Jag är nog en mammagris ändå.

Idag invigde jag min skinnjacka för första gången iår, kände mig äntligen som mig själv igen. Gillar inte stora tjocka vinterjackor som gör att man ser fet ut, eller fetare. Gillar min korta skinnjacka i mc-modell, den får mig att känna mig allmänt cool och skön. Haha. Eftersom jag kände mig som mig själv igen så var jag också tvungen att måla naglarna röda. Den klassiska röda. Snyggt!

Slapp dag i skolan, började 10 och slutade 12. Vi övade vals och foxtrot, kan inte påstå att det gick toppen och jag är antagligen född med två vänsterfötter och ingen taktkänsla. Fast buggen gick bra, den sitter som ett smäck efter alla dessa år. Sen var det ett musikprojekt, kul. Vissa var skitbra, andra mindre bra.

Har varit och lyft lite skrot också, eller lite vet jag förresten inte, kan knappt lyfta armarna nu och dom skakar faktiskt litegrann. Tar nog bara 75 % av det jag tog innan, men jag tänker snabbt träna mig dit igen. Fast ännu mer. Starkare. Hårdare. Fastare. Smalare. Klingar fint i mina öron.

Snart ska Emil och jag till Jönköping, han skulle till Ikea och jag ska antagligen köpa något slags databord eftersom min data dog häromdagen för att jag alltid har den i sängen. Så den blev överhettad, igen. Andra gången. Tredje gången går det la åt helvete, så får väl köpa något sånt där. Kan vara bland det klantigaste jag gjort.

Mamma, mormor, morfar och morbror åkte till Gran Canaria idag, inte lite avundsjuk. Mest känner jag mig övergiven, haha. Hur ska det gå utan mamma? Hur ska jag kunna bo med skitgrisarna själv? Kommer få panik, har redan städat upp köket efter dom och skrivit en arg liten lapp. Är lite arg redan för att jag fått lämna in min mobil för 4:e gången detta året med, den går sönder typ dagen efter jag fått tillbaka. Fan.

mormor och morfar

<3


beroende.

Förut så brukade jag älska att sova själv.
Ta upp hela sängen, ligga kors och tvärs och bara breda ut sig.
Gillade inte att höra någon annan andas, förutom mig själv.
Inatt sov jag ensam, det händer inte ofta längre.
Kunde knappt sova för att jag var ensam, låg på kanten av ren vana,
hoppades på att det skullle vara någon jämte mig när jag vaknade idag. Men icke.
Ville höra dina andetag mot min nacke när du ligger och håller om mig innan vi ska sova.

Jag har blivit en trygghetsnarkoman.

grillpremiär.

Denna helgen har jag mest jobbat, varit/hjälpt till på modevisning, ätit grillat för första gången iår, gosat, städat, fått mina studentkläder, varit lycklig över min smyckeshållare, haft ont i hela kroppen, typ.

Nu väntar en ny vecka, som förmodligen kommer vara lika fullspäckad och uppbokad som vanligt. Speciellt om jag kan börja träna igen. Hoppas verkligen! Godnatt!

p.s. Känner mig förövritgt bestulen på en timme. Undrar vad det var för idiot som kom fram detta med att ändra klockan?

hakuna matata.

"Lämna det bakomflutna före dig"

Sitter just nu i datasalen med min onda kompanjon, Ebba Lousie Gyalog, även känd som wannabee-Kissie, eller som en av de sjukaste människorna jag känner. Väntar på att Emma ska sluta så vi kan åka och äta och sedan ta igen förlorad tid. Sen ska vi göra Emma fin till modevisningen imorgon! Så ska iallafall min eftermiddag spenderas, och ikväll blir det våfflor. Mums!


Allting har en första gång.

Dagens skola var inte direkt hård. Dagen bestod utav två timmars kortspel, sitta och kolla på idrotten i en timme, lunch i 40 minuter, sen svenska i en timme, där vi kollade på världens bästa film. Hooligans. Både gillar och inte gillar sådana här dagar, man får tid för klassen och kan bara umgås, men känns så onödigt att åka så många mil för att inte göra något.

Varit ute och gått i en timme också, med musik högt i öronen, gå snabbt i takt, glömma bort allting och bara vara ensam. Massa tankar blir till inga tankar. Ensamtid <3

Hade på mig mina glasögon idag för första gången sen jag köpte dom för ungefär ett år sedan. Jag kanske är väldigt matriell av mig? Maybe baby. Mina fina Emil övertygade mig att jag skulle ha dom. Vet inte riktigt om jag vågat förut, eller vågat har jag ju gjort. Bryr mig inte vad andra tycker. Men har riktigt aldrig blivit av..


breath in, breath out.

