LONDON CALLING!

Emil och jag har bokat en resa till London. Vi ska vara där mellan den 27-31 oktober. Herregud vad jag längtar! Ska bli så himla kul!! Mycket att se fram emot nu, London då och sen den 12 oktober, då ska jag göra två tatueringar till. MUMS!


byebye bimbo.

Äntligen har jag fått mitt hår som jag velat. Naturligt blont! Nu är jag inte längre bimbo-blond, utan har guldiga och bruna tunna slingor i hela håret. Passar bra till hösten och nu ser inte håret lika dött ut längre. Jag är nöjd! Enda gången det känns okej att vara bimbo-blond är om man har en snygg kort frisyr. Precis som Jossan, min snygga, duktiga och fina frisör/vän :)

 

Igår kom Sofia hit, det var efterlängtat. Vi har bara setts en gång sen skolan slutade, så nu var det verkligen på tiden. Pratade om allt och inget. Jossan kom också, vi åt tacopaj och fikade. Bra tjejer <3

Sen på kvällen var jag på spinning, trodde jag skulle dö, men det gick bättre än väntat. Skönt att svettas ordentligt! Idag har jag varit på gymmet i över en timme och kört rygg, mage och biceps. Känns skönt! Mhm.. Nu ska jag chilla och sen laga mat.


äta, sova, jobba.

Fullspäckad dag. Vakna, äta frukost, gymma, handla, diska, tvätta, plocka ur diskmaskinen, duscha, laga mat, äta igen, göra sig iordning för jobbet, jobba. Fredag? Javisst!! Finns mycket att göra när man inte bor hemma. Lön idag med ju, häääärligt!

gjorde mina naglar igår, orange sned fransk med svart leopardmönster. passar mig perfekt!


både bra och dåligt.

Stortjuvar som har varit inne och stulit saker på jobbet kom in i tisdags. Det blev tillslut en jävla biljakt med 8 polisbilar och ett par privata som följde efter. De tog fast dem, men, släppte dem sen iallafall. För de måste ta dem med "fingrarna i sylt-burken" även att vi har övervakningsband och även att polisen vet att det är stortjuvar. Hur fan tänker dem? Hur fan är vårt rättsystem? Förbannade jävla ryssar som tror att de kan komma till Sverige och göra vad de vill och komma undan med det. Vilket de uppenbarligen gör! Åh, skicka hem dem för fan! Skicka hem dem som inte sköter sig, de som är krinminella!! Varför ska de vara här och förstöra? Tänker inte skriva alltför mycket detaljer här i bloggen. Men de körde iallafall på Emils bil, stackarn. Nog om det, jag blir bara förbannad jag tänker på dem.

Idag är jag ledig och det är väldigt skönt måste jag säga. Sen är det jobb hela helgen + löning, fint!! Idag ska jag äntligen göra mina naglar igen, leopard eller zebramönstrat tror jag. Snart ska jag bege mig till gymmet också, om jag kommer så långt. Körde ett tungt benpass igår och kan knappt gå, ännu värre är det att gå på toa. Måste typ "hissa" mig ner för att kunna sitta ner. Ni fattar? Haha. No pain, no game. Nu jävlar kör vi hårt!

Jag vet att folk tycker det är tråkigt att läsa om hur mycket man tycker om sin pojkvän och blabla. Men det tänker jag faktiskt skita i idag ;) Jag är så himla glad att jag har, Emil. Jag tror inte att han förstår hur mycket det betyder för mig, allt han gör och allt han är. Känns som om jag blir mer kär för varje dag, vilket känns omöjligt egentligen, eftersom jag aldrig känt såhär förut. Detta känns på riktigt helt enkelt. Min fina Emil <3



som om jag var 17 år igen.

Jag är nästan lika blond som jag var för nästan exakt två år sen då jag färgade håret mörkt. Jag har vant mig väldigt fort, fortare än vad jag trodde. Har ju trots allt varit blond i typ 16 år. Frågan är vad ni tycker?


alla har sin egna röst.

Idag är det många som är upprörda och många som säger att de skäms över att vara svenskar. Bara för att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Men vi har ju faktiskt rösträtt i Sverige av en anledning. Anledningen till att alla faktiskt ska få tycka, säga och rösta på exakt vad dom vill. Det är ingen som ska säga vad man ska tycka eller vad man ska rösta. Alla har ett eget ord. Det är det som är det fina med rösträtt. Skulle vi i Sverige vilja vara ett land utan rösträtt? Nej, det tror jag ingen vill. Folk säger att de skäms över att vara svenskar idag och att de kommer skämmas över det i fyra år. Men ni som skäms har ju inte röstat på SD och ni kan ju inte råför vad andra röstat? För som sagt så får man rösta vad man vill, det är ingen som ska påverka det. Detta kommer bli en historik händelse står det i media. "Dagen då Sverige fick in ett rasistikt parti i riksdagen." Men om ni skäms nu, så får ni nog skämmas föralltid. Alla tycker olika om exakt allting. Jag minns vilka hetsiga disskutioner det var ibland i skolan när man disskuterade demokrati. Man kan inte få alla att enas om en sak, det går helt enkelt inte. Folk säger att ingenting är omöjligt. Men att få ett helt land att tycka och rösta på samma sak, det är omöjligt.

Alla kommer hesta på varandra nu över internet, media och i samhället. Men som sagt, alla har rätt till sin egna åsikt utan att bli påhoppad.

kajsa.

Idag var sista dagen på minst 7 veckor som jag var med Kajsa. Sju veckor kanske ni tycker låter lite, men det är det inte. Tiden kanske kommer gå fortare än vad jag tror. Men vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge. Jag kommer verkligen sakna henne. Du är min bästa vän.  Idag, imorgon och föralltid. BFF <3


inte kul.

Strålande sol innan idag, skönt tänkte jag, då kan jag ta mig en riktig långpromenad. Kommer iväg en bit och helt plötsligt börjar det ösregna och jag blir dyngsur!! Har varit tvungen att föna mina skor torra nu för att jag ska ha dom på jobbet.

Och innan skulle jag laga mat, ställde på allting på spisen, sen helt plötsligt hände inte. Spisen var sönder? Eller? Fick åka hem och panik-äta hos mamma. Sen märkte vi att det "bara" var tre säkringar som gått. Så jävla lack.. Kommer säkert göra bort mig på jobbet också, skulle ju vara pricken över i:et... Nu ska jag dra täcket över huvvet tills jag börjar jobba.

hvfr07 <3

Nu blir det två inlägg på rad. Men jag tyckte att detta förtjänade ett eget inlägg.

Jag saknar skolan mer än vad jag trodde.
Jag saknar att ha "måndags-pratet" med alla, när alla satt och berättade, skrattade och lyssnade på vad alla hade gjort över helgen och på allas bravader.
Jag saknar alla snuskiga berättelser.
Jag saknar gemensamheten vi alla faktiskt hade, även om det gick upp och ner.
Jag saknar när vi hade egen hårvård.
Jag saknar att klippa, färga, styla och göra en helhet.
Jag saknar att göra uppsättningar.
Jag saknar våra idrottslektioner när allting brukade balla ur och alla garvade.
Jag saknar att säga "min klass".
Jag saknar hur vi irriterade alla lärare.
Jag saknar att bara hänga i Inas i flera timmar.
Jag saknar att åka tåg med fina tjejer.
Jag saknar förfesten till öl-brännbollen.
Jag saknar balen.
Jag saknar studenten.

Listan är lång och jag skulle kunna fortsätta hela dagen. Det är väl som folk säger, eller rättare sagt som lärarna sa. Njut av tiden nu, ni kommer sakna detta sen. Vi skrattade bara åt dem. Men de hade rätt, som vanligt.

Jag saknar er tjejer, jag gör verkligen det. Ni är så himla underbara <3


never take your loved ones for granted, they could be gone tomorrow.

Dagarna bara försvinner och jag hänger knappt med på vilken dag det är. Känns som om det nyss var helg, men nu är det tisdag. Två jobbdagar och sen är det helg igen.
Helgen som var var iallafall bra, även att jag jobbade så hann jag med mycket. Efter jobbet i lördags var jag först ute och gick med Emma som jag inte pratat med på evigheten.. Men så blir det ibland, tyvärr. Sen på kvällen åkte jag till Flink. Där var Kajsa, Jossan, Eve och Stina. Väldigt trevlig kväll :) Sen myste jag med älskling när jag kom hem.
Igår åkte jag till Nässjö, för andra gången efter studenten, för att träffa Emma. Min fina vän som jag träffat allt för lite sen studenten. När jag kom hem tänkte jag vara en gullig flickvän och göra fin mat till Emil. Baconlindad kycklingfilé med hasselbackspotatis, beasås och vitlöksbröd blev det. Jättegott! Han var gullig också, fick blommor :*
Sen på kvällen kom Kajsa hit, vi tog en låååååång promenad som kändes gött i benen sen. Och sen blev det film med henne, Andreas och Emil. Trevliga och bra dagar helt enkelt.

"Hur lång tid det än går och vad som än händer så hittar ni alltid tillbaka till varandra"

Detta sa en gång en person till mig. Jag har lärt mig att man inte ska ge upp en vänskap för lätt. Det tar en evighet att bygga upp en vänskap, men bara ett ögonblick för att förstöra allt. Man ska aldrig ge upp. Vilket du och jag faktiskt aldrig har gjort. Även att vi har haft våra motgångar och att allting såg väldigt mörkt ut, speciellt detta året. Men hur som helst så löser sig allting alltid i slutändan.



blabla.

