några frågetecken mindre.

Idag har jag varit i Jönköping, på en hälosklinik. Hos en homeopat närmare bestämt. Hur konstigt detta än låter, så kollar de i ögonen och genom att göra det så ser de olika symton/smärtor/sjukdomar hos människor. Hokus pokus tycker nog vissa som läser detta, och jag kan erkänna att jag var lite skeptisk först när mamma tyckte vi skulle boka tid. Men jag gick hos en sådan när jag var liten, och det funkade för mig då. Så jag tänkte att man måste ju testa allt, för jag orkar verkligen inte vara sjuk längre.

Han visste ingenting om, inte vad jag sökte för eller något, han hade bara fått mitt namn. Han började med att säga att jag har en sur tarmflora, att jag har gaser i magen som inte kommer ut som gör att magen svullnar ibland (lite mycket information kanske) och detta kom vi senare fram till att det är för all medicin som läkarna skrivit ut gång på gång, som har "förstört" min naturliga tarmflora.

Sen sa han att jag var väldigt spänd i nacken och i axlarna, och att den smärtan gick hela vägen ner till ländryggen och ut i höger höft. Att detta gav mig huvudvärk och spändhet, även att händerna domnar ibland. Han sa även att jag hade fel på några kotor, både nack och ryggkotor. Han sa att detta tar så mycket energi från mig och även att jag sover så slappnar inte kroppen av ordentligt. Och mycket riktigt, hur mycket jag än sover så är jag alltid trött. Ni som känner mig vet att jag har problem med ryggen, jag har röntgat ryggen och de har sagt att mina kotor är sneda och ihopklämda. Höften har jag ont i sen jag åkte av en häst 2008 och ryggen har jag haft ont i sen jag gick i 7-8:an ungefär.

"Wow, hur visste du allt detta?"
, tänkte jag. Han prickade in exakt alla mina problem. Nu tror jag på detta kände jag. Skeptiska Anna försvann och jag blev lättad.

Han tittade ännu mer och frågade sedan hur länge jag har haft problem med öron, näsa, hals, bihålor osv. Sedan februari 2010, svarade jag. Då sa han att han förstod att det var länge, för mitt immunförsvar var nedsatt och sedan var det fel på mina slemmhinnor som sitter i hela svalget som styr både öron, näsa, halsen och bihålorna. Han förstod inte hur jag kunde ha det såhär dagligen inte att vara helt förstörd.

Så nu har jag fått medicin som jag ska äta i 2 månader, sedan ska jag dit på återbesök och då ska vi se hur allting funkat, om det funkar osv. Om det funkar, så ska han ge mig annan medicin emot mina ryggbesvär. Han tyckte inte att jag som 20åring borde ha såhär mycket smärta i kroppen.

Jag väntar mig verkligen inte att folk ska tro på att detta funkar. Men jag har testat allt, varit hos specialister osv. Eftersom han "hittade" alla ställen jag har ont på och som gör att jag mår dåligt, så tror jag absolut att han vet vad han gör. Jag känner mig iallafall lättad, känner lite hopp, längtan till att det faktiskt kan bli bättre. Jag är medveten om att det finns folk som har det värre än mig, hemska saker händer jämt. Men nu har jag varit konstant sjuk sen i februari 2010 och det känns som om jag inte kan leva mitt liv ordentligt. Jag missar så mycket som jag inte borde missa, jag är inte den där Anna som är hög på livet längre, som brukade vakna upp med världens léende på läpparna. Jag vill vara den personen igen, jag tror att alla vill det.

Såhär vill jag alltid vara.


Kommentarer
Postat av: eema

vad skönt att det gick bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback