regn, regn, regn..

Jag hatar när det regnar, man blir så deprimerad. Och jag vill inte bli det, inte ännu mer. Allt känns bara så otroligt jobbigt. Vad fan, det är sommarlov. Det ska inte regna, det ska vara skinade sol och man ska må toppen! Lättare sagt än gjort..

Trodde inte att jag skulle ta det såhär hårt, i torsdags verkade det vara det enda rätta. Men inte efteråt.. Jag har tänkt på dig 24 timmar om dygnet ( iofs brukar jag det, men ändå ) Jag kommer verkligen sakna dig.. Alla minnen vi har tillsammans <3 Vi hade alltid så kul, du gjorde mig alltid så glad. Men de tiderna är förbi.. Vi kunde kanske inte gjort något åt det, vem vet? Men hade vi kanske kämpat så..

Igår jobbade jag då, det är för jävla segt nu.. Med tanke på omständigheterna. Efter jobbet så åkte jag, Emma, mamma & Helena till Nässjö. Helena skulle tatuera sig, och jag skulle pierca mig :D Emma fick en impuls och gjorde naveln.. Men alla var vi mycket nöjda :D Sen gick Emma och jag på stan lite. Hittade en fin skjorta :D Hehe. Men måste spara mina pengar nu.. Sen efter Nässjö så var jag med Emma. Tack för att du gjorde mig på bättre humör, mådde verkligen bättre <3 Vet inte vad jag skulle göra utan dig..

Idag är en sån där jobbig dag, allt känns bara skit. Jag orkar inte ha en sådan dag nu.. När jag är själv är det värst.. Folk säger att man kommer över det.. Och det är väl klart att man gör det, men frågan är hur lång tid det tar? Tänk er själva att ha en person vid er sida i över 2 år som ni verkligen älskar, sen finns inte personen där mer..

Aja, nu ska jag gå och göras något vettigt iaf. Ni får ha det så bra!

// Anna Jonsson Storck


" det finns inget som heter föralltid "


image39
piercingen ^^

tack för denna tid.

att någonting så bra, kunde bli så dåligt. det är det enda jag inte förstår.
jag vet att det inte varit bra på senaste tiden, men ändå så gick jag och intalade mig själv att det var det.
jag intalade mig själv att allting skulle bli bra igen,
men dum i huvudet som jag är så borde jag insett att jag hade fel.
jag klarar inte av att komma i andra hand.
vi hade helt enkelt inte tid för varandra,
hade vi försökt hade vi nog klarat det.
men det är inget som man vet..
det har jag insett nu, det går inte att hålla kvar vid det förflutna.
man måste leva i nuet, det funkar inte annars..
det var nog lika bra såhär. men allt känns så konstigt.
så himla overkligt.. att aldrig mer få pussa dig, krama dig, hålla dig i handen, mysa med dig.
ja,. precis allt. det känns konstigt..
jag visste inte att våran sista kyss var igår,
herregud asså.. det är sjukt
2 år och 2 månader, vi står varandra så himla nära, känner varandra utan och innan.
jag hoppas och tror att det kommer va så ändå.
för jag kommer aldrig glömma dig.
du visade mig var riktig kärlek var.
att vara riktigt lycklig men samtidigt också att veta hur det är att förlora den som står en närmast hjärat.
du var mitt allt, det vet du.
men man ska aldrig göra någon till sitt allt, för när de försvinner har man inget.
det har jag lärt mig nu.
visst, vi är bara 16-17.. hade inte förväntat mig att vi skulle sitta i rullstol tsm och bli gamla.
men jag trodde inte det skulle sluta såhär.
2 år är en jävligt lång tid, speciellt i denna åldern.
du har betytt så himla mycket för mig, jag har verkligen älskat dig!
och du kommer alltid vara speciell för mig, det vet du simon.
det känns så skönt att vi pratade ut om allt..
minnerna med dig glömmer jag aldrig för vi har gått igenom så himla mycket, du&jag!

Det finns saker man aldrig kan glömma,
det finns känslor man inte kan gömma,
det finns minnen som aldrig försvinner,
hur många tårar som än rinner.


