Birthday girl.

I lördags var det dags att fylla år. 21 hela år. Låter så lite, men ändå så mycket. Ibland när folk frågar hur gammal jag är så måste jag tänka efter, annars slänger jag ur mig att jag är 17. Men jag hade en bra födelsedag. Tack alla nära och kära för gratulationer och uppvaktan <3

Bjuder på en bild från statoilkonventet där vi skulle ta en gruppbild som djur. Jag var självklart en leopard ;)


Pimp my shirt.

Lilla Hulda är hos mamma så jag kan vila lite och göra sånt som jag inte kan annars när hon springer runt överallt ;)

Så nu sitter jag och väntar på att Emil kommer hem så vi kan äta. Under tiden tittar jag på O.C <3 och har pimpat två skjortor lite. Alltid kul att inte ha samma som alla andra ;)

" bara döda fiskar simmar med strömmen "


Back to work.

Idag är det dags att jobba igen, har varit ledig i lite över en vecka nu. Och denna veckan har gått så fort, på ett ögonblick var den över.

Ska bli skönt att jobba igen, har saknat det. Folk tycker väl att man är störd som saknar sitt jobb, men jag gillar mitt jobb ;) Ska bli skönt med lite rutin igen. Har gått ut en gång i timmen typ för att rasta lilla bebisen, och på så sätt har tiden bara flugit förbi.

Hulda har varit hos mormor nu sen klockan 12, så att jag kunde vila och duscha innan jobbet. Sen ska mamma ha henne tills Emil kommer hem. Men jag saknar henne redan <3


hulda <3

Nu har lilla Hulda varit hemma sen i söndags eftermiddag och det har varit fullt ös sen dess! Hon är så himla duktig som både kissar och bajsar ute, har bara hänt 1 (!) liten olycka på alla dessa dagar, duktiga tjejen! Hon äter som hon ska, springer runt och nosar överallt, tar för sig, lekar hela tiden. Precis som en valp ska göra. Min lilla älskling <3 Att man kan fästa sig såhär mycket för ett djur på såhär kort tid.
Lilla bebisen :)

statoilmöte.

Nu har jag haft fullt upp igen. Tisdags, fredag och söndag jobbade jag. Onsdag och torsdag var vi på Statoilmöte i Lund. I lördags hade Emil och jag kvalitetstid i Jönköping.

Statoilmötet var först lite information om sommarkampjanen, lite faktan bland annat om The Pulse of Life som de menar att Statoil ska vara. En liten rolig grej är att de gjort en marknadsundersökning för att se vilket företag av alla olika sorters företag i Sverige som folk anser ha bäst service, trevligast personal osv. Gissa vilken plats Statoil ligger på av 95 st? Nummer 7! Så jävla bra! Medans Shell, OK Q8, Preem osv hamnade som bäst på plats 65 typ.
På kvällen blev det middag och fest, det var treligt! Buggade loss med en distriktschef, det är som att cykla, har man väl lärt sig en gång så sitter det. Men för lite mat i magen och lite för mycket (?) alkohol i magen istället gjorde att jag vaknade upp sen på natten av att sängen snurrade, haha. Men väldigt trevlig och givande dag/kväll.
Emil och jag hade 2 år i onsdags <3 Men eftersom jag var i Lund då så bestämde vi att vi skulle fira den i lördags istället. Så vi åkte till Jönköping. Gick i affärer, handlade på Ikea, åt på Dragon´s, storhandlade, gick på bio och avslutade kvällen med en Subway macka, mums. Längesedan vi hade en heldag tillsammans, det var välbehövligt. Min fina älskling <3
Och nu på söndag kommer min andra älskling hem, åh, kan knappt bärga mig! Lilla Hulda.