Kan andas ut igen, äntligen. Vilken lättnad, nu slipper jag all oro som har gjort mig rädd hela tiden

Låååång dag i skolan idag, som vanligt på tisdagar, avslutade dagen med ett utvecklingssamtal som gick toppen. Hon tyckte mamma skulle vara stolt för att hon hade en sån trevlig, omtänksam, kundvänlig, mysig, bra och duktig dotter. Ibland måste man ju få skryta lite. Eller hur? Inte varje dag man får höra så mycket positivt från vissa människor. Kanske är då det värmer extra mycket, när man inte får höra det ofta.

Längtar tills jag blir frisk, tills jag inte har ont längre, tills jag slutar med min medicin, tills jag får min ork tillbaka.
Längtar efter att träna tills svetten rinner, tills musklerna inte orkar mer och tills man är helt utpumpad.
Längtar efter att få sola regelbundet, och till sommaren då man slipper solarium.
Längtar efter balen, studenten och frihet.
Längtar efter Emil och tv-tisdag. Men tur för mig att han kommer snart :) Min kärlek.


lite bilder från en bra kväll för ungefär ett år sedan, mest för att jag ibland faktiskt saknar mitt långa hår.

rädsla

Jag är så jävla rädd, så rädd att jag inte vet var jag ska ta vägen eller vad jag ska göra..
Det enda jag vill just nu är att Emil ska vara här, då skulle allt kännas bättre

miss you, miss us.

let's make the headlines loud and true
say you love me and I'll say I love you too
I wanna tell the world I'm giving it all to you
just remember what simple words can do
let's make the headlines loud and clear
all that I have I give to you my friend
the best things certainly happen when you are here
just remember friendship never ends


it takes a fool to remaine sain.

Tillbringar dagen i sängen med Doris och kollar på Sex and the city. Vad skulle jag göra utan min box? Tror det kommer bli hårda dagar nu framöver med tanke på min bihålsinflammation. Fullspäckad dag på salongen imorgon, mässa och 3.3 fest på lördag, jisses.

min håriga sängkompis.


längtan.

Jag har nog aldrig längtat efter våren/sommaren så mycket som jag gör just nu. Den dagen det är plusgrader då jag går till skolan så tänker jag dra på mig min skinnjacka, ta på mig mina nya, vita, fina läderconverse och lägga ner solglasögon i väskan. Åh vilken lycka! Gillar dock inte att ha converse när de är nya. Känns som om de lyser upp hela världen och som om det är det enda folk ser, och tänker: Undra om det är hennes första converse? Men nej, det finns mångs mer.

jag och kajsabajsa sommaren 08.


lyckat.

-Jag har bihålsinflammation.
-Får inte träna på 10 dagar, vilket är väldigt jobbigt för mig.
-Ingen alkohol under pencilinkuren, alltså inget drickande på den efterlängtade 3:3 festen på lördag.
-Medicinen kostade 500 kr, fan vad kul.

Ganska sur och besviken faktiskt.

choklad, sex and the city och skvallertidning.

Jag har ont i halsen, bihålorna, huvudet, ja nästan överallt. Tröstäter choklad trots att det gör ont att äta. Var otroligt smart idag och lyckades sova för länge, så hann inte till doktorn. Ska gå dit imorgon istället..  Kollar på Sex and the city, läser SOLO och tröstshoppar lite. Precis så man vill att vissa dagar ska vara, bortsett från sjukan. Har inte tid eller ork till att vara sjuk. Ikväll är det iallafall tv-tisdag <3 älskade tv-tisdag.

you had me at hello.


suck it up.

Blir jag sjuk nu igen så vet jag inte vad jag gör alltså. Sån himla värk överallt. Fan.
Och så jävla rädd stundtals..

finfin dag.

Sovmorgon, solning, lång promenad i solen med min underbara och sen jobb. Mysig lördag. Nu ska jag hämta mitt sällskap för natten ;*

workning nine to five. typ.

Salongen 9-18, statoil 19-24. Känns inte riktigt humant.. Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, kände att det var välbehövligt. Ont i hela kroppen, hoppas på att lite släpper tills ikväll. Kommer nog bara bli en till sånhär mördardag tror jag. Bara sex dagar kvar på salongen, några mer skoldagar och sen frihet. Kommer vara så lycklig.

Folk säger att man saknar skolan efter man slutat och att det inte är förens då man inser hur bra man hade det. Men vad är bra? Tidiga morgonar, flera timmars väntetid varje dag på buss/tåg, läxor, sena dagar, alltid måste vara på topp, lärarna, att man inte har någon ork kvar när man kommer hem, skolmaten, Nässjö? Förstår inte vad det egentligen finns att sakna. Förutom klassen <3 Jag kommer må bra då, tjäna pengar, inte känna press och stress på så mycket saker, äta ordenligt, ha ork till träning osv, och bara leva, så det så.

Tror jag ska sola och sen ta mig en promenad, idag orkar jag inte mer än så innan jobbet.



det är som du säger, men ingen annan än jag kan göra något åt det. det är sant att jag springer pga rädslan.

har man en svag insida visar man en stark utsida.

Doktorn. Världens bästa Kajsa. Vetlanda. Shopping. Kyckling med tomatsås. Film x 2. Ben and Jerry's. Skvaller. Kalas för mormor. Vampire Diares. Mys med Emil.
Min studiedag igår var underbar :)  Onsdagkvällen var också helt underbar <3

Idag; heldag på salongen sedan direkt upp till statoil. Jobbhelg, klirrar fint i kassan! Kommer vara död ikväll, hejdå.

vad är en fråga utan svar?

Hatar att livet är som en jävla bergochdalbana. Vissa dagar är man lyckligast i världen, andra dagar önskar man att man inte ens behövde gå upp ur sängen. En bra sak händer, en dålig sak händer, en bra sak händer, en dålig sak händer. Känns som om allting ska väga upp varandra. Kan det bara inte få vara bra någon gång? Bra på riktigt. Gud måste verkligen hata mig. Han måste hata många. Inte för att jag tror på honom eller så, för om han nu finns så förstår jag inte varför livet är så jävla orättvist? Det är bara inte rätt. Det gör ont, jag är rädd, känner mig tom, vill inte inse, kan inte inse, jag är nära bristningsgränsen hela tiden. Fan. Orkar inte träna, tänker tillbringa dagen i sängen. 

Vid nyår lovade jag mig själv att jag inte skulle låta mitt liv präglas utav en annan människa, att jag skulle vara själv och inte förlita mig på andra. Men du gjorde så jag föll handlöst för dig. Ingen annan har någonsin gett mig så mycket glädje och lycka som du har gjort. Vill inte, kan inte tänka mig att vara utan dig nu. Du är min bättre hälft.

onödig info.

1. Åt spenat idag för första gången i mitt liv och jag dog inte av det. Även att det tar emot att säga så var det ganska gott.
2. Det är 87 dagar tills jag tar studenten, blir vuxen och aldrig mer kommer pendla till skithålan.
3. Tv-tisdag är bäst, även fika-tisdag, pizza med mormor och morfar och en daglig dos utav Emil :)

förföljare?

Dagens roliga: min religionslärare sa idag att en holländare jag klippte för ett tag sen ville komma till mig och klippa sig igen, för han vägrade gå till någon annan, han ville bara ha mig. Hon sa även att han var förtjust i mig. Inte varje dag man har en beundrare ;) Kanske kan man få lite hasch-brownies?

Slutade vid 11 idag, skönt. Nu blir det träning, städning, tandläkaren och sen jobb. Upptagen kvinna!

solen i ögonen och spilld mjölk överallt.

Jag vill ha vår, sommar, lätta skor, nakna brunbrända ben, isglassar som smälter, sol i ögonen, fräknar, bikini, skinnjacka, shorts, kjol, öland, grönt gräs, lediga dagar, sena nätter, barfota, grillat, cykla överallt, poolparty, grillfest, kvällspromenader, en kropp som inte är stel pga kyla. Allt det där dom gör att man mår extra bra. Jag räknar ner dagarna tills den 5 juni, då jävlar.

Tills vidare nöjer jag mig med att springa i strumpor i snön, sola solairum och ha shorts inomhus. Sweet.

Helgen har bestått utav värk, yrsel, mys, alkohol och shopping typ.

what the föck.

Har världens värsta mensvärk, tänkte träna bort den vilket slutade i att jag blev yr och fick huvudvärk. Verkligen toppen. Vad är det med mig egentligen?

tv-tisdag <3

Älskade tv-tisdag är tillbaka och ingen är gladare än jag. Jisses vad jag längtat.
Längtar även till studenten (fick mössan igår)
Färgade håret igår och klippte idag, nöjd som fan. Tack Jossan och Julia :)
Snart kommer min man hit för lite mys, efterlängtat!





fint va? :)

välkommen till min garderob.

Svart, vitt, orange, spets, nitar, detaljer, axelvaddar, leopard, djupa ryggar. Me like alot.



nytt i garderoben.

baksmälla.

Allting gick jättebra, tills idag. Haft världens sämsta dag och har antagligen varit största pessimisten någonsin. Men alla har ju sina dagar. Är alltid så när jag haft det bra. Varför? Guds sett att straffa mig?

Är förövrigt trött på alla människor som man ställer upp för och som man inte får något tillbaka för...och folk som inte kommer på något eget. Godnatt!