Kärt återseende.

Måndag och semestern är slut. Idag börjar jag jobba igen, efter tre härliga veckor. Vädret har inte varit det bästa, men veckan på Öland var det helt okej. Hur mycket jag än älskar Öland, så var det skönt att komma hem. Att sova i sin egna säng, duscha hur länge man vill, gå på toa utan att någon sitter ijämte, men framförallt träffa min lilla Hulda <3 finns inte ord för hur mycket jag saknade henne, hon gör mig så glad!!


Tandvärk..

Jävla visdomstand som förstör min semester!! Haft ont i snart 2 veckor. Har en visdomstand som håller på att växa ut, men det är så trångt, så den trycker på mina andra tänder. Så det ilar och ömmar i hela munnen. Jippi... Vädret suger, kul semesterväder. Vilken optimist jag är nu känner jag. Men ärligt talat, jag har solat typ 1 timme på min semester. Det regnar och är mulet. Drar till Öland på måndag, då hoppas jag att världens bästa ställe levererar sol som vanligt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/184470/images/2012/pic_4ffe8ce1ddf2b318410001d6.jpg" class="image">


S E M E S T E R !!

Har varit ledig i en vecka nu, alltså två veckor kvar. Vi har varit i Ullared och i Gränna än så länge. Bara njutit helt enkelt. Och det tänker jag fortsätta med. Nu ska vi snart grilla, mums! ;) Min lilla bebis <3