magont.

Midsommar i fredags blev riktigt bra och trevligt tycker jag :) Tack till alla fina som kom <3 Det blir vad man gör det till, och vi gjorde det bra! Lördagen blev bara en himla slappdag med massa onyttigheter. Söndagen blev det middag hos mamma, städning, tvättning av bilarna osv. Sen bio på kvällen. Bad teacer, bra film tycker jag.

Var i Jönköping med Kajsa och Claire i måndags, hittade en hel del fint. Men nu får det inte handlas mer ;) Sen jobbade jag på kvällen med Nickepicke, alltid trevligt. Skulle jobbat igår också, men vaknade upp med världens magknip och illamående. Hade ont i magen ändå till 23.00 tiden igår kväll, men nu har det äntligen släppt. Vet inte alls vad det var. Antar att det var något jag ätit, men så himla lustigt. Kommer inte ihåg när jag senast hade så ont. Fick ligga i fosterställning hela tiden, och visste knappt vad jag skulle ta vägen. Tack till syster som jobbade åt mig. Ibland är hon faktiskt snäll ;)

fler bilder finns som vanligt på fejjan.


små grodarna, små grodarna..

det kan gå ett år, men ändå känns det som igår.

min fina, underbara tjejer <3

 

Denna veckan har varit fullt ös, även att jag inte varit/är helt frisk. Men verkar inte bli bättre av att vila.. I måndags var jag först i Vetlanda med mamma och sen i Jönköping med Kajsa, Eve och Andreas. I tisdags åkte Emma och jag till Växjö, efter det åkte Andreas och jag till Värnamo. Helt sjukt att åka överallt, men jag har haft kul.

Imorgon är det midsommar, vi ska vara ute hos oss. Duka upp långbord på logen, grilla och sånt där. Blir nog trevligt :) Det är vad man gör det till.

Jag har förövrigt blivit lite besatt av att plantera, jag tycker det är så himla fint på sommaren & det ser så hemtrevligt ut.


fullt ös.

Jag säger som vanligt, oj vad tiden går fort. Redan onsdag idag ju. Har jobbat hela veckan, ledig imorgon och sen jobbar jag hela helgen.
Hade en jättebra ledig helg nu iaf, i fredags var jag och mamma först inne i Sävsjö och köpte blommor som jag senare har planterat ute, och det blev jättefint! Köpte även ett par stövlar i.. Håll i er. Leopardmönstrat. Inte så otippat kanske. Sen på kvällen kom Elin hit så hon fick sin studentpresent också.
I lördags åkte vi spontant till Ullared, köpte mest nödvändigheter, och onödigheter, haha. Men alltid trevligt. På kvällen åkte jag in till Eve och hade tacokväll med henne, Jossan, Kajsa, Julia, Sara och Linnea.
På söndagen storstädade vi hela huset, puh, sen kom Kajsa hit och vi åt tacos, igen, hemma hos mamma och pappa.
Härlig helg tycker jag ;)

Fina Elin på hennes bal :) och jag var hennes frisör.


Ölaaaaaand.

Igår åkte vi till Öland över dagen för att hjälpa mormor och morfar att sätta upp sitt förtält och fixa allt. Klockan ringde vid 05.00 och jag var söööömnig.. Vädret var kanon, soligt men blåste lite. Vilket har resulterat i en oerhört bränd Anna. Trots att jag smörjde in mig med spf 15. 15!! Får nog köpa sånt där som barn har, typ 40. Har kunnat sova inatt, trots smärtan. Underbara Öland, snart ses vi igen.

Min cykel har verkligen kommit till användning nu. I lördags kväll cyklade Emil och jag en runda på ca. 7 km. På söndagen cyklade jag till och från jobbet, vilket blir nästan 5 km. Sen på kvällen cyklade jag, Emil, Tina och Axel en djävulsrunda på 1,5 mil. Det var svettigt och rumpen var öm ;) Men i måndags var det dags att hoppa upp på cykeln igen och cykla 7 km, efter att ha tagit en promenad på över 5 km. Känns riktigt skönt att ha kommit igång igen, men idag ska jag ta det lugnt, eftersom huden stramar åt överallt och jag har även solfrossa.

en härlig solbränna jag fick för två år. bra anna!


värmebölja?

Igår var mamma och jag i Jkpg, köpte lite saker hem och lite kläder. Men var en duktig tjej och höll i pengarna ;) Sen gjorde jag sådana där småsaker som jag inte hunnit i veckan eftersom jag jobbat. Och nu jobbar jag hela helgen. Lite surt när det är så fint väder, men så är det alltid känns det som.
Ska ut och sola lite nu istället. Gick en runda direkt när jag vaknade, det var svettigt, men skönt ;)