Statoil Go On 2011.

Gick upp vid 05.00 i fredags för att bege mig till Jönköping och sedan til Stockholm med jobbet. Det var tidigt och vi var trötta, men kul hade vi från böran till slut. Direkt när vi kom till Stockholm så åkte vi till Globen, schemat var fullspäckat och upplagt minut för minut typ. Hade massa information och sådana grejer. Filip och Fredrik var dagens/kvällens underhållning, sköna killar!
Sen på kvällen var det dags för galamiddag. Det var så sjukt fint i Globen, och kvällen var jättekul! Det var hur mycket folk som helst, 2200 närmare bestämt, från Sveriges alla 304 stationer. Vi vann årets Mystery Shopper butik 2010. Alltså är vi bäst av 304 stationer. Kändes skitkul att vinna det! :) Så vill ni ha bra service, kom till Statoil i Vrigstad!
När middagen var slut, så blev det fest i Globen. Först kom Erik Saade in, sen en annan tjej och sist men inte minst.. September! Vilket drag det blev, vilken kväll. Tack alla. När allt var slut så åkte vi till närmsta donken och åt cheeseburgare. Mumsigt! Somnade nog vid 04.30, alltså nästan vaken i ett dygn, sen sova 4 timmar, sen hotellfrukost, sen gå på stan. (Köpte dock bara en grönn mini-stekpanna, bra Anna!) Sen äta på Pizzahut, mums, sedan tåget hem. Fullt ös. Men vilken helg.

Bild från när vi tog emot vårat pris.

Tommy, Jessica, Marie, Jag, Tina och Lisbeth.


Kommentarer
Postat av: Tina Storck-Jonsson

vilka ben ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback