Geting sick

Skulle börjat jobba igår vid 16. Men när klockan var runt 13 då bara vände det sig i magen och jag fick springa och spy. Absolut det värsta jag vet. Fyfan. Så inget jobb för mig varken igår eller idag..
Har en liten teori, eller om det bara är ett slumpmässigt sammanträffande. Emil och jag var och fikade på ett ställe igår. Och när jag fikade där för typ 1,5-2 år sen så hände exakt samma sak. Magen vänder sig på två sekunder och spyan kommer direkt. Spy några ggr och sen må bättre.. Sammanträffande??

Jag har läst igenom mina gamla inlägg nu, så som jag brukar göra ibland. Jag tycker det är roligt och intressant att se hur mycket man ändras, folk försvinner ur ens liv och vissa saker är exakt likadana. Men ändå inte.
Folk man stod så himla nära, som man inte trodde man skulle kunna vara utan, som man alltid trodde skulle vara där. Man kan faktiskt vara utan en del och livet är nog bättre så. Tråkigt, men sant. Man märker vilka som är äkta.
Däremot finns det folk som jag saknar extra mycket och önskar att jag skulle kunna träffa varje dag. Men ni vet vilka ni är.
Jag gillar att blogga utav den anledningen, att man kan kolla tillbaka och minnas. Därför det är tråkigt att jag knappt bloggar längre. Ingen annan kanske bryr sig, men jag bloggar för min skull. Detta året har inte varit bra, jag har inte varit mig själv. Och jag saknar mig själv. Att en jävla sjukdom kan förstöra så mycket..
Att börja om vid nyår är en sån himla klyscha, men det är precis vad jag tänker göra. Kämpa emot, göra allt jag kan för att må så bra jag bara kan, vara så glad som möjligt, vara mig själv helt enkelt.
På måndag börjar jag träna, oavsett hur jag mår. Ny start, är ni med mig?? Nu kör vi!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback