avslutningskort :D

image33


idag har jag haft jätte skoj verkligen :D vi har tagit avslutningskort i skolan, och alla var för härliga! 
http://storcken.bilddagboken.se/ kolla där för att se alla bilder, lägg gärna en kommentar med :P hehe. älskar min klass, så de så. och imorgon åker vi till göteborg :D hela helgen, fan vad skoj vi ska ha! hasde oförberrett tyska idag, lättare än vad jag trodde. och jävla barbro, vi skulle ha förhör på samhället, men det hade vi inte. pluggade i onödan :S sjuk och allt.. orkar inte skriva mer nu, måste packa. kommer sakna alla! ah de fint!

// Anna Jonsson Storck



" forever is forever "



sjukling.

ja, då har man gått och blivit sjuk med. det är ju väldigt skoj eller så *not* måste typ vara i skolan nu ju. det är så mycket med skolresan, avslutningsfesten, filmen och allt. usch! missar mkt, även att det typ är slut snart. har ett arbete till biologin imorgon, oförberett tyska prov för mig på torsdag och samhälle på torsdag. men biologin är jag klar med. hon får det när jag kommer till skolan. hoppas jag kan gå på torsdag, eller det måste jag. för vi tar avslutningskort då. men har svårt att bestämma mig. emo eller typ dirrty-lärare :P haha. sen på fredag bär det av till gbg :D wiie ^^ på fredagen ska vi gå på liseberg hela dagen, på lördagen ska vi shoppa och spela laserdome, sen söndagen vet jag inte riktigt. men jag längtar verkligen!! jag tycker om min klass så himla mycket. och jag kommer sakna alla sen <3 :(  och vårat lilla "gäng" vi måste verkligen hålla ihop, vill inte skiljas ifrån er... usch, det är så mycket som kommer förändras.. hate that! aja, jag ska njuta av de dagarna som är kvar. njuta av skolan låter dumt, men att umgås med alla underbara :P men från en sak till en annan. såg på ugly betty och desprate housewifes nu. seriöst så är det dem bästa programmen någonsin :D och så spännande! men ah, ska nog sova snart.. är helt slut, och täppt, varm, hostig och massa skit :S
  ..en positiv sak iaf, var hos kiropraktorn idag, och han sa att nacken börjar bli bättre :) wiie!

// Anna Jonsson Storck


"Du kan aldrig sluta älska nån du en gång älskat på riktigt,"


2 år och 1 månad idag <3 min älskling!


image32
ska jag vara emo på avslutningskortet?

everything changes..

denna helgen har gått otroligt fort tycker jag, förutom idag.
  i fredags så var tina & jag och red på blesa. jag tycker att det gick bra :) det är skoj att rida! sen på kvällen var jag med nötterna.
  igår så åkte mamma och jag till jönköping väldigt tidigt. brukar inte vara morgontrött, men igår var jag det. men jag köpte iaf 2 t-shirtar och underkläder. hade inte tänkt göra av med så mycket pengar, måste spara tills helgen. GÖTEBORG :D skulle köpt rosa spray färg till avslutningskortet, men de sa att det kan färga av sig. och nej tack, jag vill inte ha rosa hår.
  sen på kvällen skulle vi till skirö :)  var riktigt skoj måste jag säga. det blev en hel del kisse-pauser, ändå lite för lite tycker jag allt. sen när vi kom fram var alla goa och glada :) vissa var lite gladare än andra, hehe. har nog fått 1000 myggbett eller något :S det var några kristna där som bjöd på bullar, de var goda :P mycket trevligt folk överallt! markus fagervall var där, men jag gick aldrig in, kändes lite onödigt ändå.
  på vägen hem hade jag väldigt ont i nacken och huvudet och jag var såå himla trött. så jag var la inte så himla social. men hemvägen var trevlig ändå :) satt med simon hem.
 var nog hemma vid 03.30.. fattar inte att det blev så sent, jag var så himla trött. och mamma hade inte lagt i mina lakan, så det fick jag göra inatt :O åhh.. men jag kunde verkligen inte sova. somnade nog vid 06.00 tiden.. önskar bara att jag kunde stänga av alla tankar när jag vill. men det går inte.. funderar på allt verkligen, det är så mycket nu. ..
  idag har mormor, morfar, richard, kalle och bengt varit här och ätit. mumma med mormors tårta :D sen har jag bara slöat.. mår inte bra igen :S halsen krånglar igen och hostan är tbx. men det går la över snart hoppas jag. ska iaf vara hemma imorgon, sen får vi se.

Jag skulle vilja uttrycka mina känslor i ord.
Men mina känslor är för starka.
Jag kan inte finna något ord som passar.
Om du ändå kunde förstå hur mycket du betyder för mig.
Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig.
Jag älskar dig, idag, imorgon & föralltid.


// Anna Jonsson Storck


" Att något så bra, kan bli så dåligt. "

image31
bsätis & jag på bussen <3

Vilse i skogen.

Igår så hade vi orientering i skolan. Jag sprang tillsammans med Crille, duktiga vi var :P Haha, vi klarade faktiskt 3 banor på en lektion. Men han ville ta en massa genvägar, så jag var tvungen att hoppa över en bred jävla bäck. Steg ner mer och blev smutsig, haha. Sen skulle jag springa själv genom skogen, nära att jag inte hittade ut. Men det gick :P Jobbigt efter sen iaf, hade så ont. Det hade jag hela dagen..
  Jävligt seg dag igår.. Hade möte med festkommitén först. Känns som om ingen bryr sig och att jag automatiskt får ta ansvaret. Hatar det! Men det blir nog bra tillslut.
  Idag har jag inte varit i skolan, för jag har varit hos kiropraktorn. Och då kändes det meningslöst att åka in igen. Han tyckte att jag skulle vila. Så det hade jag gjort, för mycket. Har sovit nästan hela dagen. Kommer inte kunna sova ikväll. Men det är det väl värt det kanske, eller inte. Jag har ont nu efter att han knäckt, men det är normalt sa han. Och det blir bättre efter några ggr. Har engelska prov tills imorgon och det känns inte bra asså. Har knappt tittat i böckerna. Dåligt av mig. Men det känns som om hälsan måste gå före ändå. För det har den inte gjort.
  Känner att jag klagar en aning nu, men jag mår faktiskt inte bra av detta. Jag har grymt ont. Tro mig inte om ni inte vill, men jag vet iaf och det är det som är huvudsaken.
  Nästa fredag så bär det av till Göteborg. Det ska bli så grymt kul :D Har man den bästa klassen så har man! Gbg, here we come 1-3 juni.
  Nu ska jag gå och äta, sen ska jag försöka ta tag i engelskan, blää..

// Anna Jonsson Storck

Jag saknar dig så mycket just nu älskling <3 Vill bara att du ska vara här och hålla om mig / Din föralltid.

image30
i´d just love my outift!

lite smått & gott

jaha, varit lediga sen i torsdags då. det har varit skönt. men i torsdags och fredags tog jag det bara lugnt eftersom jag hade ont och mådde allmänt dåligt. men var i jkpg en sväng i fredags med pappa. det blev två par skor :D haha. mamma vart inte sådär överglad, men skor har man nytta av ^^ eller?
  sen igår så var det marknad. stod mest vi emmas och deras kakstånd kändes de som :P haha, jävligt tråkigt väder var det. men köpte två t-shirtar. typ sova/träna i. den ene var blå så stod det " denna t-shirt är bara blå när jag tänker på sex " så jävla klockren ;D och den andra var med en blondin på så stod det " I´m naturally blonde, so please speak slowly " HAHA! träffade simon med ju :) wiie!
  på kvällen åkte vi ut till basse! hade himlans trevligt faktiskt. men det var roligast i början, sen blev alla såå sega. men jag red iaf på en av deras hästar :P hahha, as skoj ju! massa trevligt folk där, och simon var där med :D hehe. sen sov jag hos kajsa, vi skulle se på film men vi somnade sen :P
  idag har jag varit med simon <3<3 saknar han redan faan.. klippte honom idag med, det blev faktiskt fint, hehe.  jag har ont i nacken/huvudet..så är det skola imorgon, usch.. men denna veckan blir nog jobbig, sen hoppas jag att det blir lugnt. eller lugnare får man la säga. ska kolla igenom engelskan nu, egentligen borde jag sova. men what the föck :P
  känns som om allting börjar bli bättre nu :) men vi får se..

// Anna Jonsson Storck



"Det är för väl att lögnen finns ­ för tänk om allt man hörde skulle vara sant. "


image29

fint va? :P hehe

orka.

mini-lov nu igen kan man säga :) gutt ^^  igår hade vi samhällsprov. och det gick nog inget vidare. barbro gör alltid så konstiga frågor och så stora prov :S yscha.. efter skolan åkte jag till kiropraktorn i v-mo. han kollade på mina röngten bilder och "undersökte" mig eller vad man ska säga.. de dumma fan skapen på sjukhuset såg ju inget fel, men det gjorde han. min nacke är sne, alltså borde mitt huvud oxå vara det, men det är det inte. det är de som är de konstiga. asså jag är ju inte helt sne om ni tror de, de syns ju bara på röngten typ. sen så har min 4:e nackkota och min 6:e ryggkota hamnat snett eller typ roterat en aning, och där emellan så har det kommit nerver i kläm. så ja, det var la inte så värst bra. han fattar inte att jag kunde gå med detta utan att typ bryta ihop eller vad man ska säga.. men långt ifrån har det ju inte varit.. huvudsaken är iaf att han förmodligen kan hjälpa mig :D så jävla happy! kanske slipper skiten nu.. efter det åkte jag till simon en snabbis, han skulle till öland så kunde inte vara där så länge :( men men.. ses väl snart igen hoppas jag!

idag har jag i princip inte gjort ett skit. det har varit en sån där jobbig dag ,när inget är kul, inget får en på humör. jag har ont i nacken, eller jag har ont i hela kroppen. men det är normalt sa kiropraktorn. är jävligt trött med. känns som om alltihop är som ett ändå stort hål, utan något slut, utan något riktigt svar. jag orkar inte med detta, det är för jobbigt. men det förstår ingen. jag pallar inte mer asså.. hatar vissa dagar. då vill man bara gå och lägga sig och hoppas att allt känns bättre när man vaknar, men oftast gör det inte det.. we´ll see how it´s end^

imorgon blir det väl en till slöa-dag, det är skönt ändå. att bara koppla av, men det kan jag inte. ska nog till jkpg iaf, träna med. sen på lördag är de marknad och fest :P yeaah!

Du är det finaste min hand har hållit i.
Du är det finaste min kropp har nuddat. 
Din röst är den finaste mina öron hört.
Du är det finaste mina läppar rört.
Du är det absolut finaste mina ögon någonsin kommer att se.
Simon, hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig <3


// Anna Jonsson Storck


" så länge man inte ger upp, har man inte förlorat något " 

image27


ingen rubrik idag.

kommer inte på vad jag ska skriva för rubrik, känner att jag inte kan namnsätta denna helg.. i fredagas var det en bra dag i skolan iaf :) först hade vi prisutdelning sen volleybollen, fick tårta *mumma* sen så spelade jag för veronica, och nu har jag MVG i musik :D sen hade vi någon genomgång med en filmnisse som berättade olika saker hur vi kan göra med våran film. sen fick jag MVG på religionsarbetet :D värsta glad, wiiie! efter skolan gymmade jag, tog verkligen ut mig själv. höll på att svimma :S men det är skönt att träna, jag tänker inte på vart jag har ont osv. man tänker typ inte alls. sen var jag med emma och kajsa :) mina flickor <3 vi kollade på setp up, bra tycker jag! igår pluggade jag först, sen åkte vi på kias 50-årskalas. rätt segt i början, men sen kom alla igång. dansade och snapsade med min morfar :P hehe. och idag vet jag inte vad jag ska göra, får hoppas på de bästa, annars ska jag la plugga...

// Anna Jonsson Storck 
jag innan kalaset.

" Nothing is forever. image25"


 


emma och kajsa!

image26


fy faen..

jag har så jävla ont, ont och åter ont i mina tänder/min mun/läppen. jävla tandställning :S jävla tandläkare!
jag är så jävla arg, arg, arg, arg idag..
och jag orkar fan inte mer av denna skiten!!!! åt helv.. med allt!
ursäkta om jag är på dåligt humör.. men åh, fy fan asså..

// Anna Jonsson Storck


image24
förstår du..?

studiedag^^

igår åkte jag hem tidigare ifrån skolan, för jag hade så ont i nacken x( så vilade en stund. sen på kvällen kom emma, hanna, ewe, basse, hampe, simon, andreas, tommy, robin, daniel, jakob och boobs hit ( tror att det var alla ) vi grillade och så :) hade himlas trevligt faktiskt! blev på bättre humör iaf.. och idag har vi studiedag. har varit en väldigt häktisk dag. först åkte vi ut till mormor och morfar för att fika, sen åkte vi till nässjö. fått räls där nere nu :S har så jävla ont x'( sen när jag kom hem så åkte vi till jönköping. har haft jävligt skoj iaf :) förlåt om jag var lite nere, men har såå ont. vi åt på soya, eller jag kunde knappt äta.. köpte ett par svarta pumps och en klänning. sko/klänning-mani som mamma säger ^^, imorgon är det skola igen.. blää.. orkar inte.. orkar inte något känns det som.. orka..  aja, ska se på ugly betty och desprate housewifes nu och hoppas att jag blir på bättre humör..

