flööööööööööt!

Ojoj, fullproppad vecka like always! Och så kommer denna veckan också att bli. Så jävla skönt, men ack så stressigt.

Träning, träning, träning - det är det enda som gäller just nu typ. Ryggen måste bli bra..!

I fredags så klippte jag mami på salongen, och det blev fint tycker jag :) Sen så kom Emil hit, och det var mys (a) Inte för att hockey är mitt största intresse, men vi kollade iaf. Och Hv vann ju, gött mos!
  Igår så kom Kajsa hit, hon stod i dörren med en Halil special. Kan man annat än älska henne då? Haha, sen blev det en promenad runt sjön, sedan möblerade vi om hela mitt rum, slängde ungefär 5 soppåsar och sen var vi döda. Min rygg är helt fucked up nu, kan knappt röra mig normalt..  Senare drog till statoil för att köpa chips och läsk, mmm :* Men sen mådde vi illa. Såg på film med sis, och den var helt okej.
  Idag har vi gått igen, gymmat, solat och bakat :* Mys! Så detta har varit en ganska nyttig flöthelg ändå :P Haha


// hejdohejdo


det är så himla enkelt, men ändå så jävla komplicerat.

jag föll

Det är söndag, igen! Innan var jag såhär anti-söndagar, men jag börjar faktiskt att gilla dom.

Veckan har typ varit fullt ös - medvetlös. Har inte varit ledig en enda dag, men det är skönt, jävligt skönt faktiskt. Jag gillar att ha fullt upp nu för tiden, jag trivs väldigt bra med att veta att jag har massa att göra.
  I onsdags så piercade jag mig i tungan och i örat, Elsa gjorde i tutten ;D Gjorde inte så ont då, men nu. Har levt på fil, kräm, yougurt och nyponsoppa nu i några dagar- mmm! 

Helgen har varit jätte bra också :) I fredags kom Emil hit, det var mys (a) Lördagen bestod utav styling typ, mådde inte bra så kollade aldrig på modevisningen. Men på kvällen drog jag till Andreas, massa trevligt folk och jag hade skit kul typ :) Bortsett från ryggvärken.
  Idag har släkten varit i sandsjöbaden och firat mormor och morfar som varit gifta i 45 år :) Och jag kunde äta, men ont gjorde det. Klippt Emma, Helena och pappa idag med :) Alltid kul, och alltid bra med extra cash!

Nu ska jag chilla lite ;b Hoppas att denna veckan blir minst lika bra!

//hejdohejdo..


jag förstår bara inte varför du skulle dra upp allting nu..?
- idiot.

image59

borta bra, men hemma bäst.

Ojoj, vad längesen det var jag skrev här. Men nu är jag iaf hemma igen :D Och så sant som det är sant, så är det skönt att åka bort men alltid skönare att komma hem.
  Jag hade det bra utomlands måste jag säga, vädret var bra till och från, ibland för bra. Men jag ska inte klaga. Sällskapet var trevligt, men även de blev lite sega ibland ^^ Kan ju inte begära för mycket av de äldre ;) Maten var väldigt god, och de tyckte vågen också. Men det var inte så farligt som jag trodde, hade bara gått upp 6 hg och de ska bort nu igen.
  Jag har mest solat, badat och haft det allmänt chill ;b Varit på nakenbad med, haha. Det var en upplevelse, snoppar av alla slags slag xD hahaha! Har även sovit i en soffa i 2 veckor pga att sängen var helt åt helvete, så nu är också min rygg helt åt helvete..

Men fan vad jag har saknat alla :( Det var så skönt att komma hem och träffa alla :D As skoj att komma tillbaka till skolan! Fredagen var mycket bra måste jag säga (: Stannade kvar i Nässjö hos myspojken (A) mihi. Igår mötte Ebba mig vid stationen så följde hon med mig hem. Vi var ute och gick och så, klippte mig, sen gjorde vi iordning oss inför kvällen. Det var party :D Riktigt najs att träffa alla igen <3 saknat er!!
  Och idag har vi gått med Andreas och Robin, och nu har Ebban åkt hem :( Ska kolla på tv och chilla, sen träna med sis.

// Hejdohejdo


Var tog du vägen?
Var tog jag vägen själv?
Vi lova ju att alltid älska
När vände vinden?
När föddes tomma ord?
När hade vi förlorat allting

Utan ett ord,
Utan en längtan

Tror jag att vi
Kunde inte se
Kunde inte ta oss
Tillbaks till ruta ett
Tiderna förändras
Så står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär
Tillbaks på ruta ett