Igår var jag och Kajsa i Jönköping och shoppade. Jag köpte typ bara saker jag verkligen behövde, eller saker jag länge tänkt köpa. Stolt över mig själv! Så jag köpte en fleecetröja, ett pannband, en bustier med nitar, prickiga strumpbyxor, ett par feminima boots, en stor militärgrön halsduk, en mp3-spelare och ett orange-nude färgat läppstift. Typ det ja, och jag är nöjd. Kajsa och jag hade en skitrolig dag verkligen :) Kommer sakna henne nu när hon ska till London <3 Min bästa vän.

Just nu har jag skittråkigt och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska börja laga mat snart. Börjar jobba vid 14, typ så.

äntligen!

Idag är sista dagen med anitibiotika. Förhoppningsvis sista iallafall. Har fortfarande ont även att jag knarkat piller i 16 dagar nu. Känns ju lagom kul. Har varit ute och gått i en timme idag, det var skönt. Solen sken och hösten föll ner till marken. Helvete alltså, det är verkligen höst. Så länge det är sol och inget regn så går det bra med hösten tycker jag.

Stängt två dagar i rad nu och idag jobbar jag bara 14.30-20.30, ska bli skönt. Få lite kvalitetstid med Emil. Sen imorgon är jag ledig, också skönt. Sen är det jobb hela helgen igen.

Fick mina saker från Mary Kay igår, så nu är mitt ansikte lent som en barnrumpa. Mmm.. Fick även hem mina skjortor jag beställt från H&M, äntligen! En mossgrön och en vitt transparant skjorta. Najs!

ljusare och ljusare.

Jag blir bara blondare och blondare. Just nu är jag faktiskt för blond. Men ska slinga det den 26:e, då ska jag lägga i guld och sandfärgade slingor så det ser naturligt ut. Hoppas det blir bra. Nu är håret lite slitet, inte så farligt ändå faktiskt. Det är mest torrt. Men nu jävlar ska jag göra inpackningar!

Igår var jag på Mary Kay party hemma hos mamma, det var trevligt och givande. Köpte en del grejer som verkar skitbra. Konsulten tyckte att jag borde börja sälja. Jag vet inte? Vore kanske kul. Man får ju lära och sminka och så.



hemmafru? javisst!

Jag måste erkänna att jag fått ett nytt intresse. Eller nygammalt kan man säga. Har inte haft tid eller ork sista tiden i skolan. Men nu har jag tid, eller jag måste ta mig tid, för äta måste vi ju göra. Bakningen är bara ett plus. Så på tre dagar har jag gjort dumlekakor, kladdkakemuffins, chokladmuffins med smarties i och chokladmuffins med dumle i. Det är allt jag lyckats baka. Och det har smakat helt underbart! Mums. Kajsa och jag drog ett par påsar innan + lite mjölk. Det var gottigt.
Igår gjorde jag även en pastagratäng med bacon, broccoli, champinjoner, kassler. Ostsås i och ost ovanpå. Mmmm.. Idag var det baconlindad kycklingfilé med tagiatelle och beanaisesås. Smakade väldigt gott faktiskt. Trodde inte jag kunde lagat mat. Visst, jag visste ju att jag kunde en del. Men använder aldrig recept utan gör på känsla och hittills har det gått toppen. Nu låter som jag som värsta skrytmånsen. Men jag är nöjd över att jag lyckas i köket :)

Idag har jag hängt med Kajsa typ hela dagen, chillat, ätit muffins och bara pratat. Sen hämtade vi Andreas för att dra lite spontant till Vetlanda. Jag köpte lite underkläder och en vinterjacka. ÄNTLIGEN, har jag hittat en jacka. Kajsa och Andreas tyckte jag var konstig som köpte den såhär tidigt. Men vafan, ska man ändå köpa en så kan man köpa en innan dem tar slut. Mina kära vänner skrattade åt mig när jag sa att jag var som en ängel, skämt å sido, då sa Andreas att jag var bad ass och borde ha en djävulsstång istället. Varför? Haha.


uttråkad.


 

Jag är så himla trött på allting just nu. Ena stunden känner jag mig pigg och gör något. Direkt efter mår jag skit och ångrar att jag inte bara kunde ligga ner och vila. Jag blir uttråkad hela tiden och har sysselsatt mig genom att baka. Men jag ska inte äta någon skit. Och det är ju lätt när man bakar? Jag kan inte, och får inte träna. Det suger. Jag mår dåligt. En vecka kvar av antibiotikan. Sen hoppas jag att jag är back on track igen.