party party ;b

Måndag = lov :D Underbart!

Lovet började bra antar jag, i fredags åkte vi till Alvesta för att fira kusinen. God mat och efterrätt, mmmm* Var så otroligt trött, så hade inte orkat göra något annat.
  Lördagen började inte bra, fick ett sms utav min älskling, Han var sjuk :( Så vi kunde inte va. Men då ringde jag Ebban, och yes det blev pigalle ;) Så allt blev bra ändå. Åkte in dit och träffade tjejerna, hade en väldigt trevlig kväll faktiskt. Lite mycket dricka kanske, men what the föck ^^ Det var najs! Ni är bra tjejer <3
  Skulle sola igår, och då upptäckte jag massa grejer på hela överkroppen. Stod massa saker sedan gårdagen, hade ingen aning om hur jag fick dem. Men de var där. Bland annat stod det ' Viktor <3 ' Anna ' HvFr07 <3 ' och massa annat. Herregud säger jag bara.
  Bakfull var jag, så in i hel.. Men dagen tillbringades med Emma :) Det var mys <3 Jag har saknat dig. Vi var allmänt lama och så, men trevligt hade vi.
  Idag har vi varit i Jkpg. Jag, Emma, mamma, Helena och Wilma. Har egentligen dåligt samvete nu, jag är en shopoholic :S Men jag köpte iaf en skjorta, en stickad klänning, en kofta, mössa, halsduk, smycken, nagellack osv osv osv.. Nu ska jag vara sparsam, så det så!
  Imorgon kommer älskling hit :D Hoppas jag iaf.. Har inte träffats sen i torsdags, och det känns som en evighet :'( Saknar diiiiiig! <3

jag älskar dig <3





image52


3 underbara månader med dig, finns egentligen inte så mycket att säga förutom att du har gjort mig lyckligare än vad jag någonsin varit. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig nu.. Att krama dig, pussa dig, hålla dig handen, vara med dig, kolla på dig när du sover, det är det absolut bästa som finns.
  Du är så underbar, mysig och bra på alla sätt. Och jag saknar dig precis hela tiden. Inga ord kan beskriva mig kärlek till dig, men jag har väl bara en sak att säga; Viktor, jag älskar verkligen dig! <3


Jag dör alltså.

Nu var det dags att skriva här igen, beklaga sig, rensa tankarna, få ut en massa. Jag mår fortfarande inte bra, när jag väl sätter mig ner och tar det lugnt känner jag hur varm jag är och huvudvärken finns där. Det är jobbigt, för jag vill liksom inte vara hemma. Träningsvärk har jag också, både red och gymmade igår. Vilket var kul, men jobbigt pga att jag just har varit sjuk. Men det gick bra.
  Idag hade vi matteprov, och det gick väl bra antar jag.. Imorgon har vi ett till, fast ett svårade. Klarade väl detta med ett myrsteg typ, får väl se hur det går imorgon. Engelskaläxa, svenskaläxa, bildläxa, permenentläxa ( både skriftlig och rullning ) ska göras. Det är väldigt mycket nu tycker jag.
  Men idag på datorn frågade Daniel mig: ' Kunde du gjort det bättre, Anna? Och varför gjorde du inte det? '
Då insåg jag att jag bara glidit igenom skolan tills nu, nu är det slut på det. Jag har helt enkelt inte gjort mitt bästa, bara slöat, latat mig. Jag ska gå ut med bra betyg på gymnasiet också, så det så. Nu är det skärpning som gäller, med allt!! Jag kan ju om jag bara vill, men orken finns inte där alltså. Jag har knappt ork till någonting längre känns det som.
  Imorgon är det 2 månader kvar till Julafton, tiden bara rinner iväg typ. Men vad jag längtar. Julafton är typ det mysigaste som finns. Familjen, släkten, paket, snö (?), julmat, granen. Ja, precis allt.
  Och imorgon har jag och min älskling varit tillsammans i 3 månader, som sagt så går tiden fort. Men ändå känns det som om det alltid varit vi. Jag är så glad. Du gör mig alltid på så bra humör. Just nu vet jag inte vad jag skulle göra utan dig <3 Puss på min älskling :*

ingen rubrik idag.

Jag vet inte vad jag ska ha som rubrik, jag känner mig bara tom och mållös.

Var hemma ifrån skolan igår eftersom jag hade feber, när jag ska bli frisk? Dåliga jävla immunförsvar.
I onsdags klippte jag mig och blekte håret, jag blev riktigt nöjd. Snacka om att jag är korthårig nu.
I torsdags gjorde jag lila slingor, och ja de färgade av sig idag :S Inte bra alltså.

Izabella har bytt klass och skola. Jag har nog inte riktigt förstått det än, men jag saknar att ha dig i skolan, klassen och vid min sida. Du är så bra, gumman. Kommer verkligen sakna dig <3

Idag ska jag till Viktor, det ska bli mys <3 Vi har knappt sett varandra denna veckan känns det som. Men idag blir det massa gos :) Jag saknar dig!! :(

sjuka värld.

Satt och läste Aftonbladet förut. Där stod det om överviktiga människor, att det blir mobbade osv. Då ställde jag mig själv frågan: Varför? Varför är folk så hemska? Varför hacka ner på varandra?
  Jag förstår bara inte, jag gör verkligen inte det. Men visst, man märker hur folk kollar snett på sådana som är lite större. Men varför egentligen. De är människor precis som de smala, de har exakt lite mycket känslor. Bara för att man är stor så betyder det inte att du är känslolös. Men det verkar folk tro.
  Men varför är man elak mot sådana som är överviktiga då? Jag tror att folk måste hitta någon att hacka på, en sk syndabock. De som mobbar mår innert inne dåligt själva, eller så vill de bara trycka ner någon annan för att må lite bättre för en sekund.
  Sjuka jävla värld alltså, jag finner knappt inga ord. Jag blir bara så arg.

I fredags var jag med Emma och Hanna, det var väldigt trevlig faktiskt.
I lördags var jag med Vigge och det var myspys <3
Han var här hela dagen igår med typ.
Bättre kan det inte bli <3

Idag hade vi bara hantverk i skolan. Vi klipper för tillfället på ett helt huvud och det känns jätte bra, fast vi klipper bara helform än så länge. Blir nog roligare sen när vi börjar med ökade längder, gradering osv.
  Sen hade vi permenent, inte det roligaste precis. Men sånt måste vi lära oss med ju. Fast lektionen gick ganska fort ändå. Ont i ryggen/axlarna har jag fått. Men ska upp och träna snart.


du får inte se tillbaka,
det som är gjort är gjort.
det som är dåtid är dåtid.
det finns inget som heter ånger.

Over and Out, Annabanana!

mormor <3

Helt ärligt talat nu, mormor är nog den absolut bästa som finns.
Igår kom mamma hem med ett kuvert där det stod ' Anna <3 ' på.
Jag blev vädligt nyfiken och öppnade, däri låg det 5000 kr.
Och gissa om jag blev glad eller :D Dessa pengar behövdes verkligen.
Fick dom utav mormor eftersom jag var tvungen att avliva Pyret.
Iofs var det 2 år sen, men bättre sent än aldrig.
Mormor <3

Orkar inte skriva om veckan, den har gått lite upp och ner.
Idag kommer Vigge hit, det ska bli mys <3
 

Over and out, Anna Jonsson Storck, I´m in love!

söndagar suger.

Ärligt talat, vad ska man göra på en söndag? Finns i princip inget att göra. Så jävla lamt alltså. Idag har jag gått en jäävla lååång runda med Doris & sen solade jag en stund. Och nu sitter jag här, som vanligt på söndagar. Men ska ut till mormor & morfar snart. De är great <3
  Men helgen har varit toppen, som vanligt typ. I fredags var jag inte i skolan, för vi hade bara en lektion. Så vi fick rulla hemma om vi ville, vilket jag gjorde. Så på eftermiddagen kom min älskling hit :D Och det var mys! Du är så jävla bra alltså <3 Klippte honom med, men ja, det kunde ju faktikst blivit värre.
  Sen på kvällen kom Emma hit <3 Snacka om att jag saknat henne! Vi hade allmänt kul som vanligt och sen kollade vi på Hip Hip Hora.
' Skulle du kunna tänka dig att suga av mig?
- Nej, jag tror inte det..
- Runka av mig då?
- Alltså jag vet inte.. Hur gör man..? '

Haha, LOL på det!

Imorgon ska jag iaf till kiropraktorn, vi får väl se vad han säger.
För tillfället har jag så jävla ont att jag inte vet vad jag ska ta vägen..