the final week.

imorgon är det öl-brännboll, sista fika med lärarna, fixa sakerna till flaket som gäller.
onsdag ska jag göra mina naglar + sola sista gången.
torsdag är det bal. Ca. 16.00 i parken och 18.30 på mattan. KOM!
fredag blir det nog mest deg, och hjälpa mamma med allt.
lördag är den efterlängtade studenten!!! springer ut 13.00 och räknar med att vara hemma 16.00. VÄLKOMNA!

Helgen var toppen. Shopping + bio i fredags med fina tjejer. Bal i lördags i Sävsjö (bilder finns på fejjan) och sandsjöbaden igår. Mysig och trevlig helg.

NU RÄKNAR JAG MED ATT ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA KOMMER PÅ BÅDE BAL OCH STUDENT!! ANNARS BLIR JAG FAN BESVIKEN OCH SUR, SÅ DET SÅ!

.


extra glad tjej.

Lite extra glad idag för..
-Jossan har fixat flak, äntligen, så jävla gött att det är klart nu.
-Vi fick ledigt imorgon från skolan.
-Imorgon blir det shopping, mat och Sex and the City 2 i Jönköping med finfina tjejer.
-På lördag är det bal i Sävsjö.
-På söndag blir det Sandsjöbaden med Emils föräldrar.

"Om en vecka är balen och nästa lördag tar jag studenten"

Känns så sjukt att säga, men ack så härligt. Vilken lättnad, vilken lycka.

VEM VILL GÅ I ETTAN NU? INGEN INGEN. VEM VILL GÅ I TVÅAN NU? INGEN INGEN ALLS!! WÖWÖWÖÖÖ :D


going red and long.

Igår hade vi egen hårvård, det var minst sagt på tiden. Jag blev lite mörkare och lite rödare, blir nog perfekt nu till balen. Även fixat löshåret, och det passade skitbra. Nöjd tjej. Så igår kan vi väl säga att jag ångrade mig ordentligt att jag klippte av ena sidan...

Idag har vi studiedag och jag tänker utnämna mig själv till dagens hurtbulle. Gick upp vid 8 och gick runt sjön med syrran, som förövrigt var snäll. Varför är du inte alltid det??? Har nu städat hela nerevåningen, så mamma kommer bli glad, tvättar som en galning och ska nu städa mitt egna rum. Sen ska jag till mormor och prova klänningen med skorna, ber till Gud att jag inte gått upp/ner i vikt.. Sen ska jag nog träna om jag slutar snora..

en styck kladdig tjej och en nöjd tjej.





finally.

Imorgon ska vi ha egen hårvård och jag kan knappt beskriva hur mycket jag längtar!! Har gått och mått dåligt över min utväxt i tre veckor nu och de sista dagar har varit hemska. Blä. Men imorgon ska det bli fint igen :)

RÄKNAR NER DAGARNA TILL FRIHET!!!!

hej då salongen.

Idag var sista dagen jag hade APU på salongen. Blandade känslor måste jag säga. Kommer nog kännas om ett tag. Idag skulle jag även varit påväg till ajja nuppa, höhö. Hade ju varit kul, men jag är glad att jag stannade hemma.

Nu ska jag kurrera mig, har blivit sjuk igen. Ska trycka i mig tonvis av glass och ändå hoppas att balklänningen kommer passa om 13 dagar!!! Jag hatar att bli sjuk jämt. Vad är felet liksom?




countdown.

Det är så himla mycket som händer nu. Jag är egentligen inte stressad, fast ändå känns det som om jag ska få en panikångestattack vilken sekund som helst. Kanske är det separationsångesten från klassen som börjar komma? Jag har längtat länge nu, men när jag tänker efter kommer det kännas konstigt att inte gå upp tidigt för att gå till skolan jämt. Att inte få gå dit och prata skit med tjejerna, att inte bli sur på lärarna, att inte längta hem och hoppas man får sluta tidigare. 14 dagar till balen och 16 dagar till studenten. SJUKT!

