bra och dåligt.

Måndag igen, alla dagar går så himla fort. Speciellt lediga dagar. I fredags så åkte jag till specialistläkaren igen, blev skickad till akutröntgen och sen fick jag komma tillbaka. Blev ett himla farande i skitvädret, men det gick bra. Sen fick jag svar på varför jag mår dåligt. Han sa att jag hade inget var/vätska/tumörer/cystor i bihålorna iallafall, så allt såg bra ut. Lättande svar, men hade hoppats på att bli frisk. Så anledningen till att jag är sjuk och har ont ändå är att min vanliga läkare har gett mig för mycket tabletter som har gjort att mitt immunförsvar typ är utslaget. Det är ju kul eller så.. Han menar på om jag fått 8 antibiotika kurer, så har jag fått 7 för mycket. Borde blivit skickad till röngten direkt istället för all medicin. Så nu måste jag "självläka", för det finns inget att göra. Bra att det inte var något, men vill juu må bra!!

En liten rolig sak var dock att läkaren såg på röntgen att jag haft en fraktur eller spricka på näsbenet. Så alltså har jag mer eller mindre brutit näsan utan att veta om det. Vet dock två gånger det kan ha hänt. Men sjukt!

I lördags var jag, Emil och Kajsa och shoppade. Tröstshoppade för min del. Fick med mig en del fint till mig själv, och även en del till hemmet. Alltid kul. Nu börjar jag jobba om en halvtimme, jobbar hela veckan utom torsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback