tradera.se

Nu har jag sysselsatt mig med att lägga ut lite kläder på Tradera. Bättre att få lite pengar än att de bara ligger och tar plats. Är någon intresserad så heter jag astorcken där om ni vill kolla.

Är fortfarande uttråkad, men orkar inte göra något. Och det värker i örat...

Kajsa, Emil, Andreas och Max gillade mina köttbullar. Nöjd! Idag ska jag göra tacopaj! mums...

meetballssssssssssssss...

Jag har gjort köttbullar på nästan 2 kilo blandfärs. Första gången dessutom. Jag är nöjd, dom smakar dock inte lika gott som mormors. Men hon har ju mer erfarenhet. Mina var faktiskt lite väl kryddiga. Men hellre det än smaklösa. Som sagt, övning ger färdighet och en vacker dag ska jag göra världens godaste köttbullar ;) haha. Jag gillar att laga mat och det är kul att göra nya saker.

 

Kryper i princip på väggarna för att jag är uttråkad och för att jag inte får anstränga mig. Tänkte tvätta lite, hänga in lite kläder, kanske tillochmed rensa. Vi får se. Sen ska jag hänga med Kajsa, äta marängswisch. Mums!

 

Jobbar bara 2 dagar denna vecka, sköööönt. Så jag tänker njuta och göra sådana saker jag annars inte hinner.


leopard <3

Jag är faktiskt ganska sur och ledsen. Inte på någon, utan på att jag var tvungen att bli sjuk igen. Och att jag måste äta antibiotika i 16 dagar. Antibiotika = ingen träning. Jag får damp. Jag vill träna. Svettas på gymmet, springa, lyfta tungt, känna adrenalinet flöda och känna hur det pulserar i musklerna utav utmattning. Ni fattar. Jag känner mig ful och fet direkt när jag inte tränar som jag brukar. Helst vill jag träna 6 dagar i veckan som jag gjorde innan, jag ska bli så fit igen. Så är det bara.

Tänkte iaf en visa en sak som gör mig liiite gladare. Blir festsugen direkt när jag tar på mig dessa underbaringar! Fest är det som gäller när jag är frisk, ja! Hur snygga?! Tröstshoppade lite igår med. Smink och höstkläder, typ.


helvetes jävlar fan.

Jag var hos doktorn idag och det visade sig att jag hade öroninflammation och bihålsinflammation. Alltså ska jag äta antibiotika i 16 (!!!!!!) dagar. Helt sjukt. Jag är sjuk. Jag pallar inte. Mår som en påse skit och jag ska stänga ikväll. Great. Verkligen toppen. Fick även sitta 1,5 timme hos doktorn. Borde det inte gå fortare?? Nu ska jag knarka i mig värktabletter och spackla upp mig så jag åtminstone inte ser döende ut.

livsnjutare.

Sitter just nu med datorn i knäet, tv:n är på och jag läser SOLO. Samtidigt som jag gör en inpackning och färgar ögonbrynen. Vardagslyx kallar jag det.

Igår var Emil, Kajsa, Andreas och jag på bio. Grown ups var det som visades och jag skrattade ihjäl mig. Efter bion blev det den självklara subwaymackan och jag njöt till fullo. Tänkte njuta ännu mer och ta en McFlurry med kolasås och daim. Men fick jag någon kolasås?! Nej! Jävla Mcdonalds personal.  Men nu är det slut med njutandet, inget godis förrens nästa tjejvecka. Så det så.

if I were a boy.

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan och försöker sitta i fosterställning så mycket det bara går. Jag har så jävla ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. Varför är jag inte kille???? Fast det skulle nog inte vara så kul ändå.. Nu ska jag trösta min värk med choklad och nätshopping. En kvinnas bästa vän i alla lägen, speciellt en gång i månaden.

Fått tre myggbett på 10 minuter nu ungefär. Hur kul? Inte kul. Och det värsta är att jag har varit inomhus.

Håller för övrigt på att bli blond igen. Dock liiiite gult just nu, men det ska nog bli bra!


nummer 1.

Högst upp på min önskelista står en mops. Skulle bli gladast i världen om jag hade en liten mops-bebis!!!!


På andra plats står Marabou Sommar (som inte säljs längre) fixa den och du är min idol! Dock inte ätit godis på två veckor typ, men skulle bryta det för den. Så värt!




Nu är det dags för jobb efter semestern, ses på Statoil hörrni!

det faller ett löv.

Onsdag idag och jag börjar jobba på fredag. Då är 10 dagars ledighet slut. 10 dagar som bara har försvunnit på en sekund. Ungefär lika fort som sommaren försvann?
Men måndag till fredag var vi iallafall på Öland. Började semestern med att shoppa loss inne i Kalmar. Och snacka om att jag shoppade. Och fyndade!!! Då var jag nöjd. Hade fina dagar med min älskling. Vädret kunde varit bättre, men jag hann bränna mig, och fjälla, att jag aldrig lär mig. S O L S K Y D D!! haha.

Fredagkvällen spenderades med Kajsa och den var toppen. I lörsdags var det kräftskiva och jag hade kuuuul. Igår var vi på Liseberg. Älska Balder, typ. Att köa suger dock get-balle, vilket man får göra mycket.


torka..

Jag känner att jag har bloggtorka. Fast det tror jag alla har på sommaren?
Nu har jag äntligen semester. (jag älskar mitt jobb) men det ska vara skönt att vara ledig. Så imorgon åker Emil och jag till Öland. Stannar först i Kalmar för att shoppa, me like! Sen åker vi till Köpingsvik. Hoppas att vi har vädergudarna på våran sidan.

I torsdags var vi i Ullared, tydligen besöksrekord då. Det märktes, jävlar vad folk. Men jag hittade mycket, som vanligt. Igår hängde jag med Kajsa, vi åkte till Kultan sen och kollade läget. Bra kväll! Idag har jag jobbat och sen har Emil och jag varit på Sandsjöbaden, mums! Nu ska jag packa. Alltid lika roligt att bestämma på en kväll vad man vill ha på sig kommande dagar..


6 månader officiellt idag med min älskling <3



Att ligga med huvudet mot ditt bröst, ha handen på din mage.
Du har din arm under min nacke och smeker mig lätt på axeln.
Jag hör ditt hjärta slå, och jag vet att det slår för mig.
Du viskar i mitt öra; Jag älskar dig!
Jag känner hur en rysning flyr igenom kroppen, och somnar sedan till dina andetag.