I måndags var det iallafall 3:3 fest här i lilla Vrigstad. Vi började hemma hos Philip och jag hade faktiskt väldigt kul, sen när vi kom till Värdshuset så blev det sådär. Men som vanligt var det kul att träffa alla gamla kompisar. Kompledig på tisdagen, vilket var perfekt. Dock var inte dagen så perfekt, mådde inte toppen. Men tänk vad lite pommes och sås kan göra ;) + världens bästa pojkvän!


Igår var vi i Göteborg med klassen + tvåorna. Vi var på "studiebesök" på Grazette och sen fick vi lite tips, idéer och info om kommande mode. Lika spännande som vanligt! Sen var det dags att ta fram den stora plånboken. Dock köpte jag inte så mycket. Alltid så när man tänkt shoppa loss. Köpte iaf balskor + hårsmycke, en klänning och typ 6 ringar. Hade skitkul på bussresan faktiskt. Gudars vad jag kommer sakna mina tjejer.. Alla dessa skrattattacker.

Tycker det är himla synd att folk snackar skit om personer de inte känner och som om de inte vet någonting om. Att människor alltid ska få så konstiga uppfattningar om varandra.. Jag förstår inte varför? Även synd att folk ibland tror att man skriver om dem, fast man egentligen inte gör det.



Bilder sen 3:3 festen och sen Göteborg!



party like there's no tomorrow.

Fest på en måndag, hur gött är inte det? Jag är så sjukt taggad. Fick MVG på mitt 80-tals arbete, MVG i långhårsuppsättningar och VG på projektarbetet. Nu är det inget kvar, det är inte långt kvar!! Nöjd tjej. Nöjd tjej som ska fira genom att korka upp flaskan och leta efter botten.

inviger mina paljettshorts!




heartbroken.

Det värsta som finns är att se den man håller kärast må dåligt. Man känner sig otillräcklig, fastän man vet att personen i fråga mår bättre av ens närhet. Det är då ens styrka sätts på prov, vilket min verkligen gör nu.

positiva anna!

Idag tror jag inte att jag har något negativt att säga, bara positiva saker faktiskt.
- hade sovmorgon idag till 10 och jag sov skönast ever, typ.
- har lämnat in allt på hantverket.
- är klar med mitt kultur och stilhistoria arbete.
- poolparty på värdshuset på måndag!!!
- kompledig på tisdag, vilket blev perfekt med tanke på måndag.
- lååångledig nu och ingen skola förens måndag och inget jobb förens nästa helg.
- ska till göteborg med klassen på onsdag.
- idag har vi våran sista idrottslektion, någonsin, kanske tillochmed sista onsdagen i skolan (?)
- ska göra mina naglar idag.
- ska även hänga med världens bästa kajsa!

nu ska jag åka iväg i den mörkblå faran till skolan, hejhej!

projektarbetesdag.

Extra kul att vara i skolan mellan typ 8-20 igår. Men nu är iallafall skiten klar och rapporten är skriven. Nu ska jag bara starta tankeverksamheten och skriva en MVG-arbete om det glada 80-talet. Puh.
Är lagom trött efter igår + att jag simmat 50 längder med Kajsabajsa och mamma. Trots tröttheten gick det toppen idag i skolan, ska lämna in en docka till sen är jag klar med allt. ALLT! 30 dagar kvar...

Förstår inte varför folk inte kan komma på något eget. Tycker du att jag är så intressant?

tilda, sofia, jossan, jag & hilma.

<3


look of today.

Min klädstång håller på att kapitulera, så jag har ett litet problem. Rensa allting eller köpa en till stång? En ny stång ligger nog högst upp på listan.


lugnet före stormen.

Jag hade en trevlig helg. Fredagen bestod utav alkohol och chill hos Claes. Lördagen innehöll taco, finfina tjejer, spa-bad och massa prat, igår myste jag mest + tränade. Så tack alla för en bra helg :)

Denna veckan går jag i skolan fyra dagar (varav en är en heldag) jobbar fyra dagar och har apu en dag. Sen ska jag hinna plugga ganska mycket & träna. Så jag säger; Hej nolifer. Men det är bara att bita ihop, sen blir det lugnt. Åh jag längtar.

Nu ska jag skriva om 80-talet, woho. Fick förövrigt MVG på en redovisning idag som inte ens var förberedd. Det kallar jag flyt.