Tack till alla kompisar som finns där, skulle inte klara mig utan er <3

:'(

ÅT HELVETE MED ALLTING FAAN! JAG PALLAR INTE MER!!!!!

midsommar :D

om vi säger såhär ; en helt lyckad kväll! tack allihopa som gjorde min midsommar så underbar :D jag trodde att det skulle bli kul, men inte så kul!
 lyckad förfest hemma hos hjalle, gick dit vid 17.00 och började dricka tequila och köra öl-spelet, så alla vart lagom goa :P sen fick basse för sig att han ville klippa sig, så rakapparaten åkte fram. först blev det typ 1,5 cm, men han ville ha kortare. fast det gick inte, så vi rakade av honom allt. kändes lite dumt, men det var hans idé. vid 19.00 tiden gick vi till daniel!
  lyckad fest hemma hos daniel, alla var allmänt goa & glada :D ni är för härliga hela gänget ^^ kommer komma bilder på
http://storcken.bilddagboken.se/ så kolla där! tiden gick så himla fort. men som sagt, de säger ju att tiden går fort när man har roligt :D och jag hade grymt skoj! klippte robert med, men han blev inte lika snaggad som skinny :P haha. klipp inte om du inte är nykter! en del började gå hem, och jag typ bara " va fan, går alla hem för? klockan är ju typ bara 00.00 " och då var visst klockan typ 03.00 :P haha, snacka om dålig tidsuppfattning, men trodde inte den var så mycket.
  lyckad efterfest hos hjalle, drog dit efter 03.00 när han hade piggnat till. vi badade bastu och hade det trevligt :) kunde nog knappt blivit en bättre midsommar. kajsa och jag var hemma vid 05.00, men vi var inte trötta :P
  visst, lite minnesluckor har man väl fått.. och idag mådde man väl inte perfekt, men det är det värt :P förlåt om jag skämde ut mig igår, men det bjuder vi på!
  och idag så har jag sovit en hel del, är as trött. men ska till emma om en stund :) <3

en vecka har gått nu då. jobbade ifrån måndag-torsdag. det är väl rätt kul, men lönen är inte den bästa. man tänker typ " jaha, detta slavgöra gör jag för 40 kr/h " illa asså. men bara en vecka kvar nu, skönt det!
  i måndags var vi i jkpg :) jag, tina och sandra. jag köpte två klänningar, ett par skor och ett par hängslejeans!
  i tisdags var jag med simon :) <3 han är för söt asså!
  i onsdags så var jag och emma på pirates of the caribean - vid världens ände! den var grymt bra, lite för lång bara.
  i torsdags så var jag hos kiropraktorn och tog det lugnt. det var en seg dag, min data funkade inte, min mobil funkade inte, min tv gick sönder pga åskan :S snacka om att jag vart sur!!!

// Anna Jonsson Storck, längtar tills fredag ;D wiiiie! ^^


" Ibland behöver man höra vissa saker, för att verkligen förstå. Nu förstår jag hur mycket du betyder för mig. "

image38
hampus, basse, gerad, kajsa & jag! förferre ^^

blandade känslor
Ja, egentligen vet jag inte vad jag ska skriva? Jag har så mycket tankar, känslor och ord som bara vill komma ut. Men det är för mycket. Jag vet inte vad jag ska börja. Allt borde kännas bra nu, men på något sätt så gör det inte det.
  I torsdags så slutade vi skolan då. Inte världens bästa väder, men det gick ändå. Det var en väldigt fin avslutning. Vi samlades hela klassen och sa hej då. Körde någon slags gruppkram, alla gick runt och kramade alla. Jag vill inte släppa taget om min klass. Vissa stunder har man verkligen inte gillat den, men nu de senaste månaderna så har alla varit helt underbara <3
  Klassresan, avslutningsfesten, avslutningskorten, skolavslutningen.. Det är minnen det, jag kommer aldrig glömma er 9B!
  Tårarna var nära, men jag lyckades hålla tbx allt. Jag är för känslomässig nu för tiden. Men det är la inte så konstigt. Mycket som händer på en gång.
  Man kommer tappa så himla många, men samtidigt träffa nya. Som sagt, det är blandade känslor. Orkar inte skriva om detta mer, kanske låter töntigt.. Men tårarna är nära. 
  Betygen blev bättre än vad jag trott, fick typ värsta chocken. 305 :D Blev så jävla glad! Nu ser det ljusare ut. Allt slit gav utdelning. Det var det värt!
  På kvällen sen så var vi vid slättsjön och festade. Det var väldigt trevligt :) Men jag skämde la ut mig en aning, men vad fan. Man ska bjuda på sig själv.
  Kajsa och Ewe sov här sen. Ewe åkte hem på morgonen, men Kajsa stannade hela dagen. Vi kollde på film och hade allmänt trevligt.
 Sen igår så var jag med Emma :) Vi gjorde tacos och så *mumma* Skulle sett på film, men vi orkade inte, Pratade och hade allmänt kul istället <3 Hon är bäst, så det så.
  Och idag har jag typ inte gjort ett skit. Tränat en himla massa, är helt yr nu. Men ska vila en stund, sen ska jag sova. Börjar ju jobba imorgon, får se hur det blir.
  Blir kanske en stressig vecka, jobbet, tandläkarn, kiropraktorn, träna, kompisar, sen måste jag va med Simon innan han åker till Öland.

// Anna Jonsson Storck


Det finns så mycket saker som jag vill säga,
men jag kan inte uttrycka mina känslor i ord.
För de är alldeles för starka.
Jag önskar att jag kunde, men jag kan inte.
Det enda jag kan säga är att jag verkligen älskar dig,
och det kommer jag förmodligen alltid göra <3


image36
mina tjejer <3 kommer sakna er till max!

image37
underbara 9B

avslutningsfest :D

Gokväll allihopa!



I måndags hade vi då våran avslutningsfest. Vi i festkommiteen skulle vara där redan vid 16.00 för att göra iordning. Vi tyckte alla att det var för lång tid, eftersom vi inte gjorde något. Så Julia lockade mitt hår och lite :) Sen vid 19.00 kom alla. Alla var jätte fina verkligen!
  Jag var riktigt nervös eftersom Dennis och jag var värdpar. Men oblyg som jag är så gick det bra ändå, haha. Det var bara att ställa sig på scenen att tjöta. Orka bry sig om vad alla tycker. Vi hade massa skoj nomineringar och lite. Blev nominerad till Årets blondin. Men Belmina vann, hon tror att jorden är 2007 år gammal *HAHA*
  Senare på kvällen blev det disco. Okej, DJ:n sööööög getballe! Men vissa låtar var rätt goa! ALLA dansade, verkligen alla. Det var det som var så jävla kul! Jag dansade nog mest på scenen, haha. Shake some ass lixom! Många ifrån 9B där uppe, men vi är ju goast ;) Som sagt, folk får tycka vad de vill. Jag hade så grymt jävla kul och det hade nog de flesta :S Otroligt lyckad kväll allihopa! Tack för allt <3 Roligast var ju när jag shakade emot BG, HAHA! Han är ju för rolig! Alla är helt underbara <3
  När allt var slut så drog en del ner till campingen, alla var allmänt goa :) haha. Kom la hem vid 02.30, så var jag lagom trött och hade huvudvärk.
  Igår skulle vi till skolan då :S Behövde egentligen inte. Men vi var tvungna att göra med filmen. Inte så jävla skoj att gå till skolan dagen efter. Men solbrillorna på, sen så var det lugnt ;) Eller hur, Fia? Vi var fan segare än segast! När vi kom till skolan upptäckte vi att filmen var inte sparad :S Över 4 timmars arbete borta! Så vi gjorde allt på typ 2. Snacka om effektiva :P Haha!
  Efter skolan så åkte jag till Simon <3 Han är för mysig alltså! Har saknat honom så otroligt mycket. Han fick sin present med :) Hoppas han tyckte om den!
  Idag har vi varit vid campingen hela dagen. Har inte så mycket att säga egentligen. "Sista dagen" med gänget kan man väl säga. Har haft jätte trevligt. Badat, solat och så. Det var soligare än vad jag trodde. Jag ser ut som en jävla kräfta asså :S Jävligt snyggt till skolavslutningen.. NOT! Men vi får se hur jag ser ut imorgon ^^ Haha!


// Anna Jonsson Storck





Detta läste vi ifrån 9B upp (skriven av mig) :

Ja, här var det egentligen meningen att vi skulle ha sjungit en sång. Men eftersom alla tjejer alltid få göra allting, så bad vi killar för omväxlings skull om en ynka sak.   Men som vanligt var det ingen som tog tummen ur röven och gjorde något. Tyvärr killar, inget illa menat. Men det är faktiskt sant.  Så vi slängde ihop något utav av dikt kan vi väl kalla det, om vårat kära 9B.  Först och främst vill vi tacka alla lärare för att ni har stått ut med oss under dessa 3 år, vissa blev mer långvarigare än andra. Man undrar vad det kan bero på? Så hemska kan vi inte ha varit, eller? Men vi har ju faktiskt stått ur med er också.   Våran klass har ju eller rättare sagt är hel-go om man säger så. Tror inte att någon klass har sån bra sammanhållning eller har så otroligt kul tillsammans som vi i 9B har.  Ibland har det varit sura miner, eller iaf på vissa av våra idrottslektioner. Men det är ju för att alla är tävlingsmänniskor och ingen av oss gillar att förlora.   Det såg vi ju bara på volleybollturneringen, vi sopade banan med allihopa! Likaså när vi spelade laserdome på skolresan, alla var taggade till tusen och det andra laget hade ingen chans! Snacka om teamwork!   På tal om skolresan, det var nog den bästa helgen på länge för många. Vi skrattade så vi fick ont i magen och tills tårarna rann. Där var det inga sura miner! Varför skulle man ha det när man är tillsammans med världens bästa klass? Vi är ju rätt fula också eller så, haha. Eller vad säger du, Fia? Missuppfattning som skedde på skolresan.  Men nu är det slut, nu skiljs vi åt. På torsdag tror jag att det kommer komma en hel del tårar.. Alla stunder, alla skratt, alla minnen, det kommer vara det enda vi kommer ha kvar ifrån 9B, och det kommer vi att bevara i hjärtat.   Jag läser nästan detta med tårar i ögonen, men vi kunde fan inte ha haft en bättre klass! Rätta mig om jag har fel.   Alla pratar med alla, och jag vet att alla kommer att sakna varandra, så är det bara. Även om vissa inte vill erkänna det.   Men tack för denna underbara tid, alla minnen kommer vi har med oss länge.   Men nu är det dags för oss att bege oss ut i vuxenvärlden. Och man undrar ju ibland hur det ska gå? Bara för att vi slutar högstadiet, så förväntar sig folk att man ska bli vuxen över en dag. Men nej, vi kommer inte att bli det. Så låt och ha våran sjuka humor, våra halvtöntiga kommentarer och vara allmänt barnsliga så länge vi vill, precis så som 9B är.   Våra lärare har nog försökt att förbereda oss, och vissa har lyckats mer än andra. Men jag tror ändå inte att vi är riktigt mogna för detta än. Att tänka på framtiden just nu känns bara jobbigt, vi vill alla leva i nuet och ha ett underbart sommarlov!   Men som sagt, tack allihopa för allt! Och ett extra stort tack till Per och Veronica för att ni varit så himla underbara! Vi kommer sakna er!   Detta var allt ifrån 9B!





 

image35
jag innan avslutningsfesten ( hade ju självklart andra kläder )

första doppet ^^

ännu en helg har gått. i fredags åkte jag hem tidigt ifrån skolan. orka vara kvar när vi ändå inte gör något. sen kom andreas och vigge hit. jag klippte vigge :P hehe, försökskanin! på kvällen var jag med emma och kajsa :) <3 mina små flickor! vi blev strömlösa.. jävla idiot säger jag bara som kör in i ett elskåp. sen kom nötterna. igår så var jag hos mormor och morfar en sväng, sen på kvällen var jag med kajsa :) var med några. hade det trevligt :) var på lite dåligt humör bara.. förlåt för det. och idag har jag inte gjort så mycket, varit hos mormor och morfar. var och gymmade innan med, men det är ju för jävla varmt så vi drog ner och badade. det var rätt skönt, bara att man blev i puttad. men iaf ^^  helt sjukt hur varmt det har blivit. vi svenskar är inte vana vid denna negervärmen, haha. imorgon är det avslutningsfest. börjar bli nervös.. dennis och jag är ju värdpar som sagt. men det ska nog gå bra :)

// Anna Jonsson Storck


" Ibland dyker det upp saker som skakar om hela ens värld "

image34

en av de bästa helgerna någonsin :D

längesen jag skrev här nu då. men till helgen.. i fredags så bärde det av till gbg :D åkte tog ifrån nässjö. alla var ju lagom pigga påvägs dit, haha.
  men sen när vi kom fram fick vi lägga alla våra saker i en gympa-hall för att sedan hämta dem kl.17.00. så då gick vi och käkade, sen efter det gick vi till liseberg :D asså det var så grymt kul! fan vad vi garvade.
  hela klassen gick typ tsm, och alla åkte typ allt :P jag åkte uppswinget, första och sista gången. satt itne fast riktigt, så trodde jag skulle åka av  *nära döden upplevelse*  simon och jag mådde illa av allt typ, men vi åkte ändå :P och på juke boxen, eller raggarbilarna som jag säger så började fia as garva åt mig :P för jag bara " men gud, går de inte fortare? " sen direkt efter så bara går det värsta fort och det snurrar som satan! jag blev as rädd och mådde illa, och fia bara skrattade :D hahaha!
  men vi åkte kanonen, balder, lisebergsbanan, gick spökhuset, åte gungorna och allt typ :P as skoj hade vi! men det var några jävla blattar som gick före i kön, de gick före alla. vi frågade vad fan de gjorde, men de bara sa: ey, vad ska ni göra åt saken va?  och då blev jag så jävla arg så jag skrek: såhär gör man inte i sverige iaf, men jag vettifan vad ni kommer ifrån! 
  sen på lördagen så gick vi först på stan :) inhandlade bla en silver klänning som jag ska ha på avslutningsfesten på måndag, när jag & dennis ska vara värdpar. och lite annat smått och gott :P massageolja ifrån kodomeriet :P sen på kvällen körde vi laserdome :D våran klass mot några andra! vi utklassade dem totalt! jag var värsta inne i spelet och taggad till max!
jag: elin, täck mig!
elin: vaa?
jag: ja, täck mig. ( hoppar fram mot motståndarna ) och skriker: die motherfuckers!!!!
  hade så grymt kul asså :D kom 10/39! svettiga och taggade gick vi till mc donkan för att käka. fick stå i kö en timme, efter de gick vi tbx till skolan. förresten, vi bodde högst upp. var tvungen att gå i typ 7 trappor :s lagom jobbigt!
  vi var uppe rätt sent den natten. vi satt och snackade en massa. sen läste jag sexnoveller inför hela klassen :P haha.
  på söndagen var alla rätt trötta. vi packade och så. sen åkte vi ner till stationen rätt tidigt, där vi ställde våra väskor för att sedan gå på stan. vi såg allan från svensson svensson. as coolt :P hehe. sen åkte vi hem, vi var trötta :P
  tack 9B för världens bästa helg :D ni är underbara och jag kommer sakna er <3<3<3

oj då, nu vart det mycket skrivet..
  igår var en jobbig dag i skolan. var inte på humör om man säger så, men det var inget. och allt är bra nu. så ah.. simon fyllde igår med ju :) grattis älsk <3 efter skolan var jag hos kiropraktorn och sen filmade vi klart våran film :P skönt det! och på kvällen var vi nere vi slättsjön och grillade :D mycket trevligt!
  idag har jag, emma, mamma, helena och wilma varit i jkpg. jag köpte ett par as söta skor, en vit klänning typ, en väst, 2 linnen, ljusgrejer, bord och stolar till min balkong ( balle som emma säger ) och lite sånt :P hehe.

// Anna Jonsson Storck




" att tänka på framtiden just nu känns bara jobbigt "