skjut mig, tack.

Måndag morgon och klockan ringer vid 05.45. Man stänger av den och bara känner hur ont man har i ryggen och huvudet, stiger upp ur sängen och tänker på vad som händer under dagen. Redovisning och permanentprov står på schemat. Man vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Kände redan då att det skulle bli en dålig dag.
  Och visst hade jag rätt. Allt, precis allt har gått fel idag. Hade redovisning på morgonen, vi har haft 10 veckor på oss. Men har vi använt den tiden? Nej! Är det mitt fel? Nej! Just det!! Dåligaste redovisningen som jag någonsin har gjort.
  Började klippa gradering och det gick åt helve.. Sen hade vi permanentprov på tid, jag rullade på 1 h & 20 minuter typ. Jag är rätt nöjd, men allt gick fel. Spolarna blev lösa, snea och fula.
  Sen när jag kom hem skulle jag baka till fredag. Världens mest misslyckade bakning typ, har aldrig gått så fel som det gjorde idag.
  Har massa plugg nu, 2 engelska prov denna veckan, svenska läxa och matteläxa. Men har jag gjort något? NEJ! Jag orkar inte... Det är helt enkelt inte min dag!!
  Så jag har bara en sak att säga; Skjut mig!!!!

Jaja, idag blev det ett klagoinlägg, men det behövs ibland..

storstädning.

Igår var mormor här, fast numera kallad The Boss typ. Hon kom hit vid 11.30 och då var det bara till att sätta igång. Jo, hela, exakt hela huset skulle städas. Från golvet till taket, grundligt. Och det gjorde vi. Skrubbade, torkade, dammade, dammsög, moppade, tvättade, strykte tvätt, bäddade sängar, putsade. Ja, allt. Vi slet som små djur, Tina och jag.
  Men jag säger då det, rent som fan blev det. Kommer inte ihåg när det var såhär rent senast. Vi städade varenda litet hörn av hela jävla huset!!! Slavade typ. Sen blev det pizza, och det var mums. Höll på till 17.30 typ... :S
  På kvällen kom Viktor hit :D <3 Han är bäst alltså. Jag har alltid så kul med dig och är alltid så lycklig när jag är med dig. Du är mitt lyckopiller!! 4 månader igår med :) Tiden går fort..
  Han har varit här hela dagen med :D Färgade hans hår, låg och slöade i sängen, massa mys och spelade Tekken. Jag vann 13/14 gånger, hahaha xD

JAG ÄLSKAR DIG MER OCH MER FÖR VARJE DAG, VIKTOR STRÖMQVIST!!!!! <3

chilla lite arne.

Back to school idag. Och jag kanske är en störd människa, men jag saknar skolan. Eller inte själva skolan, men min klass och frisörämnerna. Det är underbart!
  Gick till skolan även att jag inte mådde bra. Men det var ju inte min idé. Jag ska göra en woodo docka av dig och sticka nålar i den!! Bara så du vet. Åhhhh!
   Började dagen med våran favoritlärare, not! Anne a.k.a Arne. Hon vart lite sur på mig och Ebba bara:
' Men chilla lite Arne.'
' Vad sa du?! '
' Eh.. Chilla lite Anne. '
  Hon får ju inte veta att vi kallar henne för Arne istället för Anne, haha. Lätt dagens bästa, eller kanske månadens? Ebba gör mig glad :) <3 Wiiih ^ Och ja, jag hade en snopp i handen idag. Bara pga utav den lilla djävulen ( Ebba alltså ) haha. Ännu en skoldag imorgon, hantverk hela dagen. Borde kanske göra mina 100 frågor tills imorgon? Orka? Typ. 
  Ännu en kommentar idag. ' Djuptfryst kyckling lever ' Oh nej, den djuptfrysta kyckligen lever :O Haha! ÄLSKA SKOLAN!! Right?
  Fredag imorgon, sen är det lördag. Älskling kommer hit :D 4 månader då <3 Weij :D

' It is you that I want next to me when all my dreams come true '

smärta..?

Hej, du kan kalla mig Rudolf. Min näsa är svullen och röd :S Pga förkylning..
Det är måndag idag, och det är studiedag. And guess what? Jag är sjuk. Igen!!!!!!
Hostar hela tiden, huvudet värker, jag är varm och fryser på samma gång, öm i hela kroppen. Men hej, en vanlig dag eller? Fy vad jag hatar detta. Hela hösten har typ varit såhär..
  Helgen var iaf bra :) I fredags var jag med Emma och Hanna, tog det lugnt och så. Sen på lördagen kom älsklingen hit :) MYS! <3 Vi kollade på High School Muscial 1 & 2 och sen Svensson Svensson. Tillbringade även söndagen med honom. Bättre kan det inte bli!! Jag älskar dig, Viktor Strömqvist (L)




image54
smärtan tar kål på mig alltså.
jävla rygg,
jävla nacke,
jävla huvudvärk,
jävla allt!!!!!!

redhead?

Det var två saker jag sa innan jag började skolan.
1. Jag ska aldrig klippa av mitt långa hår.
2. Jag ska aldrig färga mitt hår rött eller i röda nyanser.


Men jag klippte av mig håret 4 dagar efter att vi hade börjat, och ja. Nu är det även rött.
Eller rödviolett med blonda effekter om vi ska vara exakta.
Jag trodde aldrig att jag skulle göra mitt hår såhär.
Det var en ren jävla impulsgrej, men jag vänjer mig nog.. Så småningom.

image53

meningslööööööst..

Jag borde lyssna på min mamma, för hur man än vrider och vänder på det så har de alltid rätt. Det kvittar vad det än är, man vill inte erkänna det. Men visst har de rätt.
  Hon tyckte att jag skulle varit hemma en dag till för att jag inte mår bra, men nej jag skulle till skolan för annars skulle jag missa mycket.
  Och detta är nog den absolut värsta och meningslösaste dagen på länge. Vi fick stå ute och vänta på stadsbussen i över 30 minuter och i princip frysa både röven och fötterna av oss, väldigt najs verkligen. Sen kom vi då försens till Arnes lektion, vi fick anmärkning :@ Sen sa de att vi varken hade engelska eller hantverk idag. Svenskan var vi på typ i 20 minuter, gjorde våran redovisning och sedan fick vi gå. Så ja, jag gick till skolan för att inte missa de tre lektionerna, men de kunde jag lika väl skitit i. Fick bara sitta och glo.
  En positiv sak med dagen är ju att jag fick träffa min älskling :) <3 Annars hade jag nog typ gått under.. Han är brabrabra och jag blir på så bra humör när jag är med dig!
  Så lyssna på era mammor innan ni gör något, för de har faktiskt alltid rätt. Nu ska jag gå och plugga på mitt permanentprov vi har tills imorgon. Suger getballe, hårt alltså.
  " Men alltså, låt mig svara! Nej! JAG ska läsa frågorna " Ebba, du kanske inte förstår det.. För jag tror inte att jag säger det så ofta, men du är riktigt bra! Det är du verkligen! Du är min solstråle and i adore you alot <3

' Om jag försvann, vad skulle du göra?
Vad skulle hon, han och dom göra?
Skulle någon bry sig? Eller skulle jag bara någon för dom.
Skulle jag ha förändrat något här i världen?
Eller var min tid helt meningslöst..
Frågor, frågor.. Men inga svar. '

Nörden är tillbaka, typ.

Idag är jag hemma ifrån skolan. Igen kan vi väl säga. Ibland på morgonen mår jag bara så dåligt. Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk och näsan var helt täppt. Så jag sket i skolan idag, hade nog inte orkat.
  Vaknade vid tiotiden typ, kollade på film med syrran, åt lite och så. Sen har jag pluggat typ konstant sen klockan 14.00. Jag förstår inte att jag har orkat, men jag var tvungen. Och fy fan vad jag har ont i nacken, huvudet, axlarna och ryggen nu.
  Jag har rullat permanent, gjort en engelska läxa, en svenskauppsats, en bilduppgift, sen har jag övat till min permanentprov tills på fredag. Skrivit om typ 70 frågor och svar till hela meningar, så det ska bli lättare att öva. Tänkte att det skulle gå fort, men har suttit och handskrivit sex A4-sidor. Och ja, jag är helt slut.
  Men ska jag vara ärlig så kändes det bra att plugga igen på något sätt, man känner att man gör något för en gångs skull.
  Såhär såg nästan alla min dagar i 8:an och i princip alla dagar i 9:an ut. Hur orkade jag? Både fysiskt och phykiskt? Att jag stod ut.. Men om jag tänker efter nu så var det lätt värt det!
  Hoppas att jag ska kunna gå till skolan imorgon, missar så mycket annars. Får la bli massa ipren och sätta ett leende på läpparna! Problemet är bara att värktabletter inte hjälper.
  Men nu ska jag plugga i en timme till, sen blir det dubbelavsnitt utav Grey´s Anatomy :D Wiie ^^

Jag saknar min älskling!!!!!!!! <3

Hej då, fuckers.

underbart! :D

Igår började skolan igen :) Och jag känner mig som en liten nörd, för jag ser fram emot skolan. Men det är kul och klassen är toppen! Det enda tråkiga är att min älskling är sjuk :( Tråkigt att inte träffa honom varje dag.
  Men igår så åkte jag dit efter skolan.. Det var så jävla kul att se dig :D En vecka är lång tid att vara ifrån dig.. Saknar dig hela tiden. Han är världens sötaste <3 Fick ett hjärta där det stod ' Jag älskar dig ' Gulligt eller vad? :D Hihi.
  Men nu ska jag packa allt tills idag, hare najs ;D

Fort...

Tiden går fort, nästan för fort. Höstlovet har försvunnit som på en kort sekund, en blinkning, ett andetag. Känns som om jag inte har gjort något, men det har jag ju faktiskt.
Måndag: Jönköping med Emma, Helena, Wilma & mamma. Det var mys :)
Tisdag: Kom min älskling hit :) Underbart verkligen! <3<3<3 Kärlek till dig!!
Onsdag: Vaknade upp ijämte världens bästa. Kan det bli bättre? Kiropraktorn på eftermiddagen.
Torsdag: Vetlanda med Emma :) Trevligt <3
Fredag: Var med Emma, kollade på tv och hade allmänt kul :)
Lördag: Åkte till älsklingen, sov där <3 :D Kollade på film med Alle & Becca :)
Söndag: Ännu en dag när man vaknar upp jämte världens bästa :( Underbart alltså! Sen idag har jag bara pluggat en massa, städat och så.

Nu orkar jag inte skriva mer. Känner mig tråkig. Ska vila ryggen lite. Bye fuckes!

// Anna Jonsson Storck - Jag är lycklig!