov snart och allt :D party party, wiie!  måste bara säga att jag älskar alla mina underbara kompisar som alltid finns där för mig, ni är bäst! och grattis paula :) hihi.

// Anna Jonsson Storck


" allt är som vanligt, men ingenting är som förut "


29 april 2005, jag älskar dig <3

tråkigt..

har suttit och pluggat kemi sen jag kom hem typ :S så jävla segt.. så nu ska jag se på simpsons! och sen ska jag äta scones!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun., ( efter att jag blivit röd )
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. ( ibland kanske )
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[/] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ?lol? i en riktig diskussion.
[/] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. ( kan la hända )
[ ] Jag har pissat på mej av skratt. (och bajsat)
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[/ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. räknas halsmandlarna? haha
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag... typ
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center... (vad fan är det?)
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date. (HAHA)
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. ( har från mitt nuvarande )

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 50 CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det (tvivlar starkt på de)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik. jag var bra på matematik innan vi fick stfean
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.

jaha..

måndag igen då.. veckorna går för fort nu tycker jag! i fredags gjorde jag i princip ingenting, tränade och så bara. i lördags så åkte jag, emma, hanna & ewe till nässjö. jag hade iaf kul, men de kunde varit roligare. kom hem lite väl sent tycker jag. var as trött :O igår så tränade jag igen och så pluggade jag kemi med :O tråkigt värre.. men nu ska jag iaf gå till skolan! bara 4 dagar denna veckan.. sen är de lov :D wiiie!


// Anna Jonsson Storck


 


jag älskar verkligen dig, hoppas du förstår det <3

image13
innan nässjö.