mellandagskaoset.

Herregud vad folk det var i Jönköping igår, helt sjukt. Var knappt ens kul att gå runt på A6. Hittade mest saker på stan. Köpte ett par skinnbyxor (äntligen, letat över land och rike) leopard skärp, öronhängen, en leopard kappa, en stickad grön kofta, en t-shirt till Emil, en äggklocka, ett par boots och sen Emils present. Så jag var nöjd ändå :) Nu ska jag hålla lite i plånboken. Försöka iallafall. Fick hem min nya volumemaster igår med + hårprodukter.

Jobbar om en stund, så nu tänkte jag läsa lite i Elsas välrd och bara chilla. Förresten, nyår. What's up with that? Inget som händer ju, eller så är det som vanligt att det bestäms samma dag. Jag jobbar till 15 iallafall och öppnar dagen efter. Så blir alkoholfritt, behövs efter helgen!

nu var allt över.

All denna stress innan jul och sen helt plötsligt är den över. Men jag hade faktiskt en av mina bättre julaftonar på äldre år. Fick det jag ville ha typ. Pengar, leopard mobil skal, ögonskuggepalett med 120 färger, pengar, elsas värld, presentkort på make up store och lite smått och gott :) Har bästa familjen <3

Sen var det då juldagen, hemvändarkvällen. Först förfest hos Flink, sen en annan förfest hos Castell, sen kulturhuset. Jag hade kul, alltid kul att träffa folk, men gårdagen var mindre kul. Fick besöka toan hela dagen och kunde inte äta förrens 18 på kvällen typ. Konstigt tycker jag, kände mig inte alls onykter. Men sånt är livet ;) Emil var så söt och tog hand om mig igår. Sen på kvällen gjorde jag en skitgod kyckling gryta. Mums!

Jobbar hela veckan nu utom torsdag. Planerna är att försöka träna mycket, åka på rean och köpa present till Emil.

älskling och jag på juldagen <3


rudolt med röda mulen, hette en helt vanlig ren. som blivit kall om mulen...

Idag var jag likaså alla andra Vrigstad bor och handlade innan jul. Herregud, har nog aldrig varit så mycket folk på Hemköp förut. Men jag kom ut helskinnad iallafall, även om de äldre tanterna bara kör över folk, typ. Vuxenpoäng till mig! Kom dock på nu att jag glömde köpa groggvirke till juldagen... Hm..

Jobbade igår och ska jobba idag, var skitmycket folk igår och lär ju vara det idag också. Puh. Jaja, ledig hela julhelgen sen ju. Julafton imorgon, ska bli mysigt :) Och sen juldagen, ska bli vingligt!

Nu ska jag bara vila inför jobbet, funderar på att rimma till mina paket? Kanske, det är ju faktiskt lite småkul. Frågan är om jag orkar aktivera hjärnan. Händer ju inte alltför ofta ;) Haha. Förresten så är skinkan fixad, så blir inga skinklösa dagar.

dan före fan före doppardan, eller?

Skriver här för att Kajsa gnällde på att jag inte uppdaterat på länge. Så nu gör jag det. Vad har hänt? Jobbade hela helgen nu, jobbar imorgon och på torsdag. Har suttit modell för Terese, hon förlängde mina fransar. Fränt! Idag har jag gjort mina naglar, så nu är de juliga/nyåraktiga och fina! Har nyss storstädat hela huset, puh, det behövdes. Fullt ös medvetslös typ, har så mycket att göra innan fredag så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men det löser sig, det gör det alltid. Gjorde Rocky Road kakor igår, så jävla gott!! Har dock inte hunnit göra kola än, och kommer inte hinna det heller, eller julskinka. Jaja, livet går vidare utan skinksmörgåsar.

 

100 % osminkad.

lill-lördag.

Fick nytt schema igår, ändå fram tills februari. Skönt. Jag är iallafall ledig hela julhelgen, lycka! Jobbar dock hela nyårshelgen, så blir nog ett nyktert nyår för mig. Men huvudsaken är att jag får konsumera alkohol och vara party-anna på hemvändarkvällen, yeah!

Nu ska jag sminka mig och sen äta, för det är dags för jobb, imorgon är jag ledig och sen jobbar jag hela helgen igen.

Slingade håret själv igår, har inte gjort något med det på tre månader, förutom en glanstoning. Nu kände jag att det var dags för lite slingor. Dock såg ingen någon skillnad? Jag ser det jätteväl. Arbetsskadad.

du hette vad?

Åh jag bara älskar när man får msn-förfrågningar från [email protected] typ. Inte. Idioter. Visst får man sådana för ofta?

ett kukamått.

Hörde häromdagen att om man ska koka lagom med spaghetti till två personer så ska man använda sig utav ett "kukamått". Då undrar jag, vems mått? Haha.

"tänker du någon gång?"

Hade visst glömt min "träningspåse" i bilen, som innehåller vattenflaska, handskar och skor. Vattenflaskan hade visst vatten i sig. Inte tänkte jag på att den fryser om den ligger i bilen. Tina undrade om jag någon gång tänkte. Bara när jag behöver det.

Idag ska jag julbaka med mormor. Knäck och marsipan, det är tradition sen jag var liten. Man kan ju inte bryta traditionerna bara för att jag är äldre.

Igår slog jag in alla mina julklappar. Emil tyckte jag var duktig och beklagade sig över att han är dålig på att slå in paket. Erbjöd honom hjälp, men fick visst inte slå in det som var till mig. Undrar varför? Haha.

dagens tanke.

Jag läste igenom min blogg nu, och insåg att jag var roligare förr.
Som t.ex förra helgen, snövit goes wasted. Det var kul.
Dricka är ju kul. Frågan är varför det inte blivit så ofta längre?
Kanske för att jag varit sjuk var och varann vecka.
Jag ska bli frisk och rolig igen.


Jag var nog egentligen hungrig innan, men har tryckt i mig en stor chokladkaka + lite chips.
Jaja, jag vet, jag ska vara nyttig. Men om jag ska vara ärlig så vet jag ju att det aldrig kommer funka.
Hej,  jag heter Anna och jag är sockerberoende.

världens bästa dude och jag när vi börjat ettan, 2007.


hard working women.

Förra veckan jobbade jag alla dagar utom torsdagen. Men så gjorde jag köttbullar på två kilo, bakade typ 12 plåtar med kakor, var i Jönköping och julhandlade, och sist men inte minst så färgade jag Kajsas hår. Så ledig var väl det sista jag var typ. Men nu har jag min "helg", är ledig idag och imorgon. Skönt. Idag ska jag vara med Jossan, äntligen. Och imorgon ska jag baka julgodis med mormor. Nu tänkte jag slå in lite paket. Är godissugen med, inte bra. Eller hungrig kanske? Fast godis är ju alltid godare...

Hade 50-års kalas för pappa i fredags <3 Och i lördags efter jobbet var jag och Emil på julbord, så himla gott. Ge mig mer julmat!!

<3 p5.



 


arg, argare, argast...

Jag skulle gå ut och starta bilen nyss, bilen startade inte. Batteriet är kasst, eller rättare sagt dött. Då blir man ju så jävla glad.. Känns som om all jävla skit kommer på en gång, och alla jävla kostnader. Men tur att man har världens bästa mormor som kommer och hämtar mig, bjuder på middag och sen kör mig till jobbet. Har förövrigt lite ont i örat igen.. Är det inte pricken över det där jävla i:et?!

Ni som tyckte rött hår, ska göra er lite besvikna tyvärr ;) Kommer nog vara blond liiiiite till. Har tagit tid att komma hit, och sen är det sååå skönt att inte behöva färga utväxten. Men, jag kommer bli rödhårig igen någongång.