Hard work.

Ligger just nu i soffan och vilar ryggen lite. Håller på att fixa det sista uppe så vi kan flytta upp. Städat och donat massa nu. Och ikväll ska vi skruva ihop lite möbler och så. Nu jävlar! Samlar all min kraft och energi..

Fått en ny mobil och är helnöjd! Hängde med Jossan igår och sen var vi på Ikea. Det går bra nu! Nöjd tjej.


Ullared, the place to be.

Igår var jag i Ullared med mamma, Helena och Wilma. Alltså jag älskar att åka till Ullared, ungefär som alla andra tjejer ;) Speciellt när det är lite folk som det var igår, brukar vara det innan löning. Gött! Köpte lite allt möjligt, bland annat blommor som jag har planterat idag. Älskar att plantera! Vuxen-Anna, haha.

Idag har jag även målat klart trappan, med betoning på äntligen. Det har tagit tid med allt förarbete, men satan vad snyggt det blivit! Lite småfix sen kan vi flytta upp :) Som jag längtar!

Börjar jobba vid 14 idag och jobbar hela helgen. Nästa vecka jobbar jag bara två dagar, då ska jag fixa massa och hoppas att jag är helt frisk. Just nu är det som en berg och dalbana. Upp ena stunden och sen snabbt neråt. Men jag håller timmarna att det bara ska gå upp (y)


Ingenting är omöjligt.

Igår så skulle jag färga min egna utväxt, lättare sagt än gjort. Men, ingenting är omöjligt och det gick bättre än väntat. Så nu är jag lika röd som ett stoppljus, typ. Najs.


Det kommer alltid ett bakslag.

Förra veckan var jag ledig torsdag-söndag och jag hann med väldigt mycket. Vi fixade massa på övervåningen, det känns skönt. Nu är det bara trappan kvar och sen lite finlir typ.

Men.. Vaknade upp på måndagen och mådde som en påse skit. Hade ett oerhört tryck i både öron och bihålor. Bihålorna har ändå varit okej ett tag nu. Så nu när det "kom tillbaka" eller vad man ska säga, så var smärtan nästintill outhärdlig. Det är konstigt hur snabbt man vänjer sig från att må för jävligt, till att bara må dåligt. Sen kommer det igen.. Var hemma från jobbet igår, kände att det inte gick jobba när jag blev yr pga smärtan. Så vilade hela dagen och idag också. Som vanligt när jag är sjuk kollar jag på serier, och nu är det OC som gäller :)

Nu väntar jag och Hulda på att Emil ska komma hem. Vet att det blir mycket Hulda tjat nu, haha. Men hon har verkligen blivit min lilla ögonsten! Hon gör mig så glad hela tiden och hon är ett ständigt sällskap. Jag är så lycklig över att äntligen ha en liten valp <3


annabanana

"I will never be the woman with perfect hair, who can wear white and not spill on it."