solsken.

idag är det fint väder :) har de i princip varit hela veckan, men ändå. det är skönt! ballerina skor och klänning typ :P då känner man att sommaren är här. idag hade vi historia prov, jag hade ju övat och så. men frågorna var helt konstiga, fick typ hjärnsläpp :O men hoppas att hon inte sänker mitt betyg bara.. jävligt slapp dag idag iaf, så är det typ alltid på fredagar, men det är skönt. gick ner och mötte emma och boobs vid konsum, sen så gick vi till people och den nya skoaffären. träffade simon med ju :) 1 år & 11 månader igår ju! wiiie ^^, veckan har gått rätt fort. kemi prov på onsdag med :S får se hur de går. hm.. men i onsdags då, så slutade vi våran SO lektion vid 11.20, så skulle engelska börja vid 12.30.. men då fick vi reda på att vi hade håltimma. så då fick ulle & jag en "smart" idé. att vi skulle springa och ta 12.40 bussen.. vi sprang som idioter, men missade den. haha. men ulles snälla mormor kom sen :) hehe.

händer i helgen då? jadu, man vet aldrig ;) haha.

// Anna Jonsson Storck


" Some things are worth fighting for, but I don´t know if this is. "

image12
vovven och göte :) sötnosar!

roligast idag:
Boobs: Emma, det ligger en orm bakom dig.
Emma: AHHHHHHH! ( flyger iväg typ )
Jag: Men, den är ju död.
Haha, så var de bara en plast orm :P

röntgen.

idag har jag varit i värnamo och röntgat huvudet,nacken och ryggen. så nu är det bara till att vänta och se.. sen så gick jag, mamma och mormor en sväng på stan. hittade lite små grejs.. kollade på nya glasögon, men hittade inga. fikade och så med :) mumma.. när jag kom hem så åkte jag nästan direkt till simon :) hihi. så mysigt <3 och nu har jag läst om andra världskriget. det är ju ingen höjdare eller så.. men bara 2 prov kvar nu innan påsklovet.. förresten, är preliminärt intagen till frisör i växjö. väntar bara på besked från nässjö med. hoppashoppashoppas.. but we´ll see.. nationella i engelska imorgon, ska skriva en uppsats på 80 min. tycker tiden verkar vara lite kort, men vi får väl se hur det går med att. ska se om de är något bra på tv:n. för desprate housewifes är ju inte ikväll :( pga den där j*vla hockeyn, haha. ursäkta alla hockey-fantaster, men desprate housewifes är mitt favvo-program ju :P haha! hare najs-fågelbajs!



// Anna Jonsson Storck




" jag brukar ha svar på alla mina frågor, men på denna frågan har jag inget svar. "

gamlamormor <3

igår då så vart de fest, wiiie :P förfest hemma hos mig! det var typ andreas, vigge, basse, robin, emma, kajsa, eve, hanna, jakob, sandgren, boobs, max och jag då. tror inte det var några mer. tyckte vi hade as skoj :P vi körde " jag har aldrig " haha! efter ngn timme så gick vi upp till crossbanan. skulle ju ta en genväg, eller snarare senväg. men det slutade med att vi gick tillbaka och gick den riktiga vägen. mina tights gick ju sönder pga den där jävla vägen :S men så kom vi upp till crossbanan då, 18-årsfest ju. hade en mycket trevlig kväll faktiskt :) alla mådde typ dåligt. men jag mådde toppen ;) haha. idag har jag bara tagit det lugnt. har så jävla ont i ryggen/nacken/huvudet. jag orkar snart inte med detta mer. känns åt helvete med allt! imorgon blir det väl till att plugga. ska läsa min bok och sen skriva en recension på den, och då är jag klar med mitt litteraturarbete. ska börja på religionsarbete också. men nu ska jag se på när mörket faller. så ha de fint!

