typiskt.

Igår när jag slutade jobba var jag så himla hungrig, så jag tänkte att jag kunde ta med pizza hem, för Emil var säkert också sugen på det. Så det gjorde jag, tyckte jag var en snäll flickvän som tänkte överrsaska honom med det. När jag kom in innanför dörren så stod Emil och lagade flygande Jakob. För han tänkte också vara en snäll pojkvän och överraska mig. Hahaha, så himla typiskt. Min sötnos <3

semester.

Jag har haft semester i tre veckor, även härifrån. Så ber om ursäkt till er som faktiskt klickar er in här även att det har varit dött.

Första veckan var vi på Öland och vädret var u n d e r b a r t. Den brännan är dock försvunnen nu, är nästan genomskinlig. Typ.
Sen vet jag inte riktigt vad vi har gjort. Vi har bara tagit dagarna som de kommit utan några krav. Det är nog egentligen semester.

Jag är nog ändå lite konstig för jag tyckte det var skönt att börja jobba igår. Man får rutiner på allting, slappa kan man inte göra för mycket ;) Lite bra rutiner och vanor är det dags för nu. Mina arbetsbyxor var liiiite tajta igår. Så inget godis nu, så det så!

me and my dude på kräftskiva.