lyckan är fulländad.

hejhå, vad tiden går fort.. jag tänkte efter idag, och kom på att jag snart  har haft sommarlov i 3 veckor. och jag har i princip inte gjort.. ett skit! bra jobbat anna!

men denna veckan har varit fullspäckad måste jag säga,
måndag: öland över dagen med la familia, bra dag!
tisdag: träning och jag drog till emil :)
onsdag: var fortfarande hos min bästa :D
torsdag: fortfarande hos emil, drog till ebban. sofia och izabella kom! helskön dag och jag har saknat er <3
fredag: umgicks med ebban, alltid lika bra :* + träning
lördag: grill och chill med vännorna ;>
söndag: träna, sola och sen var tommy, robin och andreas här för att fixa min data. som för tillfället är back on track igen.

det är helt sjukt hur beroende jag är av min data, det har jag märkt nu. jag höll bokstavligt talat på att bryta ihop när min data kraschade. alla bilder, all musik, alla filmer, alla texter - poffsmackborta!
men jag antar att det är som dom säger, när man förlorar något, det är då man märker vad det verkligen betyder.

klockan är 01.35 och jag borde nog typ sova..? men jag är som en enda stor adrenalinkick som är fylld utav lycka just nu, bara för att min data lever igen!

//hejdohejdo..

föralltid?

Åja, jag vet nog allt att det inte finns något som är föralltid. Det är bara ett patetiskt ord som ger oss människor falska förhoppningar. Jag tror iallafall inte på det, så det så!

Emma, vi sa att vi aldrig skulle skiljas åt. Bästavänner-föralltid? Så vad är det som har hänt? Vart har våra stunder tagit vägen? Varför är det såhär? Jag börjar sakna allting mer och mer. Jag älskar dig... <3

/hejdohejdo

barn?

I måndags åkte vi ner till Öland för att ställa upp husvagnen, det var jag, mamma, pappa, mormor, morfar, tina och kicki. Dagen var helt okej, bra shopping, god mat och mumsig efterrätt!
  Och igår så åkte jag till Emil, där jag är nu. Han jobbar nu, och kommer hem vid 15. Så jag får sitta här och vänta på honom :P


Anonym verkar ha kul med min blogg? Och för upplysingsskull, så är jag nog inte så utseéndesfixerad som du tror. Du har ingen rätt att anklaga mig för något som inte är sant, om du inte ens kan säga vem du är! HAHA!!




jag och kicki.
åjo, kul hade vi iaf ;>

//hejeohejdo..

ÖLAND o8!!!

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta denna helgen egentligen. Den har varit så sjukt bra :D:D Men jag säger bara; alkohol, fint väder, chilla i en brassestol, bästa vännerna, träffa gamla vänner, lap-dance utav borat osv osv. Sjukaste jävla helgen på länge alltså :D TA MIG TILLBAKA ELLER GE MIG MIDSOMMAR o9!!
  Den enda negativa var den sjukt dyra maten, tältet (som gjorde mig rygg fuckad) och att jag saknade emil! Annars car allt chill ;> woho!

Någon anonym har tydligen fått för sig att det är kul att kommentera min blogg utan att skriva vem det är. Har bara en sak att säga till dig; MOGET!!!! Jag blir så pissed alltså..

//hejdohejdo..

skadeglädje :>

 Ojoj, detta har varit en lång dag.. Och jag är helt jävla slut!

Var i Värnamo vid 9 för att kolla ryggen, och jag har typ som vanligt inget positivt att säga därifrån. Jag har fått en inflammation nu med :S Helt underbart! NOT!! Skjut mig... 

  Sen skulle syrran tatuera sig i Nässjö, så jag följde med. SKADEGLÄDJE ÄR DEN ENDA SANNA GLÄDJEN!! :D Fasen vad ont det såg ut att göra. HAHA! ;> 

  Vidare till Jönköping för att handla lite :P Jag köpte 1 par nya tennisskor, 2 par pumps, en body, en t-shirt, hårgrejer och dricka :D NÖJD! (a) Och Kajsa, vi åt på Subway :D haha!
  Och nu ska jag ut och gå en sväng med Emmaslemma ^^, Känna sig lite nyttig sådär, lagom till Midsommarhelgen!!

Jobba imorgon, sen kommer Emil :D Längtar :* hihi..


//hejdohejdo..

rubriker är överskattade.

hejsanhoppsan, nu vart det visst söndag igen. veckorna bara flyger iväg och nu är det visst sommarlov.
men jag gick inte på skolavslutningen, jag jobbade istället :< men det blev ju fina pengar så att säga!

igår så kom kajsa-bajsa hit, och vi hade beslutat oss för att ha en nyttig lördag nu innan midsommar. så vi åt jordgubbar, ananas, gurk-stavar och vindruvor. sen vart vi mätta som satan i gatan, så vi gick en runt sjön. på vägen mötte vi robin som gjorde oss sällskap. sen gick vi till värdshuset en sväng, alla var fulla utan vi, så vi gick hem igen.

idag har jag gått runt sjön, och nu ska jag upp och gymma snart.
imorgon ska jag till kiropraktorn.. vi får se hur dte blir..


'det är som du säger,
men ingen annan än jag kan göra något åt det.
det är sant att jag springer pga rädslan.'


//hejdohejdo..









ny tattoo ;>

Hejhå ;>
Det fina vädret höll inte i sig :( och det suger! Vi får hoppas att det blir fint på midsommar.

I tisdags var jag med Emil :) Och det var hur mysigt som helst! (a) hihi.
Igår så åt jag, Jossan, Hilma & Jessica på Coco Thai, det var mymma :) haha.
Sen så åkte jag hem, för att kolla på studenten, och sen till Nässjö igen för att tatuera mig.
Jag var skitnervös, men det gjorde inte alls ont ;> haha.
Sen träffade jag Emil en sväng, fick blommor av honom :$ Är han inte bara för söt?
2 månader igår ju <3 Som sagt, tiden går fort när man har roligt.

Idag jobbar jag, det är rätt segt. Men jag tänker 'pengar', och det behövs verkligen nu. Öland nästa vecka ju! :D Woho, TAGGATAGGATAGGA!!!




När jag var liten så lärde mig mamma att ett dygn är 24 timmar,
en timme är 60 minuter,
en minut är 60 sekunder,
men hon sa aldrig att en sekund utan dig är en evighet.



//hejdohejdo

 du, bara du :*

döden!

hejhå ;> vädret håller i sig stadigt och vi bara gillar läget, så att säga!

idag slutade vi vid typ 10, vi hade fika med klassen och så. sen var det typ tack och hej med oss.. dagarna känns så sjukt onödiga. imorgon och på onsdag börjar vi vid typ 12.30, fast jag ska bara gå imorgon. sen blire mys med emil :*

idag har tina och jag varit sjukt duktiga alltså! först red jag på villimey, sen cyklade vi typ 2 mil ( motvind, uppförsbackar och grusväg. ja, ni fattar ) och sen blev det gymmet! och snacka om att det var döden för mig. någon kommer inte kunna gå imorgon... lalala..

btw, jag har fått en bebis med :D han kom i torsdags! så nu är det bara att komma på ngt bra namn. jag gillar brunte, men det funkar inte i längden.. (?) 


jag faller mer och mer


// hejdohejdo!

stekigt ;>

fifan, vad vädret är stekigt nu alltså! så sjukt skönt. vi får hoppas att värmen är här för att stanna, för jag kommer inte ihåg när det senaste var såhär fint väder i sverige.

slapp dag i skolan, hade bara hantverk, lämnade in mattearbetet och sen åkte vi hem. så jag har solat i över 3 timmar nu, snacka om att jag kommer vara röd sen. ni kan kalla mig kräftan, typ ;> nu ska jag snart bort till ulle en sväng, sen ikväll blir det gossip girl & desprate housewifes, woho!

jag är orolig för dig, hör av dig...?


// hejdohejdo..

helt jävla lost.

"Nobody said it was easy,
No one never said it would be so hard,
Take me back to the stars."


ibland måste man läsa emellan raderna,
och ja, jag var nog helt enkelt lyckligare då.





 

image65