simon <3

// Anna Jonsson Storck


"Det kommer nog aldrig bli som förut."


image23
jag och ewe igår :) <3

toppen helg!

i torsdags gick skolan jävligt fort. torsdagar brukar vara sega, men icke denna. haha, hade min muntliga redovisning i svenskan, det gick as bra :) haha. när t.om han kunde erkänna att det var bra, tss. sen efter skolan åkte jag till älsklingen <3 :) saknar dig...
i fredags hade vi volleybollturnerning. och gissa vilka som vann? - jo, vi :D haha, både tjejerna och killarna i min klass vann. vi tjejer förlorade inte en enda match, tror inte killarna gjorde det heller. yeah, 9B är bäst :D sen efter det tog jag, ulle & sofia bussen till jönköping. vi gick på stan och shoppade gärnet, hade jätte kul :) fikade och så. tack för den trevliga dagen <3 sen när vi kom hem åkte jag till emma en sväng, lika trevligt som vanligt :) <3 hehe. efter emma åkte jag hem, så drog jag upp till fotbollsplanen. för anna var där :) så kul att träffa dig igen! saknat dig ju! <3
i lördags (igår) så slöade jag bara på dagen, sen så åkte jag, emma och kajsa in till vetlanda :D på crusingen! det var så jävla mycket folk och bilar. men det var as skoj :) hehe. vissa äckliga typer fick det ju *uscha*
söndag (idag) har inte en jävla aning om vad jag ska göra idag. mår fan inte bra, har sån jävla hosta.. hostat hela natten typ :S jobbigt. men ska nog ut till mormor och morfar sen iaf :) träna eller gå runt sjön med, får se vad jag orkar..
imorgon börjar skolan igen, men är ju lediga på tisdag! skönt det :)

// Anna Jonsson Storck



 

"The hardest thing is to realize when it´s time to move on."

image22


skolan...

..kan faktiskt vara skoj! iaf när man har ulle, paula & sofia! mina älsklingar :) asså seriöst, har nog skrattat hela dagen. utan er skulle jag inte klara av en dag i skolan! ni är för jävla härliga! hihi ^^ dagen gick ovanligt fort idag tycker jag. har bytt så nu har jag bild på elevens val, skönt det. var hos tandläkaren idag innan skolan, satte dit gummiband. men ett har redan losstnat. känns som om jag alltid är hos tandläkaren, ska dit på tisdag också och få rälsen där nere. men imorgon blir det nog en seg dag, eftersom det är torsdag. har historia läxa, eller prov kan man säga för det är så himla mycket. sen har jag min muntliga redovisning i svenskan oxå om William Shakespeare. sen ska jag kanske vara med simon efter skolan :) hoppas det iaf <3 wiie.

// Anna Jonsson Storck

" If I say that I do, I do. "


image21
kexchoklad is the shiiiet ^^,


2 år <3 + valborg!

..i söndags så kom simon hit :) wiie! varit tsm 2 år nu ju. shiit vad tiden går fort.. jag älskar dig simon, och det vet du!! sen på kvällen slog man en pling till emma, frågade om vi skulle ut och gå. men hon ville sola. så vi gjorde både och, hehe. igår var de valborg då! mycket lyckad kväll får jag säga ändå. bara att jag inte mådde bra. nej, jag var inte full. jag är sjuk :( men det var skoj ändå! först var vi på förfest hos andreas, sen drog vi ner till sjön. om ni vill kolla alla bilder kolla på --> http://storcken.bilddagboken.se/  idag mår jag as dåligt, fan. hatar att vara sjuk. jag hostar som en liten gris och snorar som satan. prata de kan jag knappt :S herregud asså. så idag ska jag städa mitt rum, plugga och se på tv ikväll :) hehe. skönt att man har varit ledig nu. men imorgon börjar skiten igen. men det är inte så länge kvar som tur väl är. har väl ungefär 2 prov kvar eller något, och massa läxförhör som är viktiga. alla nationella är slut iaf, jävligt skönt det. men ha de bra folket!

// Anna Jonsson Storck



 

" Sometimes I had have a eye-opener that have got me thinking. "

image20
jag då! jag bara ÄLSKAR min gröna klänning