// Anna Jonsson Storck



" I couldn´t ever imagine that I´m gonna be your second choice "



29 april 2005, den dagen kommer jag aldrig glömma <3 för det var då det blev du & jag!
jag älskar verkligen dig! och jag hoppas att du förstår det, simon! / din.



imorgon är det 6 månader sen du lämnade oss gamlamormor <3
jag tänker på dig ofta och jag saknar dig. vila i frid (F)

oooops :S

ja, imorgon har vi matte prov. och har anna övat? - nej. kan anna något? - eh, nej. men vi får väl hoppas att det går bra ändå. behöver ju bara få 8 poäng, kan ändå inte höja mig i matten :S men det är ju faktiskt pga läraren. idag fick vi våra kakor som vi ska sälja :P så vill någon köpa, säg till! igår var jag hos optikern och det var nog inget positivt med det hela. eller jo, fått nya linser som jag ska hämta imorgon. men min syn har försämrats ca. 3 ggr sen jag var där sist. så nu ser jag bara 20 utav 100 % rätt illa om man får säga så. nya glasögon nu med, tror jag? idag så kom simon hit :) saknat honom ju! han är mysigast <3<3<3 imorgon blir det partyparty. right girls? ;) wiiie! jaha, vad ska man göra nu? något bra på tv kanske? får la gå och kolla! så hasta la vista babys :P

// Anna Jonsson Storck


"Att vinna en vän tar flera år - men att mista en tar inte ens en minut"

nyklippt.

usch vad jag arg jag är nu. satt precis och skrev en blogg, så bara försvann allt :O men men. idag har jag iaf varit hos frissan. klippte och blekte håret. lite annorlunda frisyr nu om man jämnför med innan + att de blev kortare än jag trodde. men man vänjer väl sig hoppas jag :O sen efter det gick jag till emma, vi solade och så. fick engelska läxa tills imorgon med :O ska skriva en uppsats. jävla smart att ge de en dag innan eller så.. idiot! så ska gå och skriva den nu, sen har jag tyska läxa och massa annat.. blää.. imorgon ska jag iaf till optikern och kolla synen, jobbigt.. och på torsdag ska jag nog vara med simon :) men ha de gutt!

 // Anna Jonsson Storck


"Lärdom är bra men erfarenhet är bättre. "

morgonpigg.

ja, det är vad jag är. kan fan inte sova på morgonen längre. vaknar typ vid 08.00 och är klarvaken. visst, det är skönt. men på helgerna vill man gärna sova lite extra. längesen jag skrev här nu :O men i onsdags hade vi iaf studiedag :D så himla gytt! var hos tandläkaren, hade hål i tanden. sen var jag hos doktorn, så nu ska jag få en remiss för att röngta nacken. fixade id-kort gjorde vi oxå. hann med en hel del den dagen. i torsdags så åkte jag till simon :) myyys.. i fredags hade vi nationella i engelska. det var fan svårt :O hörförståelsen var ju värst. fy faan.. men efter de så åkte jag hem, hade såå ont i nacken/huvudet. och igår så åkte jag, emma och helena till jkpg :) köpte ett par jeans, 2 t-shirtar och en klänning, hehe. vi åt på soya med, mumma asså :D och lilla emma tyckte att det var kul att vi blev stannade av polisen, men det var bara en vanlig kontroll. sen åkte jag hem, och vilade lite. efter det åkte vi ut till mormor&morfar och på hemvägen släppte dem av mig och vovven hos emma. så gick vi hit hem. kollade på the guardian. den var faktiskt bra. och idag har jag varit och jobbat med mamma på JOL en stund. nu har jag gjort klart mitt författarpoträtt om shakespeare och nu ska jag börja med etik-arbetet. det är mycket nu :S skola imorgon igen, bläää.. men efter skolan kommer nog simon hit :) wiiie!

// Anna Jonsson Storck


" Lova aldrig något som du inte kan hålla. "


image11
kändes som om det började bli vår ute, men ack vad fel man kan ha.
både haglade och snöade innan.

" säg att du älskar mig "

den filmen har jag sett på nu. den var väl bra så, men tyckte att den var hemsk. så himla gripande asså.

men jag har inget kul att säga, förutom att vi har studiedag imorgon, vädret är toppen för våren är här och det är skönt + att vovven är jätte söt :)


 

// Anna Jonsson Storck

" you don´t know how I feel, so don´t say anything. "


image12


älskling <3

.. veckorna går väldigt fort som sagt.. pluggade typ i måndags och tisdags, och igår var jag på utv-samtal! allt var jätte bra :) hehe, blev så glad och är det fortfarande! skönt att veta att allt plugg ger ngt. har redan höjt mig i en massa ämnen, så nu ska jag kämpa till slutet.  idag efter skolan så åkte jag till simon :) hihi. kul att träffa honom ju <3 det blev en massa mys!! han är för söt :P grattis till kortet!  ja, vad har man mer att säga? undra om ngn egentligen läser min blogg, haha. men det är iaf helg imorgon :D och det är gött som fan! studiedag på onsdag med, woho!

sen så ska vi åka till skolresa till gbg i maj! det kommer nog bli as skoj :P men vi ska sälja kakor, ngn som vill köpa? haha. men våran klass är bara för härlig, så de blir nog toppen :) men nu ska jag gå och läsa min frida tidning och sen ska jag försöka sova. blev typ bara 2 timmars sömn inatt :O har så grymt ont i nacken. btw, tina har köpt en söt liten vovve ;) hihi.


// Anna Jonsson Storck

" Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat. "

image9
klockren bild ;)


 

29 april 2005
kärlek är när du hittar någon som du kan dela allting med och kan vara dig själv med. kärlek är när man inte ens kan föreställa sig hur livet skulle vara utan den andra personen. när ord inte närmar sig hur ens hjärta egentligen känns. och trots att andra människor inte förstår det så vet man om att det är menat att man ska vara tillsammans. man spenderar hela natten till att tänka på honom men på morgonen har man fasen aldrig varit mer utvilad allafall. det är när man måste hålla sig i nånting, för annars flyger hela kroppen iväg.
JAG ÄLSKAR DIG! <3

jävla nacke :(

igår så åkte jag ut till mormor & morfar. vi åt tacos, kollade på melodifestivalen och så. behövde verkligen åka ut dit för att ta de lugnt och inte stressa upp mig. men jag hade en trevlig lördag. men idag på morgonen vaknade jag vid 06.00 och kunde inte sova.. för jag hade så ont i nacken, kunde knappt röra mig. hade inte mina egna kuddar, så nu har jag as ont. vet inte om jag ska stå, sitta eller ligga ner. vad jag än gör så gör det ju så förbannat ont. sen har vi beep-test på tisdag med. det blir ju kul eller så :O men jag ska fan springa minst 10. kvittar hur trött jag blir, eller hur ont jag kommer ha. nu väntar jag på att one tree hill ska börja. asså det är ju såå spännande! men ska läsa igenom engelskan först.. så take care!

// Anna Jonsson Storck

" Hellre bryta samman, än ihop "


image8

jag tänker på dig hela tiden & jag älskar verkligen dig, simon <3 / din anna.

ännu en vecka..

tiden går så himla fort, för fort ibland. men som tur är går ju skoldagarna fort. men helgerna bara försvinner typ. vart tar tiden vägen? hade tyska prov i torsdags och geografi prov igår, hoppas att dem gick bra. men vi får se. fick iaf alla rätt på mitt fysik prov och MVG på den muntliga redovisningen i engelska :D pluggar ju röven av mig.. men jag vill verkligen komma in ju. kommer jag in på frisör sen, så är det värt det. vi får se hur det blir med allt. hoppas iaf! igår då så var jag med emma :) vi kollade på " under ytan " rätt hemskt film ändå, men den var bra. jävligt skönt att det är helg nu, ska bara göra minsta möjliga och ta de lugnt. så ni får ha de så bra & ta hand om er!

// Anna Jonsson Storck



 

1 år & 10 månader <3 JAG ÄLSKAR DIG!!
image7